Menu

Courtyard China Compleet

Wilt u in 19 dagen alle hoogtepunten van China gezien hebben? Dan is deze reis perfect voor u! Om ondergedompeld te worden in de echte Chinese sfeer overnacht u in authentieke Chinese Courtyards. Deze accommodaties zijn gebouwd rond een binnenplaats of tuin en eenvoudig van aard. Per busje met privé chauffeur en gids, trein of binnenlandse vlucht reist u door China. U bezoekt de steden Beijing, Pingyao en Xi'an, waar u natuurlijk o.a. de Grote Muur en het Terracotta Leger bezoekt. Deze hoogtepunten mogen absoluut niet ontbreken in deze complete reis! Via Chengdu, bekend van het panda reservaat, en de gezellige Chinese plaatsen Lijiang, Shaxi en Dali komt u in Yangshuo. De reis sluit u ontspannen af in een rustig gelegen, sfeervol hotel.

Reisduur: 19 dagen

Beijing - Pingyao - Xi'an - Chengdu - Lijiang - Shaxi - Dali - Kunming - Yangshuo

Vraag vrijblijvend een offerte aan »

Reisroute: Courtyard China Compleet inklappen

Waarom deze reis?inklappen

 • Verblijf waar mogelijk in bijzondere authentieke Courtyard hotels met een Chinese uitstraling.
 • In elke plaats heeft u voldoende tijd de belangrijkste highlights te zien.
 • Begeleiding van deskundige Engelssprekende gidsen zodat u volledige informatie krijgt.
 • Doordat enkele lange afstanden per hogesnelheidstrein of vliegtuig worden afgelegd, verliest u weinig reistijd.
 • In Yangshuo verblijft u net buiten het drukke centrum, midden in de natuur. Een goed uitgangspunt voor fiets- of wandeltochten en een prettige plek om de reis af te sluiten.
bekijk meer

Dag tot daginklappen

Leshan Da Fo in Leshan - China - foto: Canva
Dag 1 (Vliegreis op eigen gelegenheid) - Beijing
Vandaag start uw reis met PANGEA Travel. Na aankomst in Beijing wordt u verwelkomd door onze lokale vertegenwoordiging en vervolgens naar uw hotel gebracht. Tijdens de rit naar het hotel kijkt u uw ogen al uit! Beijing is de hoofdstad van China en een echte wereldstad. De stad ontwikkelt zich volop en overal verrijzen wolkenkrabbers en winkelcomplexen. De rest van de dag is ter vrije besteding zodat u even kunt bijkomen van de vlucht of alvast, op eigen gelegenheid, een eerste indruk van de stad met haar authentieke hutongs kunt opdoen.

Noot: eventueel kan PANGEA Travel ook uw internationale vlucht verzorgen.
Dag 2 Beijing
Vandaag staat een bezoek aan de Chinese Muur bij Mutianyu op het programma. Dit bezoek mag absoluut niet ontbreken tijdens de reis. De totale lengte van de muur is ongeveer 6200km en strekt zich uit van Shanhaiguan tot Lop Nur. De muur werd gebouwd om de diverse Chinese staten te beschermen tegen invallen van nomadische ruitervolkeren uit het Noorden. Mutianyu ligt iets verder van Beijing en is daarom een minder druk bezocht deel van de muur. Kenmerkend zijn de prachtige vergezichten waar u de muur als een slang over de bergen kunt zien liggen. U kunt naar boven wandelen of gebruik maken van de kabelbaan (exclusief). Geniet in uw eigen tempo van dit imposante bouwwerk dat beschouwd wordt als een van de grootste wonderen uit de geschiedenis van de wereld. Vanaf de muur kunt u genieten van het prachtige uitzicht.

Tip: de beste Peking-eend in Beijing vindt u in het Qianmen Quanjude Roast Duck restaurant, gelegen aan de Wangfujing Street. Dit is tevens een van de oudste restaurants (1864) van Beijing. Reserveren is sterk aan te raden.
Dag 3 Beijing
Dag ter vrije besteding in Beijing. U kunt deze wereldstad op eigen gelegenheid verkennen. Indien gewenst kunnen wij vooraf ook excursies voor u verzorgen. Beijing is vooral bekend om haar Plein van de Hemelse Vrede (Tian’anmen plein), waar in 1989 de beruchte studentenopstand plaatsvond. Het plein ligt midden in het centrum en is met haar 400.000 m2 het grootste plein ter wereld. Vervolgens kunt u de Verboden Stad bezoeken. In dit paleizencomplex leefde vroeger de keizer en zijn complete hofhouding.

