Menu

Boutique China

Tijdens deze individuele rondreis in China verblijft u in prachtige boutique hotels, waar veel ruimte is voor persoonlijke service en aandacht. Een aantal van deze hotels is gebouwd en ingericht in authentiek Chinese stijl, andere hebben juist een modern karakter. Per minibus met privé chauffeur en gids, trein of binnenlandse vlucht reist u door China. Op deze manier maakt u in alle comfort kennis met deze prachtige bestemming. U bezoekt de steden Beijing en Xi'an, waar natuurlijk o.a. de Grote Muur en het Terracotta Leger op het programma staan. Via Chengdu, bekend van het panda reservaat, en de gezellige Chinese plaatsen Dali en Lijiang, komt u in Yangshuo. In de prachtige omgeving van het Karstgebergte kunt u het een paar dagen bijkomen van uw rondreis, alvorens u de reis afsluit in de wereldstad Shanghai. Naast deze bekende hoogtepunten, die natuurlijk niet mogen ontbreken tijdens een eerste reis door China, ontsnapt u zo nu en dan ook aan de drukte en ervaart u het nog authentieke China in dorpjes van de Bai en Naxi bevolking. U stapt meerdere keren op de fiets!

Noot: Wij hebben voor deze reis zoveel mogelijk voor kleinschalige accommodaties gekozen, zogenaamde boutique hotels. Deze hotels bieden meer sfeer en een persoonlijke service ten opzichte van grotere hotels in China. Deze reis is zeer geschikt voor zowel stellen, vrienden als gezinnen. Tevens is hij geschikt als huwelijksreis China vanwege de prachtige hotels.

Reisduur: 18 dagen

Beijing - Xi'an - Chengdu - Dali (Xizhou) - Shaxi - Lijiang (Shuhe) - Yangshuo - Shanghai

Vraag vrijblijvend een offerte aan »

Reisroute: Boutique China inklappen

Waarom deze reis?inklappen

 • Verblijf waar mogelijk in kleinschalige boutique hotels met persoonlijke service.
 • In het zuiden van China ontsnapt u zo nu en dan aan de drukte en brengt u per fiets een bezoek aan authentieke dorpjes.
 • U reist per busje met privé chauffeur, u kunt zelf het reistempo bepalen en onderweg stoppen wanneer u wilt.
 • Compleet programma met excursies en entreegelden en begeleiding van Engelssprekende gidsen.
 • Doordat enkele lange afstanden per vliegtuig worden afgelegd, verliest u weinig reistijd.
bekijk meer

Dag tot daginklappen

Erhai meer met de Drie Pagodes in Dali - China - foto: unsplash
Dag 1 (Vliegreis op eigen gelegenheid) - Beijing
Vandaag start uw reis met PANGEA Travel. Na aankomst in Beijing wordt u verwelkomd door onze lokale vertegenwoordiging en vervolgens naar uw hotel gebracht. Tijdens de rit naar het hotel kijkt u uw ogen al uit! Beijing is de hoofdstad van China en een echte wereldstad. De stad ontwikkelt zich volop en overal verrijzen wolkenkrabbers en winkelcomplexen. De rest van de dag is ter vrije besteding zodat u even kunt bijkomen van de vlucht of alvast, op eigen gelegenheid, een eerste indruk van de stad met haar authentieke hutongs kunt opdoen.

Noot: eventueel kan PANGEA Travel ook uw internationale vlucht verzorgen.
Dag 2 Beijing
Vandaag staat een bezoek aan de Chinese Muur bij Mutianyu op het programma. Dit bezoek mag absoluut niet ontbreken tijdens de reis. De totale lengte van de muur is ongeveer 6200km en strekt zich uit van Shanhaiguan tot Lop Nur. De muur werd gebouwd om de diverse Chinese staten te beschermen tegen invallen van nomadische ruitervolkeren uit het Noorden. Mutianyu ligt iets verder van Beijing en is daarom een minder druk bezocht deel van de muur. Kenmerkend zijn de prachtige vergezichten waar u de muur als een slang over de bergen kunt zien liggen. U kunt naar boven wandelen of gebruik maken van de kabelbaan (exclusief). Geniet in uw eigen tempo van dit imposante bouwwerk dat beschouwd wordt als een van de grootste wonderen uit de geschiedenis van de wereld. Vanaf de muur kunt u genieten van het prachtige uitzicht.

