combinatiereizen

Combinatiereizen door de mooiste landen

Wat is er nu leuker om tijdens één reis kennis te maken met verschillende landen? Meerdere culturen, afwisselend eten of juist een combinatie van actief met ontspanning? De keuze is aan u. De reis wordt gegarandeerd afwisselend en veelzijdig. En, zoals u van ons gewend bent, uiteraard op uw persoonlijke wensen en interesses afgestemd.

Populaire combinatiereis voorbeelden:

Zuid-Afrika & Mauritius

Een mooie combinatie van safari’s, een self-drive rit langs de Panorama Route en verblijf op een tropisch eiland. In Zuid-Afrika gaat u samen met een ranger op safari in een privé safaripark. Zo vermijdt u het drukkere Kruger National Park. Op Mauritius selecteren we een kleinschalig hotel aan het strand. Behalve luieren en zwemmen kunt u er ook geweldig snorkelen, duiken, wandelen en leuke stadjes verkennen.

direct naar Zuid-Afrika & Mauritius

Dubai, Sri Lanka & de Malediven

Dubai zelf biedt al diverse mogelijkheden. Mooie stranden, luxe hotels, sprookjesachtige markten, woestijnsafari’s per 4x4 of skiën in de hoogste indoor skihal van de wereld. Deze emiraat is eenvoudig te combineren met India, Maleisië, Zuid-Afrika of nog afwisselender: Sri Lanka en de Malediven. Laat u op Aziatische wijze in de watten leggen, ga op een avontuurlijke olifantsafari en duik vanuit uw watervilla zo de zee in.

Dubai, Sri Lanka & de Malediven

Bekijk hieronder onze selectie aan combinatiereizen in Afrika en Azië. Per bestemming vindt u meer combinatiereizen. Uiteraard zijn alle reizen aan te passen aan uw persoonlijke reiswensen. Bij PANGEA Travel Bepaalt u zelf welke landen u combineert in uw reis!

Elke reis kan geheel aan uw wensen aangepast worden