combinatiereizen

Combinatiereizen door de mooiste landen

Wat is er nu leuker om tijdens één reis kennis te maken met verschillende landen? Meerdere culturen, afwisselend eten of juist een combinatie van actief met ontspanning? De keuze is aan u. De reis wordt gegarandeerd afwisselend en veelzijdig. En, zoals u van ons gewend bent, uiteraard op uw persoonlijke wensen en interesses afgestemd.

Populaire combinatiereis voorbeelden:

Zuid-Afrika & Mauritius

Een mooie combinatie van safari’s, een self-drive rit langs de Panorama Route en verblijf op een tropisch eiland. In Zuid-Afrika gaat u samen met een ranger op safari in een privé safaripark. Zo vermijdt u het drukkere Kruger National Park. Op Mauritius selecteren we een kleinschalig hotel aan het strand. Behalve luieren en zwemmen kunt u er ook geweldig snorkelen, duiken, wandelen en leuke stadjes verkennen.

direct naar Zuid-Afrika & Mauritius

Dubai, Sri Lanka & de Malediven

Dubai zelf biedt al diverse mogelijkheden. Mooie stranden, luxe hotels, sprookjesachtige markten, woestijnsafari’s per 4x4 of skiën in de hoogste indoor skihal van de wereld. Deze emiraat is eenvoudig te combineren met India, Maleisië, Zuid-Afrika of nog afwisselender: Sri Lanka en de Malediven. Laat u op Aziatische wijze in de watten leggen, ga op een avontuurlijke olifantsafari en duik vanuit uw watervilla zo de zee in.

Dubai, Sri Lanka & de Malediven

Bekijk hieronder onze selectie aan combinatiereizen in Afrika en Azië. Per bestemming vindt u meer combinatiereizen. Uiteraard zijn alle reizen aan te passen aan uw persoonlijke reiswensen. Bij PANGEA Travel Bepaalt u zelf welke landen u combineert in uw reis!

Elke reis kan geheel aan uw wensen aangepast worden

combinatiereis ervaringen

We gaan dat nooit meer vergeten.

15/08/2018 - Kevin en Dayenne

Bedankt voor deze prachtige reis.
We gaan dat nooit meer vergeten.
We hebben veel mooie foto's gemaakt die we kunnen delen.
En herinneringen die alleen voor ons twee zullen blijven.

Bedankt,

Dayenne en Kevin.

lees meer

Dubai en Sri Lanka zijn niet met elkaar te vergelijken maar allebei fantastisch

12/03/2018 - Esther en Jeroen
Wat een overweldigende vakantie! Dubai en Sri Lanka zijn niet met elkaar te vergelijken maar allebei fantastisch. We hebben in twee dagen Dubai veel gezien. Wat een indrukwekkende (maar overdadige) stad. Sri Lanka is qua natuur prachtig en de mensen zijn erg vriendelijk. Met de man die het grootste deel van de vakantie onze chauffeur en gids was, hadden we het echt getroffen. Hij deed zo zijn best en kon veel vertellen. Wat ook fijn was, was dat hij goed Engels sprak.
lees meer

Zeer aangename rondreis door Namibië

25/02/2018 - Willy en Ria

Zeer aangename rondreis door Namibië, een aanrader voor de reiziger die nog niet eerder kennis maakte met het Afrikaanse continent. Voor ons was het genieten van de impressionante zichten dewelke de beide woestijnen bieden in het Zuiden van het land. Het noorden bood ons dan weer een heerlijke en rijke kennismaking met de prachtige fauna en flora die het land te bieden heeft. Qua gastvrijheid, vriendelijkheid en keuken tevens een land dewelke we alleen maar kunnen aanraden. Het aansluitend bezoek aan Kaapstad en aan Johannesburg gaven ons dan weer de mogelijkheid het iets rustiger te doen en te genieten van het bezoek aan de beide steden. De 5 dagen in Kaapstad en de 2 dagen in Johennesburg waren voor ons ideaal om beide steden te leren kennen: misschien had een zesde dag Kaapstad nog net dàt iets extra tijd gegevn om tevens de omgeving beter te leren kennen. De helikoptervlucht boven de stad reden we ten zeerste aan, het is pas dan dat je een volledig beeld krijgt van deze heerlijk bruisende, cosmopolitische en multiculturele parel.

lees meer

Geweldige (flexibele) voorbereiding.

28/12/2017 - Elsbeth van Wely
Alles was werkelijk helemaal perfect geregeld! geen enkel 'dingetje' en het meeste was boven verwachting. Geweldige (flexibele) voorbereiding. In één woord: fantastisch!
lees meer

Dit is de 2e reis die jullie voor ons regelen en we zijn zeer tevreden klanten

20/10/2017 - Jeanette de Ruijter

We hebben een geweldige reis gehad, moeten er nog helemaal van bijkomen smiley. Dit is de 2e reis die jullie voor ons regelen en we zijn zeer tevreden klanten. Voor ons was dit een kostbare reis maar het was het geld dubbel en dwars waard! Top gedaan en ik beveel jullie ook aan bij onze vrienden/kennissen.

Vic falls, Devils pool

lees meer

De chauffeur in Madagaskar was een ontzettend leuke vent en we hebben onvergetelijke indrukken opgedaan

30/09/2017 - Elise & Martin

Onze verwachtingen zijn meer dan overtroffen!

De reis was buitengewoon en voelde door de combi van Madagaskar en Mauritius als twee vakanties in één. Alles is soepel verlopen, exact volgens het reisschema. Vluchten waren op tijd, alle accommodaties voldeden aan de (in het geval van Madagaskar: bescheiden) verwachtingen, de chauffeur in Madagaskar was een ontzettend leuke vent en we hebben onvergetelijke indrukken opgedaan.

Het contact verliep snel, spoedig en soepel. In geval van afwezigheid van Martijn nam een collega het keurig over

Onze verwachtingen zijn meer dan overtroffen. Madagaskar is een wonderschoon land met fantastische nationale parken, schitterende natuur, vriendelijke mensen en nette accommodaties. Het hotel op Mauritius was die schaarse combinatie van 'top notch' bediening in een ontspannen sfeer. Niets was teveel, het eten subliem en de kleinschaligheid zorgde voor een persoonlijke benadering. Seapoint Boutique Hotel is een aanrader!

In Madagaskar konden wij mentaal helemaal tot rust komen, maar het programma was voldoende gevuld, dat wij het fijn vonden dat we daarna in Mauritius ook fysiek konden ontspannen. De enige wijziging die wij zouden aanbrengen is de rit van Antsirabe naar Andasibe over twee dagen te splitsen. In de omgeving van Antsirabe is voldoende te doen voor een goed gevuld ochtendprogramma. Dan 4-5 uur rijden richting Antananarivo. Vervolgens in (de buurt van) de stad verblijven, de volgende dag doorgaan naar Andasibe (en daar ofwel van het zwembad genieten of het andere nationale park alvast bezoeken).

Reizen naar Madagaskar is overigens niet "schuldvrij": de armoede is schokkend en daar moet je tegen kunnen. Wij hebben her en der wel wat traantjes gelaten, vooral voor sommige kinderen (die standaard de auto omsingelen als je ergens gaat stilstaan). Wij waarderen het advies bedelen niet te belonen. Ons standpunt is echter dat wij in verhouding zo rijk zijn, dat wij een steentje wilden bijdragen. Geld en snoep doet dat niet, maar basisvoorzieningen als zeep en pennen -ons inziens- wel. