Menu

Boutique China

Tijdens deze individuele rondreis in China verblijft u in prachtige boutique hotels, waar veel ruimte is voor persoonlijke service en aandacht. Een aantal van deze hotels is gebouwd en ingericht in authentiek Chinese stijl, andere hebben juist een modern karakter. Per auto met privé chauffeur en gids, trein en binnenlandse vlucht reist u door China. Op deze manier maakt u in alle comfort kennis met deze prachtige bestemming! U bezoekt de steden Beijing en Xi'an, waar natuurlijk de Grote Muur en het Terracotta Leger op het programma staan. Via Chengdu, bekend van het panda reservaat, en de gezellige Chinese plaatsen Xizhou en Lijiang, komt u aan in Yangshuo. In de prachtige omgeving van het Karstgebergte kunt u een paar dagen bijkomen van uw rondreis, waarna u de reis afsluit in de wereldstad Shanghai. Naast deze bekende hoogtepunten, die natuurlijk niet mogen ontbreken tijdens een eerste reis door China, ontsnapt u zo nu en dan ook aan de drukte en ervaart u het nog authentieke China in dorpjes van de Bai en Naxi bevolking. U stapt meerdere keren op de fiets!

Noot: PANGEA Travel heeft voor deze reis zoveel mogelijk voor kleinschalige accommodaties gekozen, zogenaamde boutique hotels. Deze hotels bieden meer sfeer en een persoonlijke service ten opzichte van grotere hotels in China. Deze reis is zeer geschikt voor zowel stellen, vrienden als gezinnen. Tevens is deze reis zeer geschikt als huwelijksreis, vanwege de prachtige hotels.

Reisduur: 18 dagen

Beijing - Xi'an - Chengdu - Xizhou - Shaxi - Lijiang - Yangshuo - Shanghai

Vraag vrijblijvend een offerte aan »

Reisroute: Boutique China inklappen

Waarom deze reis?inklappen

 • Verblijf waar mogelijk in kleinschalige boutique hotels met persoonlijke service.
 • In het zuiden van China ontsnapt u zo nu en dan aan de drukte en brengt u per fiets een bezoek aan authentieke dorpjes.
 • U reist per busje met privé chauffeur, u kunt zelf het reistempo bepalen en onderweg stoppen wanneer u wilt.
 • Compleet programma met excursies en entreegelden en begeleiding van Engelssprekende gidsen.
 • Doordat enkele lange afstanden per vliegtuig worden afgelegd, verliest u weinig reistijd.
bekijk meer

Dag tot daginklappen

Verboden Stad in Beijing - China - foto: Canva
Dag 1 (Vliegreis op eigen gelegenheid) – Beijing
Vandaag start uw reis met PANGEA Travel. Na aankomst in Beijing wordt u verwelkomd door onze lokale vertegenwoordiging en volgt de transfer naar uw accommodatie. De rest van de dag is ter vrije besteding. Zo kunt u bijkomen van de vlucht of alvast, op eigen gelegenheid, een eerste indruk van de stad opdoen. 

Beijing is de hoofdstad van China en een echte wereldstad. Er zijn tal van bezienswaardigheden, dus eigenlijk mag een bezoek aan Beijing niet ontbreken bij een reis door China!

Noot: doorgaans kunt u pas aan het begin van de middag inchecken in het hotel. Indien gewenst reserveren we een vroege incheck voor u. Vraag uw reisspecialist naar de mogelijkheden. 

Noot: eventueel kan PANGEA Travel ook uw internationale vlucht verzorgen.
Dag 2 Beijing
Na het ontbijt gaat u met uw privégids op pad, voor wellicht het meest bekende hoogtepunt van China: de Chinese Muur! De totale lengte van de muur is ongeveer 6.200 kilometer en strekt zich uit van Shanhaiguan tot Lop Nur. De muur werd gebouwd om de diverse Chinese staten te beschermen tegen invallen van nomadische ruitervolkeren uit het noorden. 