Belangrijk: Een bezoek aan de Verboden Stad is gelimiteerd tot een beperkt aantal bezoekers per dag. Wanneer u vooraf geen bezoek heeft geboekt, kan het zijn dat een bezoek aan de Verboden Stad niet mogelijk blijkt te zijn. Tevens is het goed te weten dat de Verboden Stad op maandag gesloten is.
Dag 4 Beijing - Pingyao
Na het ontbijt wordt u naar het treinstation van Beijing gebracht. Vanaf hier reist u met de hogesnelheidstrein naar Pingyao. Na aankomst in Pingyao wordt u naar uw accommodatie gebracht, de rest van de dag is ter vrije besteding. 

Pingyao ligt op de historische handelsroute van Beijing naar Xi'an en is prachtig in haar oude staat bewaard gebleven. 

Tip: breng ’s avonds een bezoek aan de South Gate. In het hoogseizoen wordt hier elke avond om 21:00 uur een indrukwekkende lichtshow gegeven, die ca. 20 minuten duurt. 

Treinschema:
- Beijing 10:28 uur - Pingyao 14:25 uur
Dag 5 Pingyao
Vandaag kunt u op eigen gelegenheid Pingyao verder verkennen. De karakteristieke straten zijn bekend van de film 'Raise the Red Lantern'. U kunt de oude stadsmuren bekijken, Ming Qing Street bezoeken en vervolgens de markttoren Nan Dajie beklimmen voor een uitzicht over de oude binnenstad. Ook een bezoek aan de lokale markt, het oude bankgebouw Rishengchang Piaohao, het Qingxuguan Daiost Klooster en de tempel van de stadsgod in Nanda Jie zijn de moeite waard.
Dag 6 Pingyao - Xi'an
Na het ontbijt wordt u naar het treinstation van Pingyao gebracht. Per hogesnelheidstrein reist u in circa 3 uur naar Xi'an. Na aankomst wordt u verwelkomd en naar het hotel gebracht. De rest van de dag is ter vrije besteding. U kunt bijvoorbeeld een bezoek brengen aan de Pagode van de Wilde Gans. In deze pagode worden de drie grondleggers van de Chinese religies vereerd: Confucius, Lao-Tse en Boeddha.