Tip: de beste Peking-eend in Beijing vindt u in het Qianmen Quanjude Roast Duck restaurant, gelegen aan de Wangfujing Street. Dit is tevens een van de oudste restaurants (1864) van Beijing. Reserveren is sterk aan te raden.
Dag 3 Beijing
Dag ter vrije besteding in Beijing. U kunt deze wereldstad op eigen gelegenheid verkennen. Indien gewenst kunnen wij vooraf ook excursies voor u verzorgen. Beijing is vooral bekend om haar Plein van de Hemelse Vrede (Tian’anmen plein), waar in 1989 de beruchte studentenopstand plaatsvond. Het plein ligt midden in het centrum en is met haar 400.000 m2 het grootste plein ter wereld. Vervolgens kunt u de Verboden Stad bezoeken. In dit paleizencomplex leefde vroeger de keizer en zijn complete hofhouding.

Belangrijk: Een bezoek aan de Verboden Stad is gelimiteerd tot een beperkt aantal bezoekers per dag. Wanneer u vooraf geen bezoek heeft geboekt, kan het zijn dat een bezoek aan de Verboden Stad niet mogelijk blijkt te zijn. Tevens is het goed te weten dat de Verboden Stad op maandag gesloten is.
Dag 4 Beijing - Xi'an
Na het ontbijt wordt u naar het treinstation van Beijing gebracht. Per hogesnelheidstrein reist u in circa 5,5 uur naar Xi'an. Na aankomst wordt u verwelkomd en naar het hotel gebracht. De rest van de dag is ter vrije besteding. U kunt op eigen gelegenheid de Pagode van de Wilde Gans bezoeken. In deze pagode worden de drie grondleggers van de Chinese erediensten vereerd: Confucius, Lao-Tse en Boeddha.
Dag 5 Xi'an
Vandaag brengt u samen met de gids een uitgebreid bezoek aan een van de cultuurhistorische wereldwonderen: het Terracotta Leger. In 1974 ontdekte een boer, tijdens het bouwen van een put, een Terracotta soldaat. Nu zijn er meer dan 6000 soldaten opgegraven, veilig gesteld in drie grote hallen. Elke soldaat is uniek en ongeveer 1,70 meter lang. De soldaten zijn opgesteld alsof ze zich weerden tegen een aanslag. U brengt een bezoek aan dit enorme complex met ruim 6000 terracotta krijgers uit de Qin dynastie. Na de lunch (niet inbegrepen) brengt u een bezoek aan de Grote Moskee. Naast het feit dat dit een mooie rustige plek is in de drukke stad, is de omgeving ook de moeite waard. De moskee is gelegen in de oude stadswijk met kleine straatjes, lokale markten en leuke winkeltjes. U stapt vandaag ook op de fiets. Xi'an is een leuke stad om per fiets te verkennen. Samen met uw gids maakt u een tocht over de oude stadsmuur van Xi'an. U bent zeker niet de enige op een fiets, maar mogelijk wel de enige Nederlander!
Dag 6 Xi'an - Chengdu
De reis naar het Zuiden wordt vervolgd. Wederom per trein reist u door prachtig berggebied in ca. 3 uur naar Chengdu. Na aankomst volgt de transfer naar het hotel. De rest van de dag kunt u op eigen gelegenheid Chengdu verkennen. Chengdu is de hoofdstad van de provincie Sichuan. Het is een prettige stad omringd door bergen. Ook wordt Chengdu wel de stad van de Hibiscus genoemd, omdat vroeger de stadswallen beplant waren met hibiscussen. De inwoners staan bekend als echte levensgenieters. U kunt dat in de middag zelf ervaren tijdens een wandeling door het Volkspark.
Dag 7 Chengdu
Vandaag staat een bezoek aan het pandareservaat ten noorden van Chengdu op het programma. Dit reservaat is opgericht ter bescherming van de grote panda. Er wordt onderzoek gedaan naar de, met uitsterven bedreigde, beren. U heeft voldoende tijd voor een rondleiding en krijgt uitleg van uw gids over het leven van de panda’s. Daarna brengt u een bezoek aan de Leshan Dafo. U maakt hier een boottocht en kunt vervolgens het grootste Boeddhabeeld ter wereld bewonderen. 'Da Fo' betekent grote Boeddha. Het is een uit de rotsen gehouwen Boeddhabeeld, waaraan 90 jaar werd gewerkt en waarvan alleen de teen al 8 meter lang is. Het is vooral een plek waar veel Chinese dagtoeristen komen. Na het bezoek reist u terug naar Chengdu.

