Menu

Hoogtepunten China

China is immens groot en om tijdens uw reis door China álles te zien, is gewoonweg niet mogelijk. Wél kunt u een rondreis maken langs de hoogtepunten van het land, om een goede eerste indruk van deze bijzondere bestemming te krijgen. 

Natuurlijk start de reis in de bruisende hoofdstad Beijing, waar een bezoek aan de Chinese Muur niet mag ontbreken. Vervolgens reist u af naar het historische Pingyao, waar u meer te weten komt over het rijke handelsverleden van China. En dan is het tijd voor wellicht één van de meest bekende hoogtepunten van het land: het Terracotta Leger in Xi’an! De volgende plaats die u bezoekt is Chengdu, waar u oog in oog komt te staan met de reuzenpanda. Via de idyllische rijstvelden van Ping’an reist u vervolgens door naar Yangshuo, gelegen aan de prachtige Li-rivier. Deze plek biedt een oase van rust: hier bevindt u zich midden in het indrukwekkende karstgebergte! Geniet van enkele dagen rust of laat u verrassen door optionele activiteiten zoals een fiets- of bamboeraftocht. Of beleef een magische avond met de Impression Liu Sanjie Theater Show: een aanrader die u eigenlijk niet mag missen in Yangshuo .

Deze reis eindigt in Yangshuo, maar de mogelijkheden om China verder te ontdekken zijn eindeloos. Verblijf bijvoorbeeld nog enkele dagen in Shanghai of Hong Kong, voordat u terug naar huis vliegt. Bekijk hiervoor onze ‘korte arrangementen’. 

Indien gewenst, kunt u de reis ook verlengen met één van onze andere rondreizen door China. Verken bijvoorbeeld het Tibetaanse grensgebied, maak prachtige hikes in het authentieke Yunnan, cruise over de Yangtze Rivier door Centraal China of ontdek Zuid-Oost China. Zo leert u de verschillende regio's van het enorme land kennen!

Reisduur: 15 dagen

Beijing - Pingyao - Xi'an - Chengdu - Ping'an - Yangshuo

Vraag vrijblijvend een offerte aan »

Reisroute: Hoogtepunten China inklappen

Waarom deze reis?inklappen

 • Gevarieerd programma langs de hoogtepunten van China
 • Begeleiding van Engelssprekende privégidsen
 • Onze gidsen brengen u niet naar commerciële souvenirshops 
bekijk meer

Dag tot daginklappen

Beijing - China - foto: pixabay
Dag 1 (Vliegreis op eigen gelegenheid) – Beijing
Vandaag start uw reis met PANGEA Travel. Na aankomst in Beijing wordt u verwelkomd door onze lokale vertegenwoordiging en volgt de transfer naar uw accommodatie. De rest van de dag is ter vrije besteding. Zo kunt u bijkomen van de vlucht of alvast, op eigen gelegenheid, een eerste indruk van de stad opdoen. 

Beijing is de hoofdstad van China en een echte wereldstad. Er zijn tal van bezienswaardigheden, dus eigenlijk mag een bezoek aan Beijing niet ontbreken bij een reis door China!

Noot: doorgaans kunt u pas aan het begin van de middag inchecken in het hotel. Indien gewenst reserveren we een vroege incheck voor u. Vraag uw reisspecialist naar de mogelijkheden. 

Noot: eventueel kan PANGEA Travel ook uw internationale vlucht verzorgen.
Dag 2 Beijing
Na het ontbijt gaat u met uw privégids op pad, voor wellicht het meest bekende hoogtepunt van China: de Chinese Muur! De totale lengte van de muur is ongeveer 6.200 kilometer en strekt zich uit van Shanhaiguan tot Lop Nur. De muur werd gebouwd om de diverse Chinese staten te beschermen tegen invallen van nomadische ruitervolkeren uit het noorden. 

Vandaag gaat u de muur bij Mutianyu ontdekken. Mutianyu ligt verder van Beijing dan het druk bezochte deel bij Badaling en heeft daardoor veel minder bezoekers. Geniet in uw eigen tempo van dit imposante bouwwerk, dat wordt beschouwd als één van de grootste wonderen uit de wereldgeschiedenis. 

Vervolgens wordt u naar het Zomerpaleis gebracht, dat in de 12e eeuw werd gebruikt als zomerverblijf van de keizerlijke familie. Via Suzhou Straat loopt u regelrecht op het immense bouwwerk af, steeds een trapje verder omhoog tot u pal voor het gebouw staat. Eenmaal boven, heeft u een prachtig uitzicht over de omgeving. Aan de achterkant van het Zomerpaleis kunt u afdalen naar het Kunming meer, waar u een boottocht kunt maken of een wandeling kunt maken over de zeventien bogen brug.