Vandaag gaat u de muur bij Mutianyu ontdekken. Mutianyu ligt verder van Beijing dan het druk bezochte deel bij Badaling en heeft daardoor veel minder bezoekers. Geniet in uw eigen tempo van dit imposante bouwwerk, dat wordt beschouwd als één van de grootste wonderen uit de wereldgeschiedenis. 

Tip: de beste Pekingeend in Beijing vindt u in het Siji Minfu Restaurant (Dengshikou), gelegen nabij Wangfujing Street. Dit is een zeer populair restaurant, dus wees op tijd aanwezig om een nummertje te trekken. En vervolgens is het wachten tot er een tafeltje vrij komt..
Dag 3 Beijing
Dag ter vrije besteding. 

Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het Plein van de Hemelse Vrede (Tian’anmen Plein), waar in 1989 de beruchte studentenopstand plaatsvond. Het plein ligt midden in het centrum en is met haar 400.000 m2 het grootste plein ter wereld. Aan dit plein is ook de Verboden Stad gelegen. In dit paleizencomplex leefde tijdens de Ming-dynastie de keizer en zijn complete hofhouding. Dwaal door de uitgestrekte binnenplaatsen en gigantische paleizen, versierd met levendige kleuren. Bezoek ook de indrukwekkende Hall of Supreme Harmony, waar de keizerlijke ceremonies plaatsvonden. Het Paleismuseum herbergt een indrukwekkende collectie van meer dan een miljoen kunst- en historische voorwerpen. 

Ook een aanrader is een bezoek aan het Zomerpaleis, dat in de 12e eeuw werd gebruikt als zomerverblijf van de keizerlijke familie. Via Suzhou Straat loopt u regelrecht op het immense bouwwerk af, steeds een trapje verder omhoog tot u pal voor het gebouw staat. Eenmaal boven, heeft u een prachtig uitzicht over de omgeving. Aan de achterkant van het Zomerpaleis kunt u afdalen naar het Kunming meer, waar u een boottocht kunt maken of een wandeling kunt maken over de zeventien bogen brug.

Indien gewenst, kunnen we in de middag een 'Hutong tour' voor u organiseren. Hutongs zijn oude stadswijken, waar u het lokale leven van de Chinezen kunt ervaren. Samen met uw privégids fietst u door de ommuurde wijken, misschien kunt u onderweg wel een lokaal schooltje bezoeken! Vraag uw reisspecialist naar de mogelijkheden. 

Ook kunt u eenvoudig per metro naar het Olympisch dorp reizen, waar in 2008 de Olympische Zomerspelen plaatsvonden. U vindt hier o.a. het Bird's Nest en de Watercube; na de Olympische Spelen hebben ze hier een groot overdekt zwemparadijs van gemaakt! Bezichtig deze stadions aan het einde van de dag. Ze zijn dan mooi verlicht. 

Indien gewenst kunnen we ook een avondprogramma voor u verzorgen, zoals bijvoorbeeld een bezoek aan een Chinese acrobatiekshow of Kung Fu show. Vraag uw reisspecialist naar de mogelijkheden.

Noot: tegenwoordig geldt er een maximum aantal bezoekers per dag voor toegang tot de Verboden Stad. Entreetickets moeten dan ook vooraf online aangeschaft worden, om er zeker van te zijn dat u naar binnen kunt. PANGEA Travel zal dan haar uiterste best doen om entreetickets voor u te kunnen bemachtigen. Tickets zijn echter pas kort vantevoren beschikbaar en zijn binnen enkele tellen uitverkocht. Wij kunnen een bezoek aan de Verboden Stad dan ook nooit garanderen. Tevens is het goed te weten dat de Verboden Stad op maandag gesloten is.
Dag 4 Beijing – Xi’an
Na het ontbijt wordt u naar het treinstation van Beijing gebracht, voor de rit per hogesnelheidstrein naar Xi’an. Na aankomst in Xi’an wordt u naar uw accommodatie gebracht. De rest van de dag is ter vrije besteding. 

