Menu

Sanya & Strand

Wilt u uw rondreis door China ontspannen afsluiten aan het strand? Dan is het eiland Hainan de beste plek. U kunt vliegen vanuit Guangzhou zoals in dit voorbeeld beschreven, maar uiteraard kunnen we ook vanuit ander Chinese steden of Hong Kong een vlucht aanbieden. Hainan is ook bereikbaar per boot of trein. De badplaats is in zomer en winter een ideale bestemming, de gemiddelde temperatuur ligt tussen de 16 en 24 graden (winter) en tussen de 25 en 29 graden (zomer). De beste reistijd voor Hainan is tussen november en maart.

Reisduur: 5 dagen

Guangzhou - Sanya - Guangzhou

Vraag vrijblijvend een offerte aan »

Reisroute: Sanya & Strand inklappen

Waarom deze reis?inklappen

Dag tot daginklappen

Sanya - China - foto: unsplash
Dag 1 Guangzhou - Sanya
U heeft een binnenlandse vlucht naar Sanya. Na aankomst op de luchthaven wordt u verwelkomd en naar het hotel gebracht. De komende vier nachten verblijft u in het Liking Resort. Na aankomst is de rest van de dag ter vrije besteding.
Dag 2 Sanya
De komende drie dagen zijn ter vrije besteding op het eiland Hainan. Sanya is na Haikou de grootste stad op het eiland Hainan. Het ligt op het zuidelijkste punt van het eiland en is daarmee ook de meest zuidelijke stad van China met 536.000 inwoners. In de omgeving van Sanya vindt u een reeks van prachtige stranden.
Dag 3 Sanya
Dag ter vrije besteding. U kunt de stranden in de omgeving van Sanya bezoeken, zoals bijvoorbeeld bij Yalong Bay of Dadonghai Beach, ten zuidoosten van Sanya. Het mooie strand van Dadonghai staat bekend om de vele watersporten die u hier kunt beoefenen. Omdat de zee temperatuur het gehele jaar zeer aangenaam is, kunt u heerlijk zwemmen of duiken. Er zijn verschillende duikcentra in de omgeving. Bij Yalong Bay vindt u het meest heldere water, zeker de moeite waard om dit strand te bezoeken.
Dag 4 Sanya
Dag ter vrije besteding. U kunt heerlijk ontspannen en genieten van zon, zee en strand. Daarnaast treft u op dit eiland ook veel lokale tradities en een weelderige tropische begroeiing.
Dag 5 Sanya - Guangzhou
U wordt naar de luchthaven van Sanya gebracht voor de binnenlandse vlucht naar Guangzhou.
bekijk meer

Inclusief / exclusiefinklappen

De volgende zaken zijn inbegrepen en niet inbegrepen in deze reis.

Inbegrepen

  • lokale vliegreis Guangzhou - Sanya v.v.
  • genoemde transfers per auto met privéchauffeur
  • alle overnachtingen conform programma
  • maaltijden conform programma
  • uitgebreid informatiepakket met landeninfo, vouchers, e-tickets en hotellijst bij uw reisbescheiden
  • assistentie tijdens uw reis (24 uur per dag bereikbaar)

Niet inbegrepen

  • visum China €247,50 per persoon (vooraf online aan te vragen)
  • vervoer op de dagen en dagdelen ter vrije besteding (zonder excursies)
  • optionele excursies en entreegelden
  • fooien
  • reis- en annuleringsverzekering
bekijk meer

Prijsinklappen

Prijsindicatie: op aanvraag

Onze reizen worden geheel op uw wensen afgestemd. De invulling van de reis is hierdoor uniek en specifiek voor uw reisgezelschap. Bovenstaande prijs is per persoon, de exacte prijs is afhankelijk van:

 • aantal reizigers (deze prijsindicatie is o.b.v. twee personen samenreizend)
 • vertrekperiode (prijsindicatie is o.b.v. het laagseizoen)
 • invulling van de reis (u kunt de inhoud van de reis naar wens aanpassen)
 • categorie van accommodaties

We rekenen vrijblijvend de exacte reissom voor u uit. Uiteraard helpen we u graag met advies en met het samenstellen van uw persoonlijke reis, immers wij kennen de bestemming uit eigen ervaring. Bekijk onze contactgegevens en reisspecialisten.

bekijk meer

Accommodatiesinklappen

Liking Resort Sanya - Sanya
Direct aan het strand van Dadonghai Bay vindt u het vier sterren Liking Resort Sanya. De zeezicht kamers zijn een aanrader, vanaf het balkon kunt rustig van het prachtig uitzicht genieten. U kunt gebruik maken van het zwembad of de ligbedden op het privé strand. De kamers zijn van alle gemakken voorzien en in de lobby kunt u gebruik maken van draadloos internet. Het Westerse en Chinese ontbijtbuffet in het restaurant is erg uitgebreid. Wilt u niet in het hotel eten? Dan is er genoeg keuze aan restaurantjes in de omgeving, via het strand loopt u naar de gezellige ‘boulevard’ waar u met uitzicht op zee kunt dineren.

bekijk meer
Vraag vrijblijvend een offerte aan »