Menu

Natuurreis China

Tijdens deze 20-daagse rondreis door China ontdekt u de mooiste natuurgebieden die het land rijk is. Na een kort bezoek aan de wereldstad Shanghai, reist u naar Huangshan. De bergen zijn door de eeuwen heen altijd al een bron van inspiratie geweest voor schilders en dichters. In Wulingyuan Scenic Area (beter bekend als Zhangjiajie National Park), rijzen ruim 3000 zandstenen pilaren omhoog vanuit een dichtbebost dal. Een bijzonder natuurfenomeen. U bezoekt ook de panda’s in Chengdu en de kleurrijke kalkstenen terrassen van Huanglong. De reis wordt afgesloten in het schilderachtige plaatsje Yangshuo, een heerlijke plek om te ontspannen en bij te komen van de vele indrukken die u heeft opgedaan.

Noot: het is mogelijk deze reis te maken tussen maart en oktober. De beste reisperiode is het najaar (september/oktober) omdat het regenseizoen dan voorbij is, maar de kalkterrassen van Huanglong nog gevuld zijn met water.

Reisduur: 20 dagen

Shanghai - Huangshan (Gele Bergen) - Wulingyuan (Zhangjiajie) - Chengdu - Songpan - Huanglong - Ping'an - Yangshuo

Vraag vrijblijvend een offerte aan »

Reisroute: Natuurreis China inklappen

Waarom deze reis?inklappen

 • Voor natuurliefhebbers de ideale reis naar China!
 • Zeer compleet programma met veel excursies inclusief entreegelden, maar ook hier en daar vrije tijd.
 • Bezoek aan verschillende nationale parken waaronder Zhangjiajie (bekend van de film Avatar).
 • U brengt een kort bezoek aan de sfeervolle steden Chengdu en Shanghai
 • Verblijf veelal in sfeervolle accommodaties
 • Begeleiding van deskundige Engelssprekende gidsen zodat u volledige informatie krijgt en af en toe van de gebaande paden kunt afwijken.
bekijk meer

Dag tot daginklappen

Baofeng Meer in Zhangjiajie - China - foto: pixabay
Dag 1 (Vliegreis op eigen gelegenheid) - Shanghai
Vandaag start uw reis met PANGEA Travel. Na aankomst op de luchthaven van Shanghai wordt u verwelkomd door onze lokale vertegenwoordiging en vervolgens naar uw accommodatie gebracht. De rest van de dag is ter vrije besteding zodat u kunt bijkomen van de vlucht of alvast, op eigen gelegenheid, een eerste indruk van de stad kunt opdoen. Shanghai is de grootste haven, belangrijkste handelsstad en een van de groeisteden van China. Overal verrijzen winkelcomplexen en kantoorgebouwen. De oude plekjes van de stad zijn toch ook nog te vinden. De bekende ‘boulevard’ de Bund, de Jade Boeddha tempel, de Yu-tuin en de oude stad zijn hier goede voorbeelden van. Nanjing Road is dé winkelstraat van Shanghai. Vergeet u vooral het Shanghai Museum niet. Hier is een indrukwekkende collectie te zien van China’s culturele geschiedenis.

Noot: eventueel kan PANGEA Travel ook uw internationale vlucht verzorgen.
Dag 2 Shanghai
Dag ter vrije besteding. Een leuke manier om Shanghai te verkennen is per fiets. Het autoverkeer van Shanghai bevindt zich grotendeels op de ringweg, daardoor is het eenvoudig en veilig om in de binnenstad te fietsen. Indien gewenst kunnen wij een fietstour vooraf voor u reserveren. Dit kan ook onder leiding van een Nederlandse gids. U bezoekt één van de Lilongs, traditionele wijken van Shanghai. Het is bijzonder om het grote contrast te zien tussen de moderne hoge wolkenkrabbers en deze kleine wijkjes met oude huizen, waar het leven zich nog vooral op straat afspeelt. U fietst vervolgens naar de voormalige French Concession, een wijk met uiteraard veel invloeden uit de Franse tijd. In Fuxing Park komen de gepensioneerde inwoners van Shanghai samen om te dansen, een spelletje te spelen of Tai Chi te beoefenen. De fietstocht eindigt op de boulevard de Bund.

Noot: de duur van de fietstour bedraagt ca. 3,5 uur. De transfers van een naar het startpunt zijn niet inbegrepen. Onderweg wordt gestopt om wat typisch Chinese lekkernijen te proberen.
Dag 3 Shanghai - Huangshan
Na het ontbijt wordt u naar het treinstation van Shanghai gebracht. Vanaf hier reist u in circa 5 uur naar Huangshan, één van de belangrijkste berggebieden in China. Huangshan is de verzamelnaam voor een gebied van meer dan 150 km2 met daarin 72 pieken. Het is één van de belangrijkste berggebieden van China omdat het een bedevaartsoord is. Het gebied wordt ook wel de Gele Bergen genoemd. Na aankomst in Huangshan bezoekt u de oude straat van Tunxi, daterend uit de Ming en Qing dynastieën. Naast de authentieke huizen vindt u hier tegenwoordig veel souvenir- en antiekwinkels, eetstalletjes en restaurants. U bezoekt tevens een traditionele inktfabriek.
Dag 4 Huangshan
Vandaag staat in het teken van de Huangshan bergketen. Met de Yungu kabelbaan gaat u de berg op. Geniet van het uitzicht op de 'Beginning-to-believe Peak', 'Flower-scattering Valley', 'Lion Peak' en de 'Xihai Grand Canyon'. U overnacht in een hotel op de berg. Hier vandaan heeft u een bijzonder uitzicht en kunt u prachtige wandelingen maken. De bergen zijn door de eeuwen heen altijd al een bron van inspiratie geweest voor schilders en dichters. Kunstenaars zochten hier een plaats van rust en monniken trokken zich terug uit de wereld. Samen met de gids kunt u het programma ter plaatse afstemmen.
Dag 5 Huangshan
Als u vandaag vroeg opstaat kunt u bij mooi weer getuige zijn van een prachtige zonsopkomst. Na het ontbijt gaat u per kabelbaan terug naar het dal en gaat de rit verder door Yixian County naar het dorpje Xidi. Dit traditionele dorp staat sinds 2000 op de UNESCO Werelderfgoedlijst en staat ook wel bekend als een ‘levend openluchtmuseum’. De witte huisjes met zwarte dakpannen, versierd met prachtig houtsnijwerk, hier zijn kenmerkend voor de omgeving. Als u de geplaveide straatjes volgt komt u bij verschillende tuinen die uitlopen in heuvels, vanaf hier heeft u een prachtig uitzicht over het dorp.
Dag 6 Huangshan - Changsha - Wulingyuan
De reis wordt per trein vervolgt naar Changsha (ca. 4 uur). Na aankomst op het treinstation wordt u verwelkomd en volgt de transfer van ongeveer vier uur naar Wulingyuan, gelegen in de provincie Hunan. De komende dagen staan in het teken van het Wulingyuan Scenic & Historic Interest Area. Dit gebied bestaat uit vier nationale parken, waarvan Zhangjiajie National Forest Park de bekendste is. Wulingyuan staat sinds 1992 op de Werelderfgoedlijst van UNESCO, maar heeft zijn internationale bekendheid vooral te danken aan de film Avatar. Ruim 3000 zand- en kalkstenen pilaren rijzen hier omhoog vanuit een dichtbebost dal. Velen ervan zijn wel meer dan 200 meter hoog en dat zorgt voor spectaculaire vergezichten. U overnacht in de plaats Wulingyuan, de ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan dit gebied.
Dag 7 Wulingyuan
In de ochtend brengt u samen met uw gids een bezoek aan het Zhangjiajie National Forest Park. Indien gewenst kunt u de wandeling over de Golden Whip Stream maken, een kronkelend pad van ruim 5 kilometer door een dicht bos. Op deze manier ziet u de mooie natuur vanaf de voet van de karstbergen, alvorens u de pieken erna van bovenaf gaat verkennen. Het pad komt uit bij de 335 meter hoge Bailong lift. De opvallende constructie is gebouwd langs één van de steile, groene bergwanden en brengt u binnen 1 minuut en 32 seconden naar de top van de berg, waar een verbluffend mooi uitzicht wacht. Hierna bezoekt u het gebied rondom de Tianzi Mountain. De rit per kabelbaan mag absoluut niet ontbreken. Deze kabelbaanrit wordt gezien als de mooiste ter wereld en neemt u letterlijk mee door de pieken van het karstgebergte. De route van de Ten Mile Natural Gallery brengt u langs uitzichtpunten op onder andere 'drie zussen piek' en 'muis kijkt naar lucht'. In het apenbos spelen aapjes met elkaar en amuseren ze de bezoekers. Hoewel het hele parcours slechts 5,8 km lang is, doet u hier zeker zo'n 3 uur over. Het wandelpad bestaat namelijk grotendeels uit trappen die niet alleen naar beneden gaan, maar af en toe ook omhoog. U kunt met de gids het programma van vandaag afstemmen.