Tip: bezoek het Culture Park, gelegen aan de Qintai Street. Hier kunt u ontspannen en thee drinken op het terras van één van de vele theehuizen. Ook kinderen kunnen zich goed vermaken in het amusementspark. Aan de andere kant van het park vindt u de Qingyang Taoïstische tempel, één van de beroemde taoïstische tempels in China
Dag 8 Chengdu - Dali
U wordt naar de luchthaven gebracht voor de vliegreis naar Dali. Na aankomst wordt u verwelkomd en naar uw hotel in het dorpje Xizhou gebracht. De rest van de dag is ter vrije besteding. Dali ligt op de westelijke oever van het schilderachtige Erhai meer, één van de zeven grote meren in China. De betekenis van Erhai is oor-meer, vernoemd naar de vorm van een menselijk oor. Indrukwekkend zijn de enorme bergtoppen die nog duizenden meters boven Dali en het meer uittorenen. In Dali en omgeving leven een groot aantal minderheden. Deze stammen leven volgens eeuwenoude tradities en zijn herkenbaar aan traditionele kleding.
Dag 9 Dali
Vandaag staat een fietstocht in de landelijke omgeving van Dali op het programma. Het authentieke dorpje Xizhou lijkt op Dali van jaren geleden. Het is prachtig gelegen aan het Erhai Meer en wordt daarnaast omgeven door bergen en rijstvelden. De meeste bewoners zijn van het Bai volk, ze leven nog volgens eeuwenoude tradities en zijn herkenbaar aan hun traditionele kleding. U bezoekt de levendige ochtendmarkt en kunt u een spelletje mahjong spelen op het plein. Vervolgens bezoekt u de oude stad van Xizhou. De karakteristieke, witte Bai huizen zijn goed bewaard gebleven. U kunt ze herkennen aan de naar boven gebogen dakranden en prachtige versieringen in gouden, blauwe en witte kleuren.
Dag 10 Dali
Vandaag brengt u een bezoek aan de Drie Pagodes, het kenmerk van Dali en tevens de oudste bouwwerken van Zuid-China. Van veraf kunt u de witgele torens zien liggen. Vervolgens bezoekt u de oude stad. Langs de vele smalle straatjes staan huizen, hotels en vindt u veel winkeltjes met Chinese kruiden en thee. Ook kunt u hier vanaf gezellige terrasjes het straatbeeld aanschouwen.
Dag 11 Dali - Shaxi - Lijiang
De reis wordt vervolgd naar Lijiang. Onderweg bezoekt u het kleine dorpje Shaxi, dat op de Werelderfgoedlijst van Unesco staat. In Shaxi, met haar authentieke woningen en straten met keitjes, voelt het alsof u 100 jaar terug in de tijd bent. Loop ook zeker even naar de rivier met de oude stenen brug, zo'n 200 meter van het plein. Vervolgens reist u verder naar Lijiang, waar u tegen de avond zult aankomen. Op eigen gelegenheid kunt u het oude stadscentrum verkennen. In de smalle straatjes rijden geen auto's, waardoor deze zich prima lenen voor een wandeling door de stad. Hier kunt u kennis maken met de Naxi bevolking. De Naxi stammen af van Tibetaanse nomaden. Opmerkelijk is, dat deze bewoners het laatst overgebleven hiëroglyfenschrift ter wereld gebruiken en dat niet de man, maar de vrouw aan het hoofd van het gezin staat. U ziet veel winkeltjes, oude huizen en lokale vrouwen, die druk in de weer zijn met hun handel. Een leuke gelegenheid om kennis te maken met de authentiek Chinese cultuur. Lijiang is ook bekend om het Zwarte Drakenmeer. Dit is een groot park met een vijver, paviljoens en een museum gewijd aan het sjamanistische Dongha geloof, dat de Naxi meebrachten uit Tibet.
Dag 12 Lijiang
Vandaag gaat u fietsen in de omgeving van Lijiang. Allereerst fietst u naar Shuhe, een oud stadje op slechts 5 kilometer van het centrum van Lijiang. Shuhe is kleinschaliger dan Lijiang. Hier vindt u nog de gezellige ongedwongen sfeer. Het centrum van Shuhe is autovrij, waardoor u prettig kunt wandelen door de smalle straatjes. Samen met het oude centrum van Lijiang is Shuhe in 1997 door UNESCO verklaard tot Werelderfgoed. Vervolgens bezoekt het dorpje Baisha, dat grenst aan de hoogste berg van de regio, de Jade Dragon Snow Mountain. In het dorp zijn religieuze muurschilderingen uit de 15e en 16e eeuw te zien. Zowel in Shuhe als in Baisha ziet u nog veel invloeden van de traditionele Naxi bevolking.
Dag 13 Lijiang - Guilin - Yangshuo
Na het ontbijt wordt u naar de luchthaven van Lijiang gebracht voor de binnenlandse vlucht naar Guilin. Na aankomst wordt u in ongeveer een uur naar uw accommodatie in Yangshuo gebracht, waar u de komende 3 nachten verblijft. De plaats Yangshuo ligt midden tussen de bamboebossen en rijstvelden en is zeker een bezoek waard. U kunt bij aankomst uitrusten bij de accommodatie of de omgeving op eigen gelegenheid verkennen.