Xi'an is doordrenkt met geschiedenis en cultuur en is zeer goed geschikt om te voet te verkennen. Wandel vanaf de South Gate naar de Bell Tower, gelegen op een gigantisch grote rotonde. Vervolg uw weg door het idylische straatje naar de Drum Tower, vanwaar u een mooi uitzicht over de stad heeft. Sluit de dag af met een wandeling door de moslimwijk en vergeet daarbij zeker niet de Grote Moskee te bekijken.  

Hoewel de stad overdag al een aanrader is, komt de stad in de avond nog verder tot leven. Zo kunt u elke avond om 20:00 uur de licht- en geluidshow zien bij de Wild Goose Pagoda en daarna de daarachter gelegen Xintangren Street ontdekken. Ook leuk zijn de straatjes ten zuidoosten van de Bell Tower, waar u heerlijke streetfood kunt eten, en het gebied rondom de Drum Tower en de moslimwijk. 

Tip: om Xi'an ook op culinair vlak beter te leren kennen, kunt u ‘Biang Biang Noodle’ proberen: een noodlesoort die koud wordt gegeten, maar heerlijk smaakvol is. Ook de 'Rou Jia Mo' is een aanrader: dit is een soort hamburger in een pitabroodje en smaakt ontzettend goed. 

Noot: na aankomst op het treinstation van Xi'an houdt u 'South Square Exit' aan, totdat u bij Meeting Point 1 en Meeting Point 2 bent. Hier staat uw chauffeur/gids u op te wachten voor de transfer.

Treinschema: 
-    Beijing 09:22 uur – Xi’an 15:03 uur 
Dag 5 Xi’an
Geen reis naar Xi'an is compleet zonder een bezoek aan het Terracotta Leger! En dus brengt u hier vandaag, samen met uw privégids, een uitgebreid bezoek aan. 

In 1974 ontdekte een boer, tijdens het bouwen van een put, een Terracotta soldaat. Dit was de eerste die gevonden werd; tegenwoordig zijn er al meer dan 6000 soldaten, paarden en strijdwagens opgegraven. Ze werden allemaal begraven met de keizer Qin Shi Huang, de eerste keizer van China, om hem te begeleiden in het hiernamaals. Elk beeld is uniek, met gedetailleerde gezichtsuitdrukkingen, houdingen en wapenrustingen. Ze staan opgesteld in drie grote hallen. 

Xi'an is ook een leuke stad om per fiets te verkennen. En daarom maakt u vanmiddag, samen met uw gids, een tocht over de oude stadsmuur van Xi'an! U bent zeker niet de enige op een fiets, maar mogelijk wel de enige Nederlander! Ook brengt u een bezoek aan de Grote Moskee. Naast het feit dat dit een mooie rustige plek is in de drukke stad, is de omgeving ook de moeite waard. De moskee is gelegen in de oude stadswijk met kleine straatjes, lokale markten en leuke winkeltjes. 
Dag 6 Xi’an – Chengdu
Na het ontbijt wordt u naar het treinstation gebracht, voor wederom een rit per hogesnelheidstrein: deze keer naar eindbestemming Chengdu. Na aankomst in Chengdu wordt u naar uw accommodatie gebracht, de rest van de dag is ter vrije besteding. 

Chengdu is de bruisende hoofdstad van de provincie Sichuan en staat bekend om haar ontspannen sfeer, heerlijke keuken en natuurlijk als thuisbasis van die schattige reuzenpanda's. De inwoners zijn echte levensgenieters; u kunt dat in de middag zelf ervaren tijdens een wandeling door het Volkspark.

Treinschema:
-    Xi’an 09:00 uur – Chengdu 12:17 uur
Dag 7 Chengdu
China is het land van de reuzenpanda. Vandaag krijgt u de kans om oog in oog te staan met deze bijzondere dieren! U brengt namelijk met uw privégids een bezoek aan het Chengdu Research Base of Giant Panda Breeding, gelegen ten noorden van Chengdu. Dit reservaat is opgericht ter bescherming van de panda, hier kunt u dan ook de schattige, zwart-witte bewoners bewonderen in hun natuurlijke habitat. Een onvergetelijke ervaring voor bezoekers van alle leeftijden!