Noot: de tickets voor de Bailong lift en de kabelbaan bij Tianzi Mountain zijn inbegrepen.

Tip: Wulingyuan is ontzettend populair en zelfs in het laagseizoen is het op sommige punten erg druk. U kunt gelukkig hier en daar de drukte vermijden door te kiezen voor een mooie, soms uitdagende wandeling i.p.v. de bus of kabelbaan te nemen. Daarnaast adviseren we uw bezoek buiten het weekend te plannen.
Dag 8 Wulingyuan
Vandaag bezoekt u voor de tweede dag Wulingyuan Scenic & Historic Interest Area. Er is hier zoveel te zien dat het eigenlijk zonde is om hier slechts één dag te besteden. U betreed het park vandaag vanaf de westzijde. Er zijn vele bezienswaardigheden met fantasierijke namen te vinden in Yuanjiajie area, zoals de ‘eerste brug onder de zon’ en de 'hemel pilaar’, oftewel de Avatar Hallelujah Mountain. Vervolgens bezoekt u het Baofeng meer, gelegen op 85 meter boven de zeespiegel in het gelijknamige Baofeng gebergte. Vanwege de hoge ligging vangt dit meer een deel van het zuivere water uit de bergtoppen op. Tijdens een ontspannen boottocht kunt u genieten van de weerspiegeling van de groene bergen en begroeide steentoppen in het heldere water. Majesteuze watervallen geven een extra aangename frisheid aan de lucht.