Tip: de beste Pekingeend in Beijing vindt u in het Siji Minfu Restaurant (Dengshikou), gelegen nabij Wangfujing Street. Dit is een zeer populair restaurant, dus wees op tijd aanwezig om een nummertje te trekken. En vervolgens is het wachten tot er een tafeltje vrij komt..
Dag 3 Beijing
Dag ter vrije besteding. 

Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het Plein van de Hemelse Vrede (Tian’anmen Plein), waar in 1989 de beruchte studentenopstand plaatsvond. Het plein ligt midden in het centrum en is met haar 400.000 m2 het grootste plein ter wereld. Aan dit plein is ook de Verboden Stad gelegen. In dit paleizencomplex leefde tijdens de Ming-dynastie de keizer en zijn complete hofhouding. Dwaal door de uitgestrekte binnenplaatsen en gigantische paleizen, versierd met levendige kleuren. Bezoek ook de indrukwekkende Hall of Supreme Harmony, waar de keizerlijke ceremonies plaatsvonden. Het Paleismuseum herbergt een indrukwekkende collectie van meer dan een miljoen kunst- en historische voorwerpen. 

Indien gewenst, kunnen we in de middag een 'Hutong tour' voor u organiseren. Hutongs zijn oude stadswijken, waar u het lokale leven van de Chinezen kunt ervaren. Samen met uw privégids fietst u door de ommuurde wijken, misschien kunt u onderweg wel een lokaal schooltje bezoeken! Vraag uw reisspecialist naar de mogelijkheden. 

Ook kunt u eenvoudig per metro naar het Olympisch dorp reizen, waar in 2008 de Olympische Zomerspelen plaatsvonden. U vindt hier o.a. het Bird's Nest en de Watercube; na de Olympische Spelen hebben ze hier een groot overdekt zwemparadijs van gemaakt! Bezichtig deze stadions aan het einde van de dag. Ze zijn dan mooi verlicht. 

Noot: tegenwoordig geldt er een maximum aantal bezoekers per dag voor toegang tot de Verboden Stad. Entreetickets moeten dan ook vooraf online aangeschaft worden, om er zeker van te zijn dat u naar binnen kunt. PANGEA Traval kan entreetickets voor u verzorgen of een excursie inclusief transfers en gids. Let wel op: tickets zijn vaak pas kort vantevoren beschikbaar en zijn binnen enkele tellen uitverkocht. Een bezoek aan de Verboden Stad kunnen wij dan ook nooit garanderen. Tevens is het goed te weten dat de Verboden Stad op maandag gesloten is.

Indien gewenst kunnen we ook een avondprogramma voor u verzorgen, zoals bijvoorbeeld een bezoek aan een Chinese acrobatiekshow of Kung Fu show. Vraag uw reisspecialist naar de mogelijkheden.
Dag 4 Beijing – Pingyao
Na het ontbijt wordt u naar het treinstation gebracht, voor de reis per hogesnelheidstrein naar Pingyao. Na aankomst in Pingyao wordt u naar uw accommodatie gebracht. De rest van de dag is ter vrije besteding. 

Pingyao ligt op de historische handelsroute van Beijing naar Xi'an en is prachtig in haar oude staat bewaard gebleven. Een hoogtepunt van Pingyao is de prachtige stadsmuur, die de stad omsluit en een spectaculair uitzicht biedt op de historische architectuur en smalle geplaveide straatjes. Maak een ontspannen wandeling langs de stadsmuur om de sfeer van het verleden op te snuiven.

Één van de opmerkelijkste historische bezienswaardigheden in Pingyao is de Rishengchang Exchange Shop, die wordt beschouwd als de allereerste bank in China. Deze bank speelde een cruciale rol in de ontwikkeling van het financiële systeem tijdens de Qing-dynastie.

Met rijkdom komt ook het risico op bandieten en diefstal. En daarom stonden er lijfwachten, ook wel 'Biaoju' genoemd, centraal in het handhaven van de openbare orde en veiligheid. De lijfwachten van Pingyao waren niet alleen bedreven in gevechtstechnieken, maar stonden ook bekend om hun eerlijkheid en loyaliteit. Veel handelaren vertrouwden op deze lijfwachten om hun kostbare goederen veilig van punt A naar punt B te brengen. Ook deze geschiedenis is terug te zien in de straten van Pingyao, waar nog enkele lijfwachtershuisjes te bezoeken zijn. 