Vervolgens brengt u een bezoek aan de Leshan Da Fo, ook wel bekend als de Grote Boeddha van Leshan. Dit indrukwekkend boeddhistisch monument staat op de UNESCO-werelderfgoedlijst en is één van de grootste zittende Boeddha-beelden ter wereld. Wist u dat alleen al de teen 8 meter lang is? Het in totaal 71 meter hoge beeld kijkt uit over de Minjian, Dadu en Qingyi rivieren en u gaat het dan ook vanuit een boot op het water bekijken! Na het bezoek reist u terug naar Chengdu en is de rest van de dag ter vrije besteding. 

Tip: een bezoek aan de Chengdu Research Base of Giant Panda Breeding is niet alleen een leuke ontmoeting met de beroemde reuzenpanda's, maar draagt ook bij aan de duurzaamheid van uw reis.
Dag 8 Chengdu - Xizhou
Na het ontbijt wordt u naar de luchthaven van Chengdu gebracht, voor de vliegreis naar Dali. Na aankomst in Dali wordt u naar uw accommodatie in Xizhou gebracht. De rest van de dag is ter vrije besteding.

In tegenstelling tot het bekendere Dali is het authentieke dorpje Xizhou nog niet door de toeristen ontdekt. Het lijkt dan ook op Dali van jaren geleden. Het is prachtig gelegen aan het Erhai Meer en wordt omgeven door indrukwekkende bergen en uitgestrekte rijstvelden.

Vliegschema:
- Chengdu 09:50 uur - Dali 11:40 uur
Dag 9 Xizhou
Vandaag stapt u op de fiets, voor een tocht door de landelijke omgeving van Xizhou. 

Het is heerlijk fietsen langs de oever van het Erhai meer! De meeste bewoners zijn van het Bai volk; zij leven nog volgens eeuwenoude tradities en zijn herkenbaar aan hun traditionele kleding. De karakteristieke, witte Bai huizen zijn goed bewaard gebleven. U kunt ze herkennen aan de naar boven gebogen dakranden en prachtige versieringen in gouden, blauwe en witte kleuren. Bewonder bijvoorbeeld de oude herenhuizen van de Yan-familie Courtyard en de Yang-familie Courtyard.
Dag 10 XIzhou
Vandaag laat de gids u kennismaken met de Drie Pagodes van Dali: hét kenmerk van deze stad. De bouwwerken zijn meer dan duizend jaar oud en hebben een hoge culturele en religieuze waarde. 
Dag 11 Dali - Shaxi - Lijiang
De reis wordt vervolgd naar Lijiang, met een tussenstop in Shaxi. 

Tijdens een wandeling door Shaxi voelt het alsof u 100 jaar terug gaat in de tijd. De authentieke woningen en straten met keitjes staan dan ook niet voor niets op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO! Bekijk het zeer pittoreske pleintje met het theater en een mooi gerestaureerde tempel. Met een beetje geluk is het marktdag (vrijdag) en kunt u rondkijken tussen alle handelswaar. Het is absoluut een kleurrijke bedoeling! Loop ook even naar de rivier voor een kijkje bij de oude stenen brug.

Vervolgens reist u verder naar Lijiang, waar u tegen de avond zult aankomen. De rest van de avond is ter vrije besteding. In de smalle straatjes van Lijiang rijden geen auto's, waardoor het dorpje zeer geschikt is voor een avondwandeling. Bang om te verdwalen? Dat hoeft niet! Door het stadje stromen talloze waterstroompjes en grachten: als u deze volgt, komt u altijd weer uit bij het grote marktplein bij het waterrad. Maar stiekem is verdwalen in Lijiang juist ontzettend leuk. Dit is namelijk dé manier om kennis te maken met de lokale Naxi bevolking: afstammelingen van Tibetaanse nomaden. Wist u dat deze bewoners het laatste overgebleven hiëroglyfenschrift ter wereld gebruiken? En dat bij de Naxi niet de man, maar de vrouw aan het hoofd van het gezin staat? Tijdens uw wandeling door Lijiang ziet u vele winkeltjes, oude huizen en vrouwen die druk in de weer zijn met hun handel. Een leuke gelegenheid om te proeven van de authentieke Chinese cultuur!
Dag 12 Lijiang
Vandaag maakt u wederom een fietstocht, deze keer in de omgeving van Lijiang.

