Menu

Studiereis China & Hong Kong

Bent u op zoek naar een indrukwekkende studiereis voor uw personeel? Deze 7-daagse studiereis naar China en Hong Kong is met name geschikt voor bedrijven die hun personeel of relaties kennis willen laten maken met China. De hoogtepunten van Beijing en Hong Kong worden bezocht. Door de activiteiten als een cursus Tai Chi, een fietstocht in de groene omgeving van Yangshuo en een kookcursus in Hong Kong leren de deelnemers elkaar beter kennen en zeker ook de Chinese cultuur. In het programma kunnen naar wens diverse bedrijfsbezoeken worden ingepland.

Reisduur: 7 dagen

Beijing - Guilin - Yangshuo - Guangzhou - Hong Kong

Vraag vrijblijvend een offerte aan »

Reisroute: Studiereis China & Hong Kong inklappen

Waarom deze reis?inklappen

 • Korte kennismaking met China.
 • Activiteiten staan centraal, waardoor de deelnemers elkaar en de Chinese cultuur beter leren kennen.
 • Begeleiding van deskundige Engelssprekende gidsen zodat u volledige informatie krijgt.
bekijk meer

Dag tot daginklappen

Bamboevlotvaren in Yangshuo - China
Dag 1 (Vliegreis op eigen gelegenheid) - Beijing
Vandaag start uw studiereis met PANGEA Travel. Na aankomst op de luchthaven van Beijing maakt u kennis met onze lokale vertegenwoordiging en de gids die u de gehele reis begeleidt. U wordt naar het hotel in het centrum gebracht waarbij de gids u onderweg een aantal highlights van de stad toont, waaronder het Olympisch Stadion 'the Birds Nest'. 's Avonds staat er een traditioneel 'Peking Duck' diner op het programma en een voorstelling van de Peking Opera. Noot: eventueel kan PANGEA Travel ook uw internationale vlucht verzorgen.
Dag 2 Beijing
U bezoekt vandaag twee belangrijke bezienswaardigheden van Beijing. U brengt allereerst een bezoek aan de Verboden Stad. In dit paleizencomplex leefde vroeger de keizer en zijn complete hofhouding. In de middag bezoekt u de Tempel van de Hemel in het zuiden van de stad. Rondom deze tempel ziet u veel sportende Chinezen. De kans is groot dat u wordt uitgenodigd om mee te doen aan een Tai Chi les! Tai Chi wordt overal in China beoefend, voornamelijk ’s ochtends in de openbare parken. Het is een manier om fit te blijven voor de ouderen en sociale contacten te leggen. Uw gids kan u meer vertellen over de gebruiken uit de Chinese cultuur.

Noot: de Verboden Stad is op maandag gesloten.


 
Dag 3 Beijing - Guilin - Yangshuo
U maakt een binnenlandse vliegreis naar Guilin, waar u in de middag aankomt. Vanuit hier reist u per eigen luxe touringcar door naar Yangshuo. U kunt genieten van de groene karstgebergtes, de bamboebossen en de rijstvelden. In het oude centrum van de stad wordt een puzzeltocht met verschillende opdrachten georganiseerd.
Dag 4 Yangshuo
In de ochtend is er tijd voor een bedrijfsbezoek. 's Middags maakt u een fietstocht in de omgeving. U bezoekt onder andere een lokale boerderij en het dorpje Fuli. De route is gemarkeerd en er gaan gidsen mee ter begeleiding.
Dag 5 Yangshuo - Guangzhou - Hong Kong
Na het ontbijt maakt u een korte vlucht naar Guangzhou. Vanhier reist u per boot verder naar Hong Kong. Het uitzicht op de skyline vanaf het water is onvergetelijk. Na aankomst wordt u naar uw hotel in het centrum van de stad gebracht. In de middag gaat u met een gids naar de lokale markt. Hier worden ingrediënten verzameld voor de kookles die in de namiddag op het programma staat. Hier leert u alles over de Chinese keuken. Uiteraard wordt de maaltijd gezamenlijk genuttigd.
Dag 6 Hong Kong
Dag ter vrije besteding in deze metropool. U kunt eventueel een bezoek brengen aan Hong Kong Island, Victoria Peak, Aberdeen of Repulse Bay. Indien gewenst kunnen we een oude Junk-boat reserveren, waarmee een mooie boottocht langs de eilanden voor de kust wordt gemaakt. 's Avonds is er een afscheidsdiner.
Dag 7 Hong Kong - (Vliegreis op eigen gelegenheid)
Afhankelijk van uw vlucht heeft u mogelijk nog vrije tijd in Hong Kong. Vervolgens volgt de transfer naar de luchthaven. Hier eindigt de studiereis met PANGEA Travel.