Tip: probeer de lokale lekkernij 'Kao Lao Lao'. Deze noodles met boekweit geven voor langere tijd een verzadigd gevoel, waardoor het vooral tijdens de lange reizen van de lijfwachten werd gegeten.

Tip: breng ’s avonds een bezoek aan de South Gate. In het hoogseizoen wordt hier elke avond om 21:00 uur een indrukwekkende lichtshow gegeven, die ca. 20 minuten duurt.

Treinschema:
-    Beijing 08:13 uur – Pingyao 11:59 uur
Dag 5 Pingyao – Xi’an
De ochtend heeft u nog ter vrije besteding, voor een laatste wandeling door Pingyao. In de namiddag wordt u naar het treinstation van Pingyao gebracht, voor de rit per hogesnelheidstrein naar Xi’an. Na aankomst in Xi’an wordt u naar uw accommodatie gebracht. De rest van de dag is ter vrije besteding. 

Xi'an is doordrenkt met geschiedenis en cultuur en is zeer goed geschikt om te voet te verkennen. Wandel vanaf de South Gate naar de Bell Tower, gelegen op een gigantisch grote rotonde. Vervolg uw weg door het idylische straatje naar de Drum Tower, vanwaar u een mooi uitzicht over de stad heeft. Sluit de dag af met een wandeling door de moslimwijk en vergeet daarbij zeker niet de Grote Moskee te bekijken.  

Hoewel de stad overdag al een aanrader is, komt de stad in de avond nog verder tot leven. Zo kunt u elke avond om 20:00 uur de licht- en geluidshow zien bij de Wild Goose Pagoda en daarna de daarachter gelegen Xintangren Street ontdekken. Ook leuk zijn de straatjes ten zuidoosten van de Bell Tower, waar u heerlijke streetfood kunt eten, en het gebied rondom de Drum Tower en de moslimwijk. 

Tip: om Xi'an ook op culinair vlak beter te leren kennen, kunt u ‘Biang Biang Noodle’ proberen: een noodlesoort die koud wordt gegeten, maar heerlijk smaakvol is. Ook de 'Rou Jia Mo' is een aanrader: dit is een soort hamburger in een pitabroodje en smaakt ontzettend goed. 

Noot: na aankomst op het treinstation van Xi'an houdt u 'South Square Exit' aan, totdat u bij Meeting Point 1 en Meeting Point 2 bent. Hier staat uw chauffeur/gids u op te wachten voor de transfer.

Treinschema: 
-    Pingyao 15:07 uur – Xi’an 18:16 uur 
Dag 6 Xi’an
Geen reis naar Xi'an is compleet zonder een bezoek aan het Terracotta Leger! En dus brengt u hier vandaag, samen met uw privégids, een uitgebreid bezoek aan. 

In 1974 ontdekte een boer, tijdens het bouwen van een put, een Terracotta soldaat. Dit was de eerste die gevonden werd; tegenwoordig zijn er al meer dan 6000 soldaten, paarden en strijdwagens opgegraven. Ze werden allemaal begraven met de keizer Qin Shi Huang, de eerste keizer van China, om hem te begeleiden in het hiernamaals. Elk beeld is uniek, met gedetailleerde gezichtsuitdrukkingen, houdingen en wapenrustingen. Ze staan opgesteld in drie grote hallen. 

Xi'an is ook een leuke stad om per fiets te verkennen. En daarom maakt u vanmiddag, samen met uw gids, een tocht over de oude stadsmuur van Xi'an! U bent zeker niet de enige op een fiets, maar mogelijk wel de enige Nederlander!
Dag 7 Xi’an – Chengdu
De ochtend is weer ter vrije besteding. In de middag wordt u naar het treinstation gebracht, voor wederom een rit per hogesnelheidstrein: deze keer naar eindbestemming Chengdu. Na aankomst in Chengdu wordt u naar uw accommodatie gebracht, de rest van de dag is ter vrije besteding. 

Chengdu is de bruisende hoofdstad van de provincie Sichuan en staat bekend om haar ontspannen sfeer, heerlijke keuken en natuurlijk als thuisbasis van die schattige reuzenpanda's. De inwoners zijn echte levensgenieters; u kunt dat in de middag zelf ervaren tijdens een wandeling door het Volkspark.

