Menu

Rootsreizen

Op zoek naar de roots van uw kind? Op deze pagina vindt u een overzicht van voorbeelden voor rootsreizen in China. Elke reis kan naar wens aangepast worden, of we maken een reis geheel op maat naar aanleiding van uw wensen. U kunt kiezen voor een verblijf in middenklasse accommodaties, sfeervolle courtyard hotels tot luxe hotels. Of verblijft u liever in het hotel waar u tijdens de adoptiereis heeft overnacht? Wij regelen het voor u. We kiezen er altijd voor om de rondreis te laten begeleiden door een lokale gids. Er gaan professionele gidsen mee om u en uw kind(eren) te ondersteunen in het programma, met name bij het bezoek aan tehuis en eventueel aan de pleegouders en/of vindplaats. De gids begeleidt u ook tijdens de transfers en excursies. Op de vrije dagdelen en tijdens de maaltijden is de gids wel bereikbaar, maar niet bij u zodat u met uw eigen gezin bent. China is een groot land en de afstanden zijn soms te groot om per auto te bereizen. Daarom is vervoer over langere afstand meestal per vliegtuig of (nacht)trein.

LET OP: vanwege Labour Day Holiday in China, dat wordt gevierd van 1 tot 5 mei, is het niet mogelijk om in deze periode kindertehuizen te bezoeken. Wilt u dit tijdens uw rootsreis wel graag doen, dan zult u moeten uitwijken na data buiten deze vakantieperiode.

De reizen op onze website zijn slechts een voorbeeld. Als het reisvoorbeeld voldoet aan uw wensen, kan deze uiteraard zonder aanpassingen geboekt worden. Maar elke reis kan ook geheel aan uw wensen aangepast worden. Wij kennen China uit eigen ervaring en adviseren u graag over de mogelijkheden.