Noot: probeer Yangshuo tijdens de weekenden te vermijden. In het weekend wordt het stadje overspoeld door Chinese toeristen. Wanneer u buiten het centrum verblijft merkt u hier minder van.
Dag 14 Yangshuo
Deze ochtend stapt u op de fiets en rijdt u samen met uw gids naar de opstapplaats voor het vlotvaren. Na aankomst maakt u een tocht per bamboevlot over de Yulong rivier, een zijtak van de Li rivier. Tijdens deze tocht kunt u genieten van het prachtige landschap dat onder andere bestaat uit het typische karstgebergte.

Tip: Het is ook mogelijk om een uitgebreide fietstour door dit prachtige gebied te maken, waarbij u begeleid wordt door een ervaren Nederlandse gids die al jaren in het gebied woont en veel kan vertellen over de omgeving en gebruiken. Op de fiets bezoekt u traditionele dorpjes met mooie oude huizen, komt u langs rijstvelden en boomgaarden, oude Ming dynasty bruggen en een grot. Dat alles omringd door het surrealistische karstlandschap. Op het platteland is beperkt verkeer waardoor het fietsen aangenaam is. U fietst grotendeels over verharde, vlakke wegen en paden met af en toe een onverhard pad. Informeer bij uw reisspecialist naar de meerprijs voor deze uitgebreide tour.