Treinschema:
-    Xi’an 14:05 uur – Chengdu 17:52 uur
Dag 8 Chengdu
China is het land van de reuzenpanda. Vandaag krijgt u de kans om oog in oog te staan met deze bijzondere dieren! U brengt namelijk met uw privégids een bezoek aan het Chengdu Research Base of Giant Panda Breeding, gelegen ten noorden van Chengdu. Dit reservaat is opgericht ter bescherming van de panda, hier kunt u dan ook de schattige, zwart-witte bewoners bewonderen in hun natuurlijke habitat. Een onvergetelijke ervaring voor bezoekers van alle leeftijden!

Vervolgens brengt u een bezoek aan de Leshan Da Fo, ook wel bekend als de Grote Boeddha van Leshan. Dit indrukwekkend boeddhistisch monument staat op de UNESCO-werelderfgoedlijst en is één van de grootste zittende Boeddha-beelden ter wereld. Wist u dat alleen al de teen 8 meter lang is? Het in totaal 71 meter hoge beeld kijkt uit over de Minjian, Dadu en Qingyi rivieren en u gaat het dan ook vanuit een boot op het water bekijken! Na het bezoek reist u terug naar Chengdu en is de rest van de dag ter vrije besteding. 

Tip: een bezoek aan de Chengdu Research Base of Giant Panda Breeding is niet alleen een leuke ontmoeting met de beroemde reuzenpanda's, maar draagt ook bij aan de duurzaamheid van uw reis.
Dag 9 Chengdu
Dag ter vrije besteding. 

Dwaal door Kuanzhai Ancient Street; een historische wijk met geplaveide straten, oude huizen en talloze boetieks en theehuizen. Of ga, voor nog meer levendigheid, naar Jinli Ancient Street. Deze bruisende straat is het podium voor straatartiesten! Mocht u op zoek zijn naar moderne winkelcentra, dan is een bezoek aan Chunxi Road een aanrader. 
Dag 10 Chengdu – Guilin – Ping’an
Op tijd wordt u naar het treinstation gebracht, voor de treinreis naar Guilin. Na aankomst in Guilin wordt u per auto naar Ping‘an gebracht, waar u incheckt in uw volgende accommodatie. 

Ping'an is een klein gehucht, omgeven door de wereldberoemde Longji rijstterrassen. De rijstvelden kronkelen als gigantische draakruggen langs de steile hellingen en worden daarom ook wel de 'drakenrug' genoemd. Samen met uw privégids maakt u een wandeling over de slingerende paden tussen de terrassen, die soms wel meer dan honderden niveaus telt. De rest van de dag is ter vrije besteding. 

Rondom Ping'an wonen verschillende bergstammen, zoals de Zhuang en de Yao. Ze staan bekend om hun kleurrijke kleding, ingewikkelde borduurwerken en traditionele dansen. Een opvallend kenmerk van de Yao-vrouwen is hun kenmerkende, lange zwarte haar dat ze dragen in een ingewikkelde haardracht, vaak versierd met kleurrijke linten en zilveren ornamenten. Tijdens speciale gelegenheden en festivals kunt u de Yao-vrouwen bewonderen terwijl ze traditionele kleding en hoofddeksels dragen. En misschien kunt u zelfs getuige zijn van hun beroemde haarshow, waarbij het haar wordt losgemaakt en tot aan de grond wordt uitgespreid. Het is niet ongebruikelijk dat het haar van Yao-vrouwen een lengte van meer dan 1,5 meter (en in sommige gevallen zelfs langer) bereikt!

U overnacht in een kleinschalig en traditioneel guesthouse in Ping’an, vanwaar u een schitterend uitzicht heeft over de rijstterrassen. 

Noot: het guesthouse is niet per auto bereikbaar, maar ligt op een loopafstand van ongeveer 25 minuten vanaf de parkeerplaats. We adviseren voor deze overnachting een rugzak met de belangrijkste benodigdheden mee te nemen. Uw hoofdbagage kunt u tegen geringe betaling op de parkeerplaats in opslag achter laten. Wilt u uw hoofdbagage meenemen naar uw accommodatie, dan kunt u deze naar boven laten brengen. U dient de kofferdragers ter plaatse te betalen.

Treinschema: 
-    Chengdu 12:05 uur – Guilin 18:20 uur
Dag 11 Ping’an – Yangshuo
In de ochtend bezoekt u, samen met uw privégids, de rijstvelden rondom Ping’an. Vervolgens wordt u naar Yangshuo gebracht.