Noot: wanneer u ook de langste glazen brug ter wereld wilt bezoeken adviseren we om nog een overnachting toe te voegen aan de reis. De glazen brug ligt in het Zhangjiajie Grand Canyon National Park, op ongeveer 40 minuten rijden van Wulingyuan. Houdt u wel rekening met lange wachtrijen, met name in het hoogseizoen.
Dag 9 Wulingyuan - Zhangjiajie - Chengdu
U wordt deze ochtend naar de luchthaven van Zhangjiajie gebracht voor de vliegreis naar Chengdu. Na aankomst volgt de transfer naar het hotel. De rest van de dag kunt u op eigen gelegenheid Chengdu verkennen. Chengdu is de hoofdstad van de provincie Sichuan en een prettige stad omringd door bergen. Wist u dat Chengdu ook wel de stad van de Hibiscus wordt genoemd? Dit komt omdat de stadswallen vroeger volledig beplant waren met hibiscussen. Vanmiddag kunt u eventueel een wandeling maken door het oude stadscentrum of breng in de avond een bezoek aan de kleurrijke Sichuan Opera.
Dag 10 Chengdu
China is het land van de reuzenpanda. Vandaag krijgt u de kans om oog in oog te staan met deze bijzondere dieren! U brengt namelijk een bezoek aan het pandareservaat, gelegen ten noorden van Chengdu. Dit reservaat is opgericht ter bescherming van de grote panda. Er wordt onderzoek gedaan naar de, met uitsterven bedreigde, beren. U heeft voldoende tijd voor een rondleiding en krijgt uitleg van de onderzoekers over het leven van de panda’s. Na dit bezoek wordt u teruggebracht naar Chengdu.
Dag 11 Chengdu - Songpan
In ongeveer zes uur reist u vandaag naar Songpan, gelegen tussen bergen en graslanden. Vanwege de locatie was Songpan vroeger een belangrijk handelscentrum tussen Oost-China en Tibet. Hierdoor wonen er nog steeds verschillende etnische groepen, waaronder Tibetanen, Han-Chinezen en Hui (Moslim). Het sfeervolle stadje wordt tegenwoordig veel bezocht, daar het de ideale uitvalsbasis is voor een bezoek aan het Huanglong National Park. Na aankomst bezoekt u de oude stad met haar prachtig versierde, oude stadspoorten en overdekte houten bruggen. Omdat Songpan op een hoogte van 3100 meter ligt, kunt u hier te maken krijgen met hoogteziekte. We adviseren om voldoende te drinken en het wat rustiger aan te doen als u hoofdpijn ervaart.
Dag 12 Songpan - Huanglong - Songpan
Op ongeveer een uur rijden van Songpang ligt het Huanglong National Park, beroemd vanwege de kalksteenterrassen die door de jaren heen zijn ontstaan. Wanneer de zon schijnt kleuren de kalklagen blauw, geel, wit en groen. Vandaag bezoekt u dit bijzondere natuurfenomeen. We raden aan om de kabelbaan naar boven te nemen (inbegrepen), zo komt u bij het deel van het park dat het meest tot de verbeelding spreekt. Naast de heldere, kalkstenen poelen die trapsgewijs in elkaar overlopen kunt u genieten van watervallen en dichte bossen met op de achtergrond het prachtige berglandschap van Sichuan. Ook vindt u er mooie grotten, geisers en een grote variëteit aan planten en dieren. Noot: de meeste kalkterrassen zijn alleen in de zomermaanden (regenseizoen) en het najaar (beste reistijd) gevuld met water. U kunt Huanglong ook prima bezoeken van april t/m juni, echter dient u er rekening mee te houden dat dan veel terrassen droog staan.
Dag 13 Songpan
Dag ter vrije besteding. Optioneel kunt u de Mounigou-vallei, ten westen van Songpan bezoeken. Dit nog relatief onbekende nationale park beslaat een oppervlakte van 160 km2, met een gemiddelde hoogte van 3400 meter. Het spectaculaire berglandschap, kleurrijke meren, hoge watervallen en warmwaterbronnen vormen samen een prachtig natuurschoon. U kunt diverse wandelroutes volgen die verschillen in zwaarte. Maar u kunt ook gaan paardrijden, de omgeving van Songpan leent zich hier uitstekend uitstekend voor. Onder leiding van een ervaren paardengids verkent u de bossen en meren rondom Songpan. De paden leiden u over (steile) hellingen en door dalen. De paarden zijn echter gewend aan het terrein, zijn mak en niet te groot. Een bijzondere manier om dit berggebied van dichtbij te ervaren! Noot: de Mounigou-vallei is een goed alternatief voor het bekendere (en drukkere) Jiuzhaigou, wat helaas vanwege de aardbeving in 2017 momenteel nog onbegaanbaar is.
Dag 14 Songpan - Chengdu
Vandaag reist u in circa zes uur naar Chengdu. Aangekomen in Chengdu kunt u bijvoorbeeld het Renmin park, oftewel Volkspark, bezoeken. In het weekend kunt u hier genieten van de vele optredens in dans, muziek en zang gepresenteerd door de lokale Chinese bevolking. In de theehuizen drinkt u een kopje echte Chinese thee, of laat u uw oren verzorgen op speciale Chinese wijze! Opmerkelijk aan dit park is de 'date' muur. Hier hangen contactadvertenties van jongeren die op zoek zijn naar een partner. Het is een drukbezocht stukje van het park!
Dag 15 Chengdu - Guilin - Ping'an
Vroeg in de ochtend wordt u naar de luchthaven gebracht voor de binnenlandse vlucht naar Guilin. U wordt verwelkomd en in ca. twee uur naar Ping'an gebracht, gelegen nabij Longsheng. In deze omgeving liggen de bekende rijstterrassen, ook wel de ‘rug van de draak’ of ‘Longji rijstterassen’ genoemd. De rijstterrassen tellen soms wel honderden niveaus. Het landschap onderweg is prachtig met aan de horizon de karstgebergtes. U overnacht in een kleinschalig guesthouse in Ping’an, vanwaar u een schitterend uitzicht heeft over de rijstterrassen. Het guesthouse is niet per auto bereikbaar maar ligt op een loopafstand van ongeveer 25 minuten, bergopwaarts. Uw koffers worden kosteloos naar de accommodatie gebracht door kofferdragers. Het is ook mogelijk om uw hoofdbagage aan de voet van de berg in opslag achter te laten en voor deze twee overnachtingen alleen een rugzak met de belangrijkste benodigdheden mee te nemen. Na aankomst kunt u de omgeving alvast op eigen gelegenheid gaan verkennen.
Dag 16 Ping'an
Samen met uw gids maakt u deze ochtend een wandeling langs de schitterende rijstterrassen. Mis vooral de uitzichtpunten op 'seven stars with moon' en 'nine dragons and five tigers' niet. U kunt het dorpje Ping'an bezichtigen en souvenirs kopen. Longsheng is tevens bekend om de verschillende bergstammen die hier wonen. Bij een van deze stammen is het gebruikelijk dat de vrouwen hun haar niet afknippen. Hun haar kan dan ook een lengte hebben van 1.50 meter. De rest van de dag is vrij te besteden.
Dag 17 Ping'an - Yangshuo
Na het ontbijt vervolgt u de reis naar Yangshuo, waar u de komende drie nachten verblijft. De plaats Yangshuo ligt midden tussen de bamboebossen en rijstvelden en is zeker een bezoek waard. U kunt bij aankomst uitrusten bij de accommodatie of de omgeving op eigen gelegenheid verkennen. Zodra het donker wordt is het leuk om een bezoek te brengen aan het Impression Liu Sanjie Theater. Tijdens deze schitterende lichtshow worden de bergen tot ver in de omgeving verlicht en lijkt het dal op een filmdecor. Honderden bamboevlotten met fakkels, lichtjes en decorstukken varen langs op de Li-rivier. In deze show, onder regie van Zhang Yimou (hij verzorgde ook de opening van de Olympische Spelen 2008) spelen ongeveer 600 acteurs mee.
Dag 18 Yangshuo
Dag ter vrije besteding. Indien u wenst kan PANGEA Travel verschillende excursies vooraf voor u reserveren. Wat dacht u bijvoorbeeld van een les Chinese taal, Tai Chi of een kookles? Of maak per bamboevlot een tocht over de Yulong rivier, een zijtak van de Li rivier. Tijdens deze tocht kunt u genieten van het prachtige landschap dat onder andere bestaat uit het typische karstgebergte. Vraag uw reisspecialist naar de mogelijkheden.