Noot: u wordt tijdens deze tour begeleid door een Nederlandse gids (indien beschikbaar). Indien u kiest voor deze tour dan vervalt het vlotvaren. Dit kunt u op één van de andere dagen in Yangshuo doen.
Dag 15 Yangshuo
Dag ter vrije besteding. Indien gewenst kan PANGEA Travel ook verschillende andere excursies vooraf voor u reserveren. Wat dacht u bijvoorbeeld van een les Chinese taal, Tai Chi of een Chinese kookles? Zodra het donker wordt is het leuk om een bezoek te brengen aan het Impression Liu Sanjie Theater. Tijdens deze schitterende lichtshow worden de bergen tot ver in de omgeving verlicht en lijkt het dal op een filmdecor. Honderden bamboevlotten met fakkels, lichtjes en decorstukken gebruiken de Li-rivier als hun toneelruimte. In deze show, onder regie van Zhang Yimou (hij verzorgde ook de opening van de Olympische Spelen 2008) spelen ongeveer 600 acteurs mee. U hoeft zich in elk geval niet te vervelen in Yangshuo!
Dag 16 Yangshuo - Guilin - Shanghai
U wordt naar de luchthaven van Guilin gebracht voor de vliegreis naar Shanghai. Na aankomst volgt de transfer naar het hotel. Shanghai is de grootste haven, belangrijkste handelsstad en een van de groeisteden van China. Overal verrijzen winkelcomplexen en kantoorgebouwen. De oude plekjes van de stad zijn toch ook nog te vinden. De bekende ‘boulevard’ de Bund, de Jade Boeddha tempel, de Yu-tuin en de oude stad zijn hier goede voorbeelden van. Nanjing Road is dé winkelstraat van Shanghai. Vergeet u vooral het Shanghai Museum niet. Hier is een indrukwekkende collectie te zien van China’s culturele geschiedenis.
Dag 17 Shanghai
Dag ter vrije besteding. Een leuke manier om Shanghai te verkennen is per fiets. Het autoverkeer van Shanghai bevindt zich grotendeels op de ringweg, daardoor is het eenvoudig en veilig om in de binnenstad te fietsen. Indien gewenst kunnen wij een fietstour vooraf voor u reserveren. Dit kan ook onder leiding van een Nederlandse gids. U bezoekt één van de Lilongs, traditionele wijken van Shanghai. Het is bijzonder om het grote contrast te zien tussen de moderne hoge wolkenkrabbers en deze kleine wijkjes met oude huizen, waar het leven zich nog vooral op straat afspeelt. U fietst vervolgens naar de voormalige French Concession, een wijk met uiteraard veel invloeden uit de Franse tijd. In Fuxing Park komen de gepensioneerde inwoners van Shanghai samen om te dansen, een spelletje te spelen of Tai Chi te beoefenen. De fietstocht eindigt op de boulevard de Bund.

Noot: de duur van de fietstour bedraagt ca. 3,5 uur. De transfers van een naar het startpunt zijn niet inbegrepen. Onderweg wordt gestopt om wat typisch Chinese lekkernijen te proberen.
Dag 18 Shanghai - (vliegreis op eigen gelegenheid)
Afhankelijk van uw vlucht heeft u mogelijk nog een deel van de dag vrije te besteding in Shanghai. Vervolgens wordt u naar de luchthaven van Shanghai gebracht. Hier eindigt uw reis met PANGEA Travel.

Noot: de hotelkamer staat niet de gehele dag tot uw beschikking. Indien gewenst, kunnen we een dagkamer / late uitcheck verzorgen. Vraag uw reisspecialist naar de mogelijkheden. 

Noot: eventueel kan PANGEA Travel ook uw internationale vlucht verzorgen.
bekijk meer

Inclusief / exclusiefinklappen

De volgende zaken zijn inbegrepen en niet inbegrepen in deze reis.

