Rootsreizen China

Op zoek naar de roots van uw kind? Op deze pagina vindt u een overzicht van voorbeelden voor rootsreizen in China. Elke reis kan naar wens aangepast worden, of we maken een reis geheel op maat naar aanleiding van uw wensen. U kunt kiezen voor een verblijf in middenklasse accommodaties, sfeervolle courtyard hotels tot luxe hotels. Of verblijft u liever in het hotel waar u tijdens de adoptiereis heeft overnacht? Wij regelen het voor u. We kiezen er altijd voor om de rondreis te laten begeleiden door een lokale gids. Er gaan professionele gidsen mee om u en uw kind(eren) te ondersteunen in het programma, met name bij het bezoek aan tehuis en eventueel aan de pleegouders en/of vindplaats. De gids begeleidt u ook tijdens de transfers en excursies. Op de vrije dagdelen en tijdens de maaltijden is de gids wel bereikbaar, maar niet bij u zodat u met uw eigen gezin bent. China is een groot land en de afstanden zijn soms te groot om per auto te bereizen. Daarom is vervoer over langere afstand meestal per vliegtuig of (nacht)trein.

De rootsreizen op onze website zijn slechts een voorbeeld. Als het reisvoorbeeld voldoet aan uw wensen, kan deze uiteraard zonder aanpassingen geboekt worden. Maar elke reis kan ook geheel aan uw wensen aangepast worden. Wij kennen China uit eigen ervaring en adviseren u graag over de mogelijkheden.

Reiservaringen
China

 • “Een bijzondere ervaring in een bijzonder land”

  lees meer
  -
  Familie de Haas
 • “Fijn dat we onze "eigen" hotels en vlucht konden toevoegen”

  lees meer
  -
  Familie Dobber
 • “Bezoek aan de kindertehuizen is prima verlopen. Alle 3 anders, alle 3 waardevol.”

  lees meer
  -
  Marjet
 • “Het was een emotioneel moment en Jim was blij dat hij dit toch gedaan heeft.”

  lees meer
  -
  Willem, Berna, Jim en Maylin Hendriks

Tip: de ERA acrobatenshow in Shanghai Circus World

Bent u met uw gezin in Shanghai? Dan is een bezoek aan de ERA acrobatenshow in Shanghai Circus World een absolute must. Jong en oud zullen hier versteld staan van de kunsten van de acrobaten, in een visuele show van wereldklasse. U zult het bezoek nog lang herinneren.

Tip: bekijk Shanghai vanuit de hoogte

Vanaf de Jin Mao Tower in Pudong heeft u een fantastisch zicht op Shanghai en op het indrukwekkende atrium in het gebouw. Een feest voor kinderen! Daarnaast is de toegang hier vele malen goedkoper dan tot de Oriental Pearl Tower.