Het meest iconische beeld van Yangshuo is de kalm stromende Li-river, omringt door de pieken van het Karstgebergte. Het is een heerlijke plek om even tot rust te komen! Vanmiddag gaat u alvast de omgeving verkennen vanaf het water, want er staat bamboeraften op het programma!
Dag 12 Yangshuo
Dag ter vrije besteding. 

U hoeft zich zeker niet te vervelen in Yangshuo! Indien u wenst, kan PANGEA Travel verschillende excursies vooraf voor u reserveren. Wat dacht u bijvoorbeeld van een les Chinese taal, Tai Chi of een kookles? 

Zodra het donker wordt is het leuk om een bezoek te brengen aan het Impression Liu Sanjie Theater. Tijdens deze schitterende lichtshow worden de bergen tot ver in de omgeving verlicht en lijkt het dal op een filmdecor. Honderden bamboevlotten met fakkels, lichtjes en decorstukken varen langs op de Li-rivier. In deze show, onder regie van Zhang Yimou (hij verzorgde ook de opening van de Olympische Spelen 2008) spelen ongeveer 600 acteurs mee. 

Vraag uw reisspecialist naar de mogelijkheden.
Dag 13 Yangshuo
Dag ter vrije besteding. 

De omgeving van Yangshuo leent zicht uitstekend voor het maken van een fietstocht. Wij regelen graag een fietstocht, onder begeleiding van een privégids, voor u! Fiets het centrum uit en volg de rijstvelden of maak een ritje naar het nabijgelegen plaatsje Gaotian. De markt hier is een belevenis en fotogeniek.

Vraag uw reisspecialist naar de mogelijkheden.
Dag 14 Yangshuo
Dag ter vrije besteding. 

Het is ook mogelijk om per auto de onontdekte plekjes rondom Yangshuo te verkennen. Zo ziet u dat Yangshuo veel meer te bieden heeft dan de standaard toeristische plekjes! Samen met uw privégids bezoekt u een waterval, een stenen dorpje, verschillende uitkijkpunten en sluit u de dag af met een zonsondergang achter de pieken van het Karstgebergte. Magischer gaat u het niet meer meemaken!

Vraag uw reisspecialist naar de mogelijkheden.
Dag 15 Yangshuo – (vliegreis op eigen gelegenheid)
Na het ontbijt eindigt uw reis langs de hoogtepunten van China. 

Afhankelijk van uw wensen kunt u de reis afsluiten in Shanghai of Hong Kong, voordat u terug naar huis vliegt. Bekijk hiervoor onze ‘korte arrangementen’. 

Indien gewenst, kunt u de reis ook verlengen met één van onze andere rondreizen door China. Verken bijvoorbeeld het Tibetaanse grensgebied, maak prachtige hikes in het authentieke Yunnan, cruise over de Yangtze Rivier door Centraal China of ontdek Zuid-Oost China. Zo leert u de verschillende regio's van het immense land kennen!
bekijk meer

Inclusief / exclusiefinklappen

De volgende zaken zijn inbegrepen en niet inbegrepen in deze reis.

Inbegrepen

  • genoemde transfers per auto met privéchauffeur
  • genoemde treinreizen Beijing – Pingyao, Pingyao – Xi’an, Xi’an – Chengdu, Chengdu – Guilin (2e klas)
  • alle overnachtingen conform programma
  • maaltijden conform programma
  • genoemde excursies met bijbehorende entreegelden
  • begeleiding door deskundige Engelssprekende gidsen
  • alle services zoals genoemd in bovenstaand programma
  • uitgebreid informatiepakket met landeninfo, vouchers, e-tickets en hotellijst bij uw reisbescheiden
  • assistentie tijdens uw reis (24 uur per dag bereikbaar)
  • bijdrage Calamiteitenfonds: € 2,50 per boeking (per 9 personen)
  • bijdrage SGR: € 5 per persoon
  • boekingskosten: € 25 per boeking

Niet inbegrepen

  • internationale vliegreis (eventueel ook via PANGEA Travel te boeken)
  • visum China €247,50 per persoon (vooraf aan te vragen)
  • vervoer op de dagen en dagdelen ter vrije besteding
  • niet genoemde maaltijden
  • optionele excursies en entreegelden
  • evt. vroege incheck / late uitcheck
  • fooien
  • reis- en annuleringsverzekering
bekijk meer