Noot: eventueel kan PANGEA Travel ook uw internationale vlucht verzorgen.
bekijk meer

Inclusief / exclusiefinklappen

De volgende zaken zijn inbegrepen en niet inbegrepen in deze reis.

Inbegrepen

  • luchthavenbelasting en heffingen
  • genoemde transfers en vervoer tijdens excursies per auto met privé-chauffeur
  • alle overnachtingen conform programma
  • maaltijden conform programma
  • genoemde excursies met bijbehorende entreegelden
  • begeleiding door een deskundige Engels sprekende gids
  • alle services zoals genoemd in bovenstaand programma
  • uitgebreid informatiepakket met landeninfo, vouchers, e-tickets en hotellijst bij uw reisbescheiden
  • assistentie tijdens uw reis (24 uur per dag bereikbaar)
  • bijdrage SGR: € 5 per persoon
  • bijdrage Calamiteitenfonds: € 2,50 per boeking (per 9 personen)
  • boekingskosten: € 25 per boeking

Niet inbegrepen

  • internationale vliegreis (eventueel ook via PANGEA Travel te boeken)
  • visum China €247,50 per persoon (vooraf online aan te vragen)
  • vervoer op de dagen en dagdelen ter vrije besteding (zonder excursies)
  • overige entreegelden
  • fooien
  • reis- en annuleringsverzekering
bekijk meer

Prijsinklappen

Prijsindicatie: € 1.500 - € 2.000

Onze reizen worden geheel op uw wensen afgestemd. De invulling van de reis is hierdoor uniek en specifiek voor uw reisgezelschap. Bovenstaande prijs is per persoon, de exacte prijs is afhankelijk van:

 • aantal reizigers (deze prijsindicatie is o.b.v. twee personen samenreizend)
 • vertrekperiode (prijsindicatie is o.b.v. het laagseizoen)
 • invulling van de reis (u kunt de inhoud van de reis naar wens aanpassen)
 • categorie van accommodaties

We rekenen vrijblijvend de exacte reissom voor u uit. Uiteraard helpen we u graag met advies en met het samenstellen van uw persoonlijke reis, immers wij kennen de bestemming uit eigen ervaring. Bekijk onze contactgegevens en reisspecialisten.

bekijk meer

Accommodatiesinklappen

Traveler Inn Hua Qiao Hotel
Midden in een oude stadswijk, vlakbij de Lama Tempel, ligt het eenvoudige drie sterren Traveler Inn Hotel. Een eenvoudig hotel om uw reis te starten in een van de sfeervolle Hutongs van Beijing. De 150 kamers beschikken over de volgende faciliteiten: airconditioning, kabelinternet, minibar en tv. In het hotel kunt u gebruik maken van de fitnessruimte en het theehuis. Ontbijtbuffet wordt geserveerd in het restaurant en is een combinatie van Westerse en Chinese gerechten. Buiten kunt u rustig zitten op het terras en genieten van het lokale leven voor het hotel. Dit hotel is geschikt voor reizigers die graag in een lokale wijk willen verblijven, maar weinig eisen stellen aan een hotel.

bekijk meer
Vraag vrijblijvend een offerte aan »