Inbegrepen

  • okale vliegreizen Chengdu - Dali, Lijiang - Guilin en Guilin - Shanghai
  • luchthavenbelasting en heffingen
  • lokale treinreizen Beijing - Xi'an - Chengdu
  • alle overnachtingen conform programma
  • maaltijden conform programma
  • genoemde transfers en vervoer tijdens excursies per auto met privéchauffeur
  • genoemde excursies met bijbehorende entreegelden
  • begeleiding door deskundige Engelssprekende gidsen
  • alle services zoals genoemd in bovenstaand programma
  • uitgebreid informatiepakket met landeninfo, vouchers, e-tickets en hotellijst bij uw reisbescheiden
  • assistentie tijdens uw reis (24 uur per dag bereikbaar)
  • bijdrage SGR:  € 5 per persoon
  • bijdrage Calamiteitenfonds: € 2,50 per boeking (per 9 personen)
  • boekingskosten: € 25 per boeking

Niet inbegrepen

  • internationale vliegreis (eventueel ook via PANGEA Travel te boeken)
  • visum China €247,50 per persoon (vooraf online aan te vragen)
  • vervoer op de dagen en dagdelen ter vrije besteding (zonder excursies)
  • optionele excursies en entreegelden
  • fooien
  • reis- en annuleringsverzekering
bekijk meer

Prijsinklappen

Prijsindicatie: € 3.500 - € 3.750

Onze reizen worden geheel op uw wensen afgestemd. De invulling van de reis is hierdoor uniek en specifiek voor uw reisgezelschap. Bovenstaande prijs is per persoon, de exacte prijs is afhankelijk van:

 • aantal reizigers (deze prijsindicatie is o.b.v. twee personen samenreizend)
 • vertrekperiode (prijsindicatie is o.b.v. het laagseizoen)
 • invulling van de reis (u kunt de inhoud van de reis naar wens aanpassen)
 • categorie van accommodaties

We rekenen vrijblijvend de exacte reissom voor u uit. Uiteraard helpen we u graag met advies en met het samenstellen van uw persoonlijke reis, immers wij kennen de bestemming uit eigen ervaring. Bekijk onze contactgegevens en reisspecialisten.

bekijk meer

Accommodatiesinklappen

The Orchid Gulou
In het historische Hutong-gebied in het hart van Beijing vindt u het prachtige boutique hotel Orchid Gulou. Dit hotel bestaat uit 10 kamers met uitzichten over de sfeervolle binnenplaats. De moderne kamers zijn voorzien van natuurlijke elementen zoals baksteen, linnen en hout. Vele bars, restaurants, de Bell en Drum Torens en de Verboden Stad liggen op loopafstand van het hotel. Wanneer u een 4-sterren accommodatie met centrale ligging in Beijing zoekt is The Orchid Gulou een uitstekende keuze.

Eastern House Boutique Hotel - Xi'an
Het Eastern House Boutique Hotel ligt centraal in de oude binnenstad van Xi’an. De stadsmuur ligt op ongeveer 5 minuten lopen en ook de Drum en Bell Tower zijn gemakkelijk te voet te bereiken. De inrichting van het hotel en de kamers is strakker, moderner en sfeervoller dan u doorgaans in grote steden in China zult aantreffen, waarmee dit hotel goed past in het assortiment van PANGEA TRAVEL. De kamers zijn ruim opgezet en beschikken allen over een eigen badkamer en WiFi. Wij kunnen zowel een tweepersoonskamer als een familiekamer voor u reserveren. Het hotel heeft een prima restaurant en u kunt 24 uur per dag terecht bij de Engelssprekende receptionisten. Gebruik het Eastern House Boutique Hotel als uw ontspannen uitvalsbasis voor een bezoek aan Xi’an.

Buddha Zen Hotel - Chengdu
In een rustige autovrije straat in Chengdu vindt u het viersterren Buddha Zen Hotel. Rondom het hotel zijn veel lokale winkels en restaurantjes te vinden. Vlakbij het hotel ligt de boeddhistische tempel Wenshu Yuan, een van de best bewaarde tempels in de omgeving.Het kleinschalige hotel beschikt over totaal 35 ruime kamers verdeeld over 3 verdiepingen. Er is geen lift aanwezig, maar de koffers kunnen (tegen een kleine vergoeding) voor u naar de kamer worden gebracht. Het hotel is ontworpen in traditionele zen- boeddhistische stijl en van alle gemakken voorzien. Er zijn twee restaurants aanwezig, welke Westerse maaltijden en ontbijtbuffet serveert, maar ook vegetarische specialiteiten. Er is zelfs een kleine Spa aanwezig, waar u optimaal kunt ontspannen van de verschillende behandelingen die worden aangeboden.