Noot: in Xi'an zijn geen courtyard hotels aanwezig. Hier is een verblijf in een mooi boutique hotel inbegrepen.
Dag 7 Xi'an
Vandaag brengt u samen met de gids een uitgebreid bezoek aan een van de cultuurhistorische wereldwonderen: het Terracotta Leger. In 1974 ontdekte een boer, tijdens het bouwen van een put, een Terracotta soldaat. Nu zijn er meer dan 6000 soldaten opgegraven, veilig gesteld in drie grote hallen. Elke soldaat is uniek en ongeveer 1,70 meter lang. De soldaten zijn opgesteld alsof ze zich weerden tegen een aanslag. U brengt een bezoek aan dit enorme complex met ruim 6000 terracotta krijgers uit de Qin dynastie. Na de lunch (niet inbegrepen) brengt u een bezoek aan de Grote Moskee. Naast het feit dat dit een mooie rustige plek is in de drukke stad, is de omgeving ook de moeite waard. De moskee is gelegen in de oude stadswijk met kleine straatjes, lokale markten en leuke winkeltjes. U stapt vandaag ook op de fiets. Xi'an is een leuke stad om per fiets te verkennen. Samen met uw gids maakt u een tocht over de oude stadsmuur van Xi'an. U bent zeker niet de enige op een fiets, maar mogelijk wel de enige Nederlander!
Dag 8 Xi'an - Chengdu
De reis naar het Zuiden wordt vervolgd. Wederom per trein reist u door prachtig berggebied in ca. 3 uur naar Chengdu. Na aankomst volgt de transfer naar het hotel. De rest van de dag kunt u op eigen gelegenheid Chengdu verkennen. Chengdu is de hoofdstad van de provincie Sichuan. Het is een prettige stad omringd door bergen. Ook wordt Chengdu wel de stad van de Hibiscus genoemd, omdat vroeger de stadswallen beplant waren met hibiscussen. De inwoners staan bekend als echte levensgenieters. U kunt dat in de middag zelf ervaren tijdens een wandeling door het Volkspark.
Dag 9 Chengdu
Vandaag staat een bezoek aan het pandareservaat ten noorden van Chengdu op het programma. Dit reservaat is opgericht ter bescherming van de grote panda. Er wordt onderzoek gedaan naar de, met uitsterven bedreigde, beren. U heeft voldoende tijd voor een rondleiding en krijgt uitleg van de onderzoekers over het leven van de panda’s. Daarna brengt u een bezoek aan de Leshan Da Fo (per boot). Hier kunt u het grootste Boeddhabeeld ter wereld bewonderen. 'Da Fo' betekent grote boeddha. Het is een uit de rotsen gehouwen Boeddhabeeld waaraan 90 jaar werd gewerkt en waarvan de teen al 8 meter lang is. Het is vooral een plek waar veel Chinese dagtoeristen komen. Na het bezoek reist u terug naar Chengdu.
Dag 10 Chengdu - Lijiang
U wordt naar de luchthaven gebracht voor de vliegreis naar Lijiang. Na aankomst wordt u verwelkomd en naar uw hotel in de oude stad gebracht. De rest van de dag is ter vrije besteding. Op eigen gelegenheid kunt u het oude stadscentrum van Lijiang bezoeken. In de smalle straatjes rijden geen auto's en lenen zich daarom prima voor een rondwandeling door de stad. Hier kunt u kennis maken met de Naxi-bevolking. Opmerkelijk is dat deze bewoners het laatste overgebleven hiëroglyfenschrift ter wereld gebruiken en niet de man maar de vrouw de baas is van het gezin. U ziet veel winkeltjes, oude huizen en lokale vrouwen die druk in de weer zijn met hun handel. Eventueel kunt u een bezoek brengen aan een theehuis, waar u een theeceremonie kunt bijwonen. Een leuke gelegenheid om kennis te maken met de authentieke Chinese cultuur. Of bezoek het Zwarte Drakenmeer. Dit is een groot park met een vijver, paviljoens en een museum gewijd aan het sjamanistische Dongha geloof dat de Naxi meebrachten uit Tibet.
Dag 11 Lijiang
Per auto met privéchauffeur maakt u vandaag een tocht in de omgeving van Lijiang. U brengt een avontuurlijk bezoek aan de Tiger Leaping Gorge oftewel de Kloof van de Springende Tijger. Na een korte maar hevige wandeling komt u uit bij het oorverdovende geluid van de Jinsha-rivier, die gewelddadig door de kloof dendert. De Jinsha groeit uit tot de machtige Yangtze rivier. Op de terugweg rijdt u over een smalle weg langs de kloof. U stopt meerdere malen om foto’s te maken van het prachtige landschap.
Dag 12 Lijiang - Shaxi
U reist vandaag verder naar het kleine dorpje Shaxi, dat op de Werelderfgoedlijst van Unesco staat. Breng hier een bezoek aan de meest kleurrijke markt van deze reis. In Shaxi, met haar authentieke woningen en straten met keitjes, voelt het alsof u weer 100 jaar terug in de tijd bent. Het zeer pittoreske pleintje heeft een prachtig theater podium met daartegenover een mooi gerestaureerde tempel. Loop ook zeker even naar de rivier met de oude stenen brug, zo'n 200 meter van het plein. Houdt u van wandelen? Na een wandeling van anderhalf uur bereikt u de Shibaoshan tempels die prachtig in de bergen zijn gelegen.
Dag 13 Shaxi - Dali
Vandaag gaat de reis door naar Dali. Net als in Lijiang leven ook hier een groot aantal minderheden. Dali ligt op de westelijke oever van het schilderachtige Erhai meer, één van de zeven grote meren in China. De betekenis van Erhai is oor-meer, vernoemd naar de vorm van een menselijk oor. Indrukwekkend zijn de enorme bergtoppen die nog duizenden meters boven Dali en het meer uittorenen. De bergen lenen zich uitstekend voor een mooie wandeling. U neemt de kabelbaan vanaf de Zonghe tempel naar de Cang berg en wandelt ca. 12 km over een vlak pad langs watervallen en beekjes. Het uitzicht over de vallei met 2000 meter lager het Erhai meer is schitterend. De kabelbaan bij de Gantong tempel brengt u vervolgens weer naar beneden, waarna u naar uw hotel wordt gebracht.
Dag 14 Dali
Dag ter vrije besteding in Dali. U kunt vandaag bijvoorbeeld een bezoek brengen aan de oude binnenstad van Dali. Langs de vele smalle straatjes staan huizen, hotels en vindt u veel winkeltjes met Chinese kruiden en thee. Ook kunt u hier vanaf gezellige terrasjes het straatbeeld aanschouwen. Uw gids kan u hier meer informatie over geven.
Dag 15 Dali - Kunming
De reis wordt vervolgd per trein naar Kunming, de hoofdstad van de provincie Yunnan (reisduur ca. 3 uur). De stad is enorm in ontwikkeling en er wordt veel gebouwd. Toch zijn er ook enkele authentieke plekjes te vinden. U kunt eventueel op eigen gelegenheid een bezoek brengen aan de Drakenpoort, een spectaculair complex van grotten, gangen en paviljoens uit de rotsen gehakt door monniken in 1781. Ook een bezoek waard is de Gouden Tempel, gelegen op de top van de Mingfeng heuvel. Indien gewenst kunnen we een stadstour voor u verzorgen.