Prijsinklappen

Prijsindicatie: € 2.500 - € 2.750

Onze reizen worden geheel op uw wensen afgestemd. De invulling van de reis is hierdoor uniek en specifiek voor uw reisgezelschap. Bovenstaande prijs is per persoon, de exacte prijs is afhankelijk van:

 • aantal reizigers (deze prijsindicatie is o.b.v. twee personen samenreizend)
 • vertrekperiode (prijsindicatie is o.b.v. het laagseizoen)
 • invulling van de reis (u kunt de inhoud van de reis naar wens aanpassen)
 • categorie van accommodaties

We rekenen vrijblijvend de exacte reissom voor u uit. Uiteraard helpen we u graag met advies en met het samenstellen van uw persoonlijke reis, immers wij kennen de bestemming uit eigen ervaring. Bekijk onze contactgegevens en reisspecialisten.

bekijk meer

Accommodatiesinklappen

Dong Fang Hotel - Beijing
Het Dong Fang Hotel in Beijing is één van de oudste en meest iconische hotels in de stad. Het hotel, met in totaal 288 kamers, werd oorspronkelijk gebouwd in het jaar 1918 en heeft een rijke geschiedenis: in de loop der jaren heeft het hotel gasten uit de gehele wereld verwelkomd, waaronder ook enkele beroemde politieke figuren en beroemdheden. De accommodatie beschikt dan ook over boutique kamers, waar de historie nog duidelijk zichtbaar is. Hier is de historische charme en allure behouden! Daarnaast beschikt de accommodatie over westerse, middenklasse (familie)kamers met comfortabele inrichting. 

Het hotel is gunstig gelegen in het centrum van Beijing, in de buurt van belangrijke bezienswaardigheden zoals de Verboden Stad, het Tiananmen-plein en de Tempel van de Hemel. Dit maakt het een ideale uitvalsbasis voor toeristen die de stad willen verkennen. 
 

Yide Hotel - Pingyao
Het Yide Hotel in Pingyao is gelegen in een rustig straatje, binnen de stadsmuren van Pingyao. Op korte loopafstand vindt u het oude stadscentrum van Pingyao, dat zowel overdag als ’s avonds een bezoek waard is. Het Yide Hotel is gevestigd in een traditioneel Chinees houten gebouw, dat stamt uit de Ming-dynastie (14e tot 17e eeuw). De architectuur en inrichting weerspiegelen de historische sfeer van de stad.

De accommodatie beschikt over 26 comfortabele kamers, allemaal met traditionele Kang-bedden: in de winter wordt er een vuurtje gestookt onder de bedden, om het lekker warm te maken. 

Het Yide Hotel is geschikt voor reizigers die graag een échte authentieke ervaring willen beleven. Dit is niet voor niets ons persoonlijke favoriet!

Ping'an Guesthouse - Ping'an
Bent u op zoek naar een kleinschalig guesthouse? In Ping’an verblijft u in een traditioneel guesthouse, gerund door een lokale familie. Deze eenvoudige accommodatie ligt tussen de rijstterrassen en is niet per auto bereikbaar. U wandelt in ongeveer 25 minuten vanaf de autoweg door de prachtige omgeving naar het guesthouse. De koffers worden tegen betaling naar de accommodatie gebracht. Ook is het mogelijk een deel van de bagage aan de voet van de berg in opslag achter te laten tegen geringe betaling. De kamers zijn eenvoudig met eigen badkamer en airconditioning is mogelijk. Geniet van de huisgemaakte maaltijden in het restaurant en het gastvrije onthaal!

Secret Garden Boutique Hotel - Yangshuo
In het Secret Garden Boutique Hotel verblijft u in een prachtig gerestaureerd landhuis uit de Qing dynastie. Zet een stap terug in de tijd, zonder dat u hoeft in te leveren op uw comfort. Alle kamers hebben een traditionele inrichting en zijn voorzien van alle gemakken. Geniet in alle rust van de mooie binnentuinen en de uitstekende gerechten in het restaurant. Het hotel ligt in een klein dorpje net buiten Yangshuo. Een geschikte keuze indien u op zoek bent naar rust en privacy dus. Dwaal hier rond en verken het prachtige landschap waar karstpieken boven rijstvelden uitsteken en de Yulong rivier een weg baant door de vallei. Het centrum van Yangshuo ligt op ca. 8 km. Noot: het hotel heeft geen zwembad. Wilt u liever verblijven in een hotel met zwembad in Yangshuo, dan kunnen wij u andere accommodaties adviseren.

bekijk meer
Vraag vrijblijvend een offerte aan »