The Linden Centre - Dali
Wilt u Dali bezoeken én zoekt u rust? Kies dan voor dit prachtige hotel in Xizhou, op ongeveer 20km afstand van Dali. De voormalige militaire kazerne heeft na een volledig restauratie een perfecte combinatie van traditionele Chinese en Westerse stijl gekregen. De kamers zijn verdeeld over 4 courtyards en zijn van alle gemakken voorzien. Op het terras kunt u genieten van de serene rust en uitkijken over de rijstvelden. Het restaurant biedt u heerlijke maaltijden. U kunt zelfs een kookworkshop volgen en uw eigen diner bereiden! Elke ochtend is er in dit Bai dorp een levendige markt en kunt u een spelletje mahjong spelen op het plein. Het Erhai-meer kunt u per fiets gemakkelijk bereiken. Dit hotel biedt u de gelegenheid om te genieten van het authentieke China!

The Bivou Lijiang - Lijiang
Weg van het massatoerisme, in het rustige plaatsje Shuhe treft u The Bivou. Het idee achter deze accommodatie is simpel: een duurzame, authentieke lodge met  veel comfort en stijl. Speciaal ontworpen voor de moderne avonturier, beschikt deze accommodatie over 16 kamers. De kamers zijn gebouwd in twee historische boerderijen met uitzicht over privé-tuinen aangelegd om de flora en fauna van de wisselende seizoenen weer te geven. Naast duurzaamheid is er veel aandacht besteed aan unieke Bivou accenten zodat de kamers een designer inrichting hebben. Een goede plek om van het indrukwekkende uitzicht te genieten is vanaf het terras. The Bivou ligt op 20 minuten rijden van de oude binnenstad van Lijiang. In de omgeving zijn tal van activiteiten mogelijk, waaronder paardrijden, fietsen en wandelen.

Moondance Resort - Yangshuo
Het gezellige Moondance resort is gelegen in Fenglou Village, een klein dorpje op het platteland nabij Yangshuo. De 21 smaakvol ingerichte kamers zijn van alle gemakken voorzien en beschikken over een balkon. Er zijn ook familiekamers beschikbaar. De nette badkamers hebben een vrijstaand bad en een aparte douche. U kunt ontspannen op het terras bij de rivier of zwemmen in het verkoelende zwembad. Wanneer u de rivier oversteekt vindt u enkele restaurantjes waar u kunt eten. Uiteraard is dit ook mogelijk in het hotel waar zowel Chinese als Westerse maaltijden voor u klaargemaakt kunnen worden. De Nederlandse eigenaar en zijn medewerkers zullen er alles aan doen om uw verblijf zo comfortabel mogelijk te maken.

SSAW Shanghai Boutique Hotel - Shanghai
Het SSAW Narada Boutique Hotel ligt in de bruisende omgeving van het Huangpu district, dichtbij metrostations. De Yu Garden en de Bund liggen op 5 minuten lopen. Na een nacht in een van de 165 comfortabel ingerichte kamers, kunt u op zonnige dagen genieten van uw ontbijt op het dakterras, met een prachtig uitzicht op de skyline van Shanghai. Ook voor lunch, een afternoon tea of diner kunt u hier terecht. Het hotel beschikt over een bibliotheek, fitnessruimte en voor kinderen een leuke speelplaats. Na een dag in de stad kunt u ’s avonds genieten van een drankje en een hapje in de bar. Een sfeervol middenklasse hotel voor uw verblijf in Shanghai.

bekijk meer
Vraag vrijblijvend een offerte aan »