Noot: In Kunming zijn geen courtyard hotels aanwezig. Hier is een verblijf in een leuk boutique hotel inbegrepen.
Dag 16 Kunming - Guilin - Yangshuo
Vanuit Kunming reist u per auto met uw privéchauffeur en gids naar het indrukwekkende Stenen Woud. Deze stenen pilaren zijn honderden miljoenen jaren geleden zo achtergelaten door de terugtrekkende zee. U zult merken dat u in elke steen verschillende gedaantes kunt zien, zoals; moeder met kind, neushoorn die naar de maan kijkt of een olifant. Sommige zijn te herkennen, maar veel fantasie is noodzakelijk. In de namiddag wordt u naar de luchthaven van Kunming gebracht voor de binnenlandse vlucht naar Guilin. Na aankomst wordt u in ongeveer een uur naar uw accommodatie in Yangshuo gebracht. De plaats Yangshuo ligt midden tussen de karstbergen en rijstvelden en is zeker een bezoek waard.

Noot: probeer Yangshuo tijdens de weekenden te vermijden. In het weekend wordt het stadje overspoeld door Chinese toeristen. Wanneer u buiten het centrum op het platteland verblijft merkt u hier minder van.
Dag 17 Yangshuo
Deze ochtend stapt u op de fiets en rijdt u samen met uw gids naar de opstapplaats voor het vlotvaren. Na aankomst maakt u een tocht per bamboevlot over de Yulong rivier, een zijtak van de Li rivier. Tijdens deze tocht kunt u genieten van het prachtige landschap dat onder andere bestaat uit het typische karstgebergte.

Tip: Het is ook mogelijk om een uitgebreide fietstour door dit prachtige gebied te maken, waarbij u begeleid wordt door een ervaren Nederlandse gids die al jaren in het gebied woont en veel kan vertellen over de omgeving en gebruiken. Op de fiets bezoekt u traditionele dorpjes met mooie oude huizen, komt u langs rijstvelden en boomgaarden, oude Ming dynasty bruggen en een grot. Dat alles omringd door het surrealistische karstlandschap. Op het platteland is beperkt verkeer waardoor het fietsen aangenaam is. U fietst grotendeels over verharde, vlakke wegen en paden met af en toe een onverhard pad. Informeer bij uw reisspecialist naar de meerprijs voor deze uitgebreide tour.