Tip: Rock N Grill Cafe is gelegen in een zijstraat van West Street. Hier kunt u gezellig eten op het terrasje naast het restaurant. Er is keuze uit allerlei Aziatische gerechten en vaak is er livemuziek.
Dag 19 Yangshuo
Nog een dag ter vrije besteding in Yangshuo. Als u van fietsen houdt dan kunnen we een prachtige en informatieve fietstocht door een rustig deel van de Yulong Rivier vallei aanraden. U wordt begeleid door een ervaren Nederlandse gids die al jaren in het gebied woont en veel kan vertellen over de omgeving en gebruiken. Tijdens de fietstocht komt u door traditionele dorpjes met mooie oude huizen, langs rijstvelden en boomgaarden, oude Ming dynasty bruggen en een grot. Dat alles omringd door het surrealistische karstlandschap. U fietst grotendeels over verharde, vlakke wegen en paden met af en toe een onverhard pad.
Dag 20 Yangshuo - Guangzhou - (Vliegreis op eigen gelegenheid)
Afhankelijk van de vertrektijd van uw vlucht volgt de transfer naar het treinstation van Yangshuo en reist u per trein naar Guangzhou. In Guangzhou wordt u opgewacht door uw chauffeur en naar de luchthaven gebracht. Hier eindigt uw reis met PANGEA Travel.