Allereerst fietst u naar Shuhe, een oud stadje dat op slechts 5 kilometer van het centrum van Lijiang is gelegen. Shuhe is een van de best bewaard gebleven oude dorpen in de omgeving van Lijiang en biedt dan ook een rustiger alternatief voor het drukke, toeristische Lijiang. Het dorp is doordrenkt van geschiedenis en cultuur, met vele goed bewaarde gebouwen en traditionele Naxi-huizen.

Vervolgens bezoekt u het dorpje Baisha, gelegen aan de voet van Jade Dragon Snow Mountain. In het dorp zijn religieuze muurschilderingen uit de Ming- en Qingdynastieën te bewonderen. Deze muurschilderingen zijn uniek, omdat ze verschillende religies combineren, waaronder het boeddhisme, taoïsme en de lokale Naxi cultuur. 
Dag 13 Lijiang - Guilin - Yangshuo
Na het ontbijt wordt u naar de luchthaven van Lijiang gebracht voor de binnenlandse vlucht naar Guilin. Na aankomst in Guilin wordt u naar uw accommodatie in Yangshuo gebracht. De rest van de dag is ter vrije besteding.

Het meest iconische beeld van Yangshuo is de kalm stromende Li-river, omringt door de pieken van het Karstgebergte. Het is een heerlijke plek om even tot rust te komen! 

Vliegschema:
- Lijiang 12:40 uur - Guilin 14:35 uur
Dag 14 Yangshuo
Deze ochtend stapt u op de fiets en rijdt u samen met uw gids naar de rivier. Hier ziet u waarschijnlijk al enkele bamboevlotjes over het water drijven. En natuurlijk gaat u dat ook doen! Tijdens de tocht kunt u genieten van het prachtige landschap om u heen. 

Noot: Yangshuo wordt steeds toeristischer en dat geldt ook voor het bamboevlotvaren. In het hoogseizoen kan het dan ook voorkomen dat u in een rij achter elkaar de rivier afdrijft. Wilt u graag deze drukte mijden? Dan is het ook mogelijk om het bamboevlotvaren te laten vervallen en een uitgebreide fietstour door dit prachtige gebied te maken. U wordt dan begeleid door een ervaren Nederlandse gids die al jaren in het gebied woont en veel kan vertellen over de omgeving. Op de fiets bezoekt u traditionele dorpjes met mooie oude huizen en passert u rijstvelden, boomgaarden, oude Ming dynasty bruggen en een grot. Dat alles omringd door het surrealistische karstlandschap! Op het platteland is beperkt verkeer, waardoor het fietsen aangenaam is. U fietst grotendeels over verharde, vlakke wegen en paden met af en toe een onverhard pad. Informeer bij uw reisspecialist naar de meerprijs voor deze uitgebreide tour.
Dag 15 Yangshuo
Dag ter vrije besteding. 

U hoeft zich zeker niet te vervelen in Yangshuo! Indien u wenst, kan PANGEA Travel verschillende excursies vooraf voor u reserveren. Wat dacht u bijvoorbeeld van een les Chinese taal, Tai Chi of een kookles? 

Het is ook mogelijk om per auto de onontdekte plekjes rondom Yangshuo te verkennen. Zo ziet u dat Yangshuo veel meer te bieden heeft dan de standaard toeristische plekjes! Samen met uw privégids bezoekt u een waterval, een stenen dorpje, verschillende uitkijkpunten en sluit u de dag af met een zonsondergang achter de pieken van het Karstgebergte. Magischer gaat u het niet meer meemaken!