Noot: u wordt tijdens deze tour begeleid door een Nederlandse gids (indien beschikbaar). Indien u kiest voor deze tour dan vervalt het vlotvaren. Dit kunt u op één van de andere dagen in Yangshuo doen.
Dag 18 Yangshuo
Dag ter vrije besteding. Indien gewenst kan PANGEA Travel ook verschillende andere excursies vooraf voor u reserveren. Wat dacht u bijvoorbeeld van een les Chinese taal, Tai Chi of een Chinese kookles? Zodra het donker wordt is het leuk om een bezoek te brengen aan het Impression Liu Sanjie Theater. Tijdens deze schitterende lichtshow worden de bergen tot ver in de omgeving verlicht en lijkt het dal op een filmdecor. Honderden bamboevlotten met fakkels, lichtjes en decorstukken gebruiken de Li-rivier als hun toneelruimte. In deze show, onder regie van Zhang Yimou (hij verzorgde ook de opening van de Olympische Spelen 2008) spelen ongeveer 600 acteurs mee. U hoeft zich in elk geval niet te vervelen in Yangshuo!
Dag 19 Yangshuo - Guangzhou - (vliegreis op eigen gelegenheid)
Afhankelijk van de vertrektijd van uw vlucht volgt de transfer naar het treinstation van Yangshuo en reist u per trein naar Guangzhou. In Guangzhou wordt u opgewacht door uw chauffeur en naar de luchthaven gebracht. Hier eindigt uw reis met PANGEA Travel.

Noot: de hotelkamer staat niet de gehele dag tot uw beschikking. Indien gewenst, kunnen we een dagkamer / late uitcheck verzorgen; de meerprijs is op aanvraag.

Noot: eventueel kan PANGEA Travel ook uw internationale vlucht verzorgen
bekijk meer

Inclusief / exclusiefinklappen

De volgende zaken zijn inbegrepen en niet inbegrepen in deze reis.

Inbegrepen

  • lokale vliegreizen Chengdu - Lijang en Kunming - Guilin
  • luchthavenbelasting en heffingen
  • lokale treinreizen Beijing - Pingyao - Xi'an - Chengdu / Dali - Kunming en Guilin - Guangzhou
  • genoemde transfers per auto met privéchauffeur
  • alle overnachtingen conform programma
  • maaltijden conform programma
  • genoemde excursies met bijbehorende entreegelden
  • begeleiding door deskundige Engelssprekende gidsen
  • alle services zoals genoemd in bovenstaand programma
  • uitgebreid informatiepakket met landeninfo, vouchers, e-tickets en hotellijst bij uw reisbescheiden
  • assistentie tijdens uw reis (24 uur per dag bereikbaar)
  • boekingskosten: € 25 per boeking
  • bijdrage SGR: € 5 per persoon
  • bijdrage Calamiteitenfonds: € 2,50 per boeking (per 9 personen)

Niet inbegrepen

  • internationale vliegreis (eventueel ook via PANGEA Travel te boeken)
  • visum China €247,50 per persoon (vooraf online aan te vragen)
  • optionele excursies en entreegelden
  • vervoer op de dagen en dagdelen ter vrije besteding (zonder excursies)
  • evt. vroege incheck / late uitcheck
  • fooien
  • reis- en annuleringsverzekering
bekijk meer

Prijsinklappen

Prijsindicatie: € 3.250 - € 3.500

Onze reizen worden geheel op uw wensen afgestemd. De invulling van de reis is hierdoor uniek en specifiek voor uw reisgezelschap. Bovenstaande prijs is per persoon, de exacte prijs is afhankelijk van:

 • aantal reizigers (deze prijsindicatie is o.b.v. twee personen samenreizend)
 • vertrekperiode (prijsindicatie is o.b.v. het laagseizoen)
 • invulling van de reis (u kunt de inhoud van de reis naar wens aanpassen)
 • categorie van accommodaties

We rekenen vrijblijvend de exacte reissom voor u uit. Uiteraard helpen we u graag met advies en met het samenstellen van uw persoonlijke reis, immers wij kennen de bestemming uit eigen ervaring. Bekijk onze contactgegevens en reisspecialisten.