Noot: de hotelkamer staat niet de gehele dag tot uw beschikking. Indien gewenst, kunnen we een dagkamer / late uitcheck verzorgen; de meerprijs is op aanvraag.

Noot: eventueel kan PANGEA Travel ook uw internationale vlucht verzorgen.
bekijk meer

Inclusief / exclusiefinklappen

De volgende zaken zijn inbegrepen en niet inbegrepen in deze reis.

Inbegrepen

  • lokale vliegreizen Zhangjiajie - Chengdu - Guilin
  • luchthavenbelasting en heffingen
  • lokale treinreizen Shanghai - Huangshan - Changsha en Guilin - Guangzhou
  • alle overnachtingen conform programma
  • maaltijden conform programma
  • genoemde transfers en vervoer tijdens excursies per auto met privéchauffeur
  • genoemde excursies met bijbehorende entreegelden
  • begeleiding door deskundige Engelssprekende gidsen
  • alle services zoals genoemd in bovenstaand programma
  • uitgebreid informatiepakket met landeninfo, vouchers, e-tickets en hotellijst bij uw reisbescheiden
  • assistentie tijdens uw reis (24 uur per dag bereikbaar)
  • bijdrage SGR:  € 5 per persoon
  • bijdrage Calamiteitenfonds: € 2,50 per boeking (per 9 personen)
  • boekingskosten: € 25 per boeking

Niet inbegrepen

  • internationale vliegreis (eventueel ook via PANGEA Travel te boeken)
  • visum China €247,50 per persoon (vooraf online aan te vragen)
  • vervoer op de dagen en dagdelen ter vrije besteding (zonder excursies)
  • optionele excursies en entreegelden
  • fooien
  • reis- en annuleringsverzekering
bekijk meer

Prijsinklappen

Prijsindicatie: € 4.000 - € 4.500

Onze reizen worden geheel op uw wensen afgestemd. De invulling van de reis is hierdoor uniek en specifiek voor uw reisgezelschap. Bovenstaande prijs is per persoon, de exacte prijs is afhankelijk van:

 • aantal reizigers (deze prijsindicatie is o.b.v. twee personen samenreizend)
 • vertrekperiode (prijsindicatie is o.b.v. het laagseizoen)
 • invulling van de reis (u kunt de inhoud van de reis naar wens aanpassen)
 • categorie van accommodaties

We rekenen vrijblijvend de exacte reissom voor u uit. Uiteraard helpen we u graag met advies en met het samenstellen van uw persoonlijke reis, immers wij kennen de bestemming uit eigen ervaring. Bekijk onze contactgegevens en reisspecialisten.

bekijk meer

Accommodatiesinklappen

SSAW Shanghai Boutique Hotel - Shanghai
Het SSAW Narada Boutique Hotel ligt in de bruisende omgeving van het Huangpu district, dichtbij metrostations. De Yu Garden en de Bund liggen op 5 minuten lopen. Na een nacht in een van de 165 comfortabel ingerichte kamers, kunt u op zonnige dagen genieten van uw ontbijt op het dakterras, met een prachtig uitzicht op de skyline van Shanghai. Ook voor lunch, een afternoon tea of diner kunt u hier terecht. Het hotel beschikt over een bibliotheek, fitnessruimte en voor kinderen een leuke speelplaats. Na een dag in de stad kunt u ’s avonds genieten van een drankje en een hapje in de bar. Een sfeervol middenklasse hotel voor uw verblijf in Shanghai.

Huangshan Cheng Jin Hotel - Huangshan
Het vier sterren Cheng Jin Hotel ligt aan de voet van de Huangshan bergketen, in een bergachtige- en bosrijke omgeving. Vanuit het hotel bent u in enkele minuten bij de zuidelijke ingang van Huangshan Scenic Area, wat het hotel een ideaal vertrekpunt maakt voor een bezoek aan dit gebied. Op uw kamer komt u heerlijk tot rust, de inrichting is warm en comfortabel. Voor het diner kunt u terecht in het restaurant, waar u diverse regionale gerechten kunt proeven. Sluit de avond af in de sfeervolle lounge, waar u de belevenissen van de dag kunt uitwisselen met andere reizigers. De ligging, faciliteiten en het behulpzame personeel maken het Cheng Jin Hotel een goede keus voor uw verblijf in Huangshan.