Zodra het donker wordt is het leuk om een bezoek te brengen aan het Impression Liu Sanjie Theater. Tijdens deze schitterende lichtshow worden de bergen tot ver in de omgeving verlicht en lijkt het dal op een filmdecor. Honderden bamboevlotten met fakkels, lichtjes en decorstukken varen langs op de Li-rivier. In deze show, onder regie van Zhang Yimou (hij verzorgde ook de opening van de Olympische Spelen 2008) spelen ongeveer 600 acteurs mee. 

Vraag uw reisspecialist naar de mogelijkheden.
Dag 16 Yangshuo - Guilin - Shanghai
Na het ontbijt wordt u naar de luchthaven van Guilin gebracht, voor de vliegreis naar Shanghai. Na aankomst in Shanghai wordt u naar uw accommodatie gebracht. De rest van de dag is ter vrije besteding.

Shanghai, gelegen aan de oevers van de Huangpu rivier, is een wereldstad met een indrukwekkende skyline. In deze metropool is de groei van China goed zichtbaar! Overal verrijzen winkelcomplexen en kantoorgebouwen. Toch zijn de oude plekjes van de stad ook nog goed te vinden. Maak bijvoorbeeld een wandeling over de Bund, waar u koloniale architectuur uit de vroege 20e eeuw aantreft. 's Avonds verandert deze iconische boulevard in een spectaculaire lichtshow, waardoor de skyline van Shanghai tot leven komt.

Vliegschema:
- Guilin 18:55 uur - Shanghai 21:00 uur
Dag 17 Shanghai
Dag ter vrije besteding.

Indien gewenst, kunnen wij een stadstour voor u verzorgen. Samen met een gids ontdekt u dan de hoogtepunten van de stad. 

Een nóg leukere manier om Shanghai te verkennen is per fiets! Het autoverkeer van Shanghai bevindt zich grotendeels op de ringweg, daardoor is het eenvoudig en veilig om de binnenstad rond te trappen. In 3,5-4 uur fietst u langs de hoogtepunten van de stad, maar natuurlijk krijgt u deze op een unieke manier te zien. Want de gids kent alle achterafstraatjes; hier komen andere toeristen niet! Aan het einde van de tocht heeft u de voormalige Franse Concessie, de wijk Shikumen, lokale markten en bazaars, de oude binnenstad van Shanghai en de vele kleine steegjes ontdekt. En natuurlijk sluit u de tocht af op de Bund, om de indrukwekkende skyline van Shanghai te bewonderen.

Vraag uw reisspecialist naar de mogelijkheden. 

Noot: de transfers van en naar het startpunt van de fietstour zijn niet inbegrepen, deze starten altijd op een centraal punt in de stad. Tijdens de fietstour is het aan te raden om water mee te nemen en zonnebrandcrème te gebruiken, vooral tijdens de warme maanden. Een fietstour door Shanghai is een milieuvriendelijke manier om de stad te leren kennen en draagt dus bij aan de duurzaamheid van uw reis!
Dag 18 Shanghai - (vliegreis op eigen gelegenheid)
Afhankelijk van uw vlucht heeft u mogelijk nog een deel van de dag vrije te besteding in Shanghai. Vervolgens wordt u naar de luchthaven van Shanghai gebracht. Hier eindigt uw reis met PANGEA Travel.

Noot: de hotelkamer staat niet de gehele dag tot uw beschikking. Indien gewenst, kunnen we een dagkamer / late uitcheck verzorgen. Vraag uw reisspecialist naar de mogelijkheden. 

Noot: eventueel kan PANGEA Travel ook uw internationale vlucht verzorgen.
bekijk meer

Inclusief / exclusiefinklappen

De volgende zaken zijn inbegrepen en niet inbegrepen in deze reis.