bekijk meer

Accommodatiesinklappen

Bamboo Garden Hotel - Beijing
Het Bamboo Garden Hotel ligt in een rustig straatje nabij de Drumtower en is gebouwd in traditionele Chinese stijl. De 52 kamers zijn gebouwd rondom een grote binnenplaats en beschikken over airconditioning en TV. Er zijn ook vierpersoonskamers voor families. De binnenplaats heeft een prachtige tuin met veel bloemen en planten, een stukje rust middenin de drukke wereldstad Beijing. Het Bamboo Garden Hotel ligt op circa 15 minuten van het centrum, met de moderne winkels en restaurants. Maar op 5 minuten loopafstand is de trendy Nan Luo Gu straat met veel kleinschalige winkels en restaurants in een oude Hutong. Hier ziet u nog het echte Chinese straatleven.

Pingyao Dejuyuan Hotel
In een zijstraatje van de winkelstraat ligt het De Ju Yuan hotel. Het kleinschalige hotel beschikt over 25 kamers die in een traditionele stijl zijn gebouwd en ingericht. De kamers zijn ruim en de badkamers hebben een douche en/of ligbad. In het gehele hotel kunt u gebruik maken van wifi. In het restaurant wordt het ontbijtbuffet geserveerd, maar kunt u er ook dineren. Het hotel heeft meerdere binnentuinen waar u kunt relaxen.

Eastern House Boutique Hotel - Xi'an
Het Eastern House Boutique Hotel ligt centraal in de oude binnenstad van Xi’an. De stadsmuur ligt op ongeveer 5 minuten lopen en ook de Drum en Bell Tower zijn gemakkelijk te voet te bereiken. De inrichting van het hotel en de kamers is strakker, moderner en sfeervoller dan u doorgaans in grote steden in China zult aantreffen, waarmee dit hotel goed past in het assortiment van PANGEA TRAVEL. De kamers zijn ruim opgezet en beschikken allen over een eigen badkamer en WiFi. Wij kunnen zowel een tweepersoonskamer als een familiekamer voor u reserveren. Het hotel heeft een prima restaurant en u kunt 24 uur per dag terecht bij de Engelssprekende receptionisten. Gebruik het Eastern House Boutique Hotel als uw ontspannen uitvalsbasis voor een bezoek aan Xi’an.

Wen Jun Mansion Hotel - Chengdu
Het Wen Jun Mansion Hotel ligt in een leuk straatje in het centrum van Chengdu. De kamers liggen rondom een courtyard waar u ’s ochtends genieten van een prima Westers en Chinees onbijtbuffet. Het Wen Jun Mansion Hotel is gebouwd in een prachtige Chinese stijl en de kamers zijn ruim en schoon. Ze beschikken over airconditioning en alle andere nodige faciliteiten. Het hotel heeft vier verdiepingen maar geen lift. U kunt uw koffers naar boven laten brengen door een van de medewerkers (een fooi wordt gewaardeerd). Het personeel is erg behulpzaam en spreekt goed Engels. Doordat het hotel heel centraal ligt, is het een goed uitgangspunt voor het maken van excursies. Op eigen gelegenheid kunt u het Culture Park bezoeken welke schuin tegenover het hotel is gelegen.

Lijiang Liman Wenzhi Hotel - Lijiang
Bij aankomst in het Liman Wenzhi Hotel zal zowel het interieur als de accommodatie zelf u verbazen. Dit boutique hotel met slechts 15 kamers, is de ideale accommodatie voor reizigers die op zoek zijn naar charme, comfort en gemak op een gunstige locatie in Lijiang. Dankzij de praktische ligging, biedt de accommodatie eenvoudig toegang tot alle populaire bezienswaardigheden van de stad. Toch heeft u hier geen overlast van de drukte, het hotel ligt in een rustig steegje. Tijdens uw verblijf in Lijiang Liman Wenzhi Hotel kunt u gebruik maken van de fitness ruimte en diverse recreatieve voorzieningen zoals een hot tub, een golfbaan op 3 km afstand, relaxte massages, avontuurlijk paardrijden en een gezellige binnentuin. De verschillende kamertypes in dit hotel zijn ruim en van alle gemakken voorzien. De kamers hebben uitzicht op de tuin, rivier of binnenplaats. Het Lijiang Liman Wenzhi Hotel staat gegarandeerd voor een plezierig en comfortabel verblijf.
 