Jinshang Themed Hotel - Wulingyuan / Zhangjiajie
Het Jinshang Themed Hotel is gelegen in Zhangjiajie en biedt een goede uitvalsbasis voor een bezoek aan deze regio. Het hotel ligt op slechts 2 km van het Wulingyuan Scenic & Historic Interest Area en op ca. 30 km afstand van de luchthaven en het treinstation van Zhangjiajie. De kamers in dit hotel beschikken zijn volledig uitgerust met alle benodigdheden voor uw reis.

The Hotel Zen Urban Resort - Chengdu
Wanneer u The Hotel Zen Urban Resort binnen stapt, ervaart u direct de rust die dit boutique hotel uitstraalt. De zen-inrichting, strak maar met warme materialen, maakt het tot een luxueus geheel. Ook uw kamer is verzorgd ingericht en van alle moderne gemakken voorzien. Het restaurant biedt een Chinees en Westers ontbijtbuffet. Dit viersterren boutique hotel is centraal gelegen in Chengdu, met restaurants en de metro op loopafstand. Op ca. 15 minuten lopen van het hotel vindt u de bekende winkelstraat Chunxi Road. De hartelijke ontvangst door het behulpzame personeel maakt uw verblijf compleet.

Old House Hotel (Guyun Inn) - Songpan
Het Old House Hotel, ook wel Guyun Inn genoemd, is een eenvoudig guesthouse in Songpan. U verblijft hier in een oud Tibetaans huis met een gezellige binnenplaats, waar u iets kunt eten of drinken. Het guesthouse wordt gerund door een lokale familie en ligt op 200m van de oude stad, met volop eetgelegenheden in de buurt. De kamers zijn zeer eenvoudig, maar schoon. Waterverwarming moet een uur voor het douchen worden ingeschakeld. De hoge ligging van Songpan kan voor koude nachten zorgen, maar u vindt een comfortabel dik dekbed en dekens op uw kamer, voor een aangename nachtrust. Verwacht in het Old House Hotel dus geen luxe, maar wel een bijzondere reiservaring.

Liqing Hotel - Ping'an
Dit hotel heeft een van de beste uitzichten van Ping’an. Doordat het hotel hoog op de berg is gelegen, heeft u een prachtig zicht op de rijstvelden. Het Liqing hotel beschikt over 20 kamers, waarvan 2 speciaal zijn ingericht voor families. In deze kamer kunt u met 5 personen slapen en er kan ook een extra bed bijgeplaatst worden. De badkamers zijn simpel en hebben een douche en wc. Alle kamers in het hotel hebben een balkon waar u heerlijk kunt zitten. Er is een westers ontbijt aanwezig en u kunt ook een a la carte menu bestellen. Wifi kunt u gebruiken in het restaurant en de gezamenlijke ruimtes. Wanneer u in het Liqing hotel verblijft wordt u hartelijk ontvangen door de familie die het guesthouse runt, zij zullen uw verblijf onvergetelijk maken!

Moondance Resort - Yangshuo
Het gezellige Moondance resort is gelegen in Fenglou Village, een klein dorpje op het platteland nabij Yangshuo. De 21 smaakvol ingerichte kamers zijn van alle gemakken voorzien en beschikken over een balkon. Er zijn ook familiekamers beschikbaar. De nette badkamers hebben een vrijstaand bad en een aparte douche. U kunt ontspannen op het terras bij de rivier of zwemmen in het verkoelende zwembad. Wanneer u de rivier oversteekt vindt u enkele restaurantjes waar u kunt eten. Uiteraard is dit ook mogelijk in het hotel waar zowel Chinese als Westerse maaltijden voor u klaargemaakt kunnen worden. De Nederlandse eigenaar en zijn medewerkers zullen er alles aan doen om uw verblijf zo comfortabel mogelijk te maken.

bekijk meer
Vraag vrijblijvend een offerte aan »