Inbegrepen

  • lokale vliegreizen Chengdu - Dali, Lijiang - Guilin en Guilin - Shanghai
  • luchthavenbelasting en heffingen
  • lokale treinreizen Beijing - Xi'an - Chengdu
  • alle overnachtingen conform programma
  • maaltijden conform programma
  • genoemde transfers en vervoer tijdens excursies per auto met privéchauffeur
  • genoemde excursies met bijbehorende entreegelden
  • begeleiding door deskundige Engelssprekende gidsen
  • alle services zoals genoemd in bovenstaand programma
  • uitgebreid informatiepakket met landeninfo, vouchers, e-tickets en hotellijst bij uw reisbescheiden
  • assistentie tijdens uw reis (24 uur per dag bereikbaar)
  • bijdrage SGR:  € 5 per persoon
  • bijdrage Calamiteitenfonds: € 2,50 per boeking (per 9 personen)
  • boekingskosten: € 25 per boeking

Niet inbegrepen

  • internationale vliegreis (eventueel ook via PANGEA Travel te boeken)
  • visum China €247,50 per persoon (vooraf online aan te vragen)
  • vervoer op de dagen en dagdelen ter vrije besteding (zonder excursies)
  • optionele excursies en entreegelden
  • fooien
  • reis- en annuleringsverzekering
bekijk meer

Prijsinklappen

Prijsindicatie: € 3.750 - € 4.000

Onze reizen worden geheel op uw wensen afgestemd. De invulling van de reis is hierdoor uniek en specifiek voor uw reisgezelschap. Bovenstaande prijs is per persoon, de exacte prijs is afhankelijk van:

 • aantal reizigers (deze prijsindicatie is o.b.v. twee personen samenreizend)
 • vertrekperiode (prijsindicatie is o.b.v. het laagseizoen)
 • invulling van de reis (u kunt de inhoud van de reis naar wens aanpassen)
 • categorie van accommodaties

We rekenen vrijblijvend de exacte reissom voor u uit. Uiteraard helpen we u graag met advies en met het samenstellen van uw persoonlijke reis, immers wij kennen de bestemming uit eigen ervaring. Bekijk onze contactgegevens en reisspecialisten.

bekijk meer

Accommodatiesinklappen

The Orchid Gulou
In het historische Hutong-gebied in het hart van Beijing vindt u het prachtige boutique hotel Orchid Gulou. Dit hotel bestaat uit 10 kamers met uitzichten over de sfeervolle binnenplaats. De moderne kamers zijn voorzien van natuurlijke elementen zoals baksteen, linnen en hout. Vele bars, restaurants, de Bell en Drum Torens en de Verboden Stad liggen op loopafstand van het hotel. Wanneer u een 4-sterren accommodatie met centrale ligging in Beijing zoekt is The Orchid Gulou een uitstekende keuze.

Eastern House Boutique Hotel - Xi'an
Het Eastern House Boutique Hotel ligt centraal in de oude binnenstad van Xi’an. De stadsmuur ligt op ongeveer 5 minuten lopen en ook de Drum en Bell Tower zijn gemakkelijk te voet te bereiken. De inrichting van het hotel en de kamers is strakker, moderner en sfeervoller dan u doorgaans in grote steden in China zult aantreffen, waarmee dit hotel goed past in het assortiment van PANGEA TRAVEL. De kamers zijn ruim opgezet en beschikken allen over een eigen badkamer en WiFi. Wij kunnen zowel een tweepersoonskamer als een familiekamer voor u reserveren. Het hotel heeft een prima restaurant en u kunt 24 uur per dag terecht bij de Engelssprekende receptionisten. Gebruik het Eastern House Boutique Hotel als uw ontspannen uitvalsbasis voor een bezoek aan Xi’an.

Buddha Zen Hotel - Chengdu
In een rustige autovrije straat in Chengdu vindt u het viersterren Buddha Zen Hotel. Rondom het hotel zijn veel lokale winkels en restaurantjes te vinden. Vlakbij het hotel ligt de boeddhistische tempel Wenshu Yuan, een van de best bewaarde tempels in de omgeving.Het kleinschalige hotel beschikt over totaal 35 ruime kamers verdeeld over 3 verdiepingen. Er is geen lift aanwezig, maar de koffers kunnen (tegen een kleine vergoeding) voor u naar de kamer worden gebracht. Het hotel is ontworpen in traditionele zen- boeddhistische stijl en van alle gemakken voorzien. Er zijn twee restaurants aanwezig, welke Westerse maaltijden en ontbijtbuffet serveert, maar ook vegetarische specialiteiten. Er is zelfs een kleine Spa aanwezig, waar u optimaal kunt ontspannen van de verschillende behandelingen die worden aangeboden.

The Linden Centre - Dali
Wilt u Dali bezoeken én zoekt u rust? Kies dan voor dit prachtige hotel in Xizhou, op ongeveer 20km afstand van Dali. De voormalige militaire kazerne heeft na een volledig restauratie een perfecte combinatie van traditionele Chinese en Westerse stijl gekregen. De kamers zijn verdeeld over 4 courtyards en zijn van alle gemakken voorzien. Op het terras kunt u genieten van de serene rust en uitkijken over de rijstvelden. Het restaurant biedt u heerlijke maaltijden. U kunt zelfs een kookworkshop volgen en uw eigen diner bereiden! Elke ochtend is er in dit Bai dorp een levendige markt en kunt u een spelletje mahjong spelen op het plein. Het Erhai-meer kunt u per fiets gemakkelijk bereiken. Dit hotel biedt u de gelegenheid om te genieten van het authentieke China!

The Bivou Lijiang - Lijiang
Weg van het massatoerisme, in het rustige plaatsje Shuhe treft u The Bivou. Het idee achter deze accommodatie is simpel: een duurzame, authentieke lodge met  veel comfort en stijl. Speciaal ontworpen voor de moderne avonturier, beschikt deze accommodatie over 16 kamers. De kamers zijn gebouwd in twee historische boerderijen met uitzicht over privé-tuinen aangelegd om de flora en fauna van de wisselende seizoenen weer te geven. Naast duurzaamheid is er veel aandacht besteed aan unieke Bivou accenten zodat de kamers een designer inrichting hebben. Een goede plek om van het indrukwekkende uitzicht te genieten is vanaf het terras. The Bivou ligt op 20 minuten rijden van de oude binnenstad van Lijiang. In de omgeving zijn tal van activiteiten mogelijk, waaronder paardrijden, fietsen en wandelen.

Moondance Resort - Yangshuo
Het gezellige Moondance resort is gelegen in Fenglou Village, een klein dorpje op het platteland nabij Yangshuo. De 21 smaakvol ingerichte kamers zijn van alle gemakken voorzien en beschikken over een balkon. Er zijn ook familiekamers beschikbaar. De nette badkamers hebben een vrijstaand bad en een aparte douche. U kunt ontspannen op het terras bij de rivier of zwemmen in het verkoelende zwembad. Wanneer u de rivier oversteekt vindt u enkele restaurantjes waar u kunt eten. Uiteraard is dit ook mogelijk in het hotel waar zowel Chinese als Westerse maaltijden voor u klaargemaakt kunnen worden. De Nederlandse eigenaar en zijn medewerkers zullen er alles aan doen om uw verblijf zo comfortabel mogelijk te maken.

SSAW Shanghai Boutique Hotel - Shanghai
Het SSAW Narada Boutique Hotel ligt in de bruisende omgeving van het Huangpu district, dichtbij metrostations. De Yu Garden en de Bund liggen op 5 minuten lopen. Na een nacht in een van de 165 comfortabel ingerichte kamers, kunt u op zonnige dagen genieten van uw ontbijt op het dakterras, met een prachtig uitzicht op de skyline van Shanghai. Ook voor lunch, een afternoon tea of diner kunt u hier terecht. Het hotel beschikt over een bibliotheek, fitnessruimte en voor kinderen een leuke speelplaats. Na een dag in de stad kunt u ’s avonds genieten van een drankje en een hapje in de bar. Een sfeervol middenklasse hotel voor uw verblijf in Shanghai.

bekijk meer
Vraag vrijblijvend een offerte aan »