Shaxi Old Theatre Inn - Shaxi
Shaxi Old Theatre Inn is het eerste boutique hotel in Shaxi en valt onder cultureel erfgoed. Met uitzicht op de Shaxi vallei, vijf comfortabele kamers en een gerenommeerd lokaal restaurant, is dit hotel een uitstekende keuze voor uw verblijf in dit dorpje, gelegen tussen Lijiang en Dali. Het gebouw stamt uit 1782 en was oorspronkelijk van de Duan tempelschool. Sinds het gebouw volledig is gerestaureerd doet het dienst als gastenverblijf. Hoewel de kamers hun eenvoud en authentieke uitstraling hebben behouden, beschikken ze over moderne gemakken en ruime badkamers. In het Dancing Mule Café kunt u genieten van heerlijke huisgemaakte gerechten. Chef-kok mevrouw Duan Jipin staat bekend om haar lokale Bai kookstijl en haalt de ingrediënten vers van de nabijgelegen velden van haar familie. Het menu is hierdoor beperkt en varieert per seizoen, maar uw maaltijd wordt op bestelling bereid en is gegarandeerd vers. Vanwege de kleinschaligheid is het aan te raden het restaurant op tijd te laten weten wanneer u wilt komen eten. De oude binnenstad van Shaxi ligt op ca. 40 minuten lopen van het hotel. Op slechts 10 minuten fietsen vindt u de Pear Orchard Tempel, waar u kunt lunchen met een prachtig uitzicht op de vallei.

Landscape Hotel - Dali
Dit leuke 4-sterren hotel is gelegen in het oude stadscentrum van Dali, op loopafstand van de winkels en bezienswaardigheden. Het hotel is in Chinese stijl gebouwd en het personeel draagt klederdracht. De sfeervolle kamers zijn verspreid over de drie verdiepingen (er is geen lift aanwezig) en beschikken over de benodigde faciliteiten. Dali Landscape Hotel is het enige courtyard hotel in de omgeving. Rust uit in de groene omgeving van de binnenplaats en vergeet de drukte van de stad. In het hotel is een restaurant aanwezig, maar u kunt ook dineren in een van de vele restaurantjes nabij het hotel.

Cachet Boutique Kunming Artime - Kunming
Voor een comfortabel en trendy onderkomen in Kunming doet het Cachet Boutique Kunming Artime qua comfort en design niet onder voor luxere (en duurdere) alternatieven. Het centraal gelegen hotel beschikt over ruime kamers, voorzien van alle moderne gebruiksgemakken, een eigen badkamer en Wifi. De 60 riante kamers zijn ingericht met een mix van moderne elementen en de eeuwenoude stijl uit de Yunnan provincie. Het designteam heeft daarmee een bijzonder sfeervolle blend weten te creëren. Het hotel heeft een gerenommeerd restaurant waar u terecht kunt voor heerlijke vlees- en visgerechten en mocht u even geen zin hebben in de Chinese keuken, dan kunt u in het Paulaner Brauhaus genieten van bieren en gerechten uit München.

Secret Garden Boutique Hotel - Yangshuo
In het Secret Garden Boutique Hotel verblijft u in een prachtig gerestaureerd landhuis uit de Qing dynastie. Zet een stap terug in de tijd, zonder dat u hoeft in te leveren op uw comfort. Alle kamers hebben een traditionele inrichting en zijn voorzien van alle gemakken. Geniet in alle rust van de mooie binnentuinen en de uitstekende gerechten in het restaurant. Het hotel ligt in een klein dorpje net buiten Yangshuo. Een geschikte keuze indien u op zoek bent naar rust en privacy dus. Dwaal hier rond en verken het prachtige landschap waar karstpieken boven rijstvelden uitsteken en de Yulong rivier een weg baant door de vallei. Het centrum van Yangshuo ligt op ca. 8 km. Noot: het hotel heeft geen zwembad. Wilt u liever verblijven in een hotel met zwembad in Yangshuo, dan kunnen wij u andere accommodaties adviseren.

bekijk meer
Vraag vrijblijvend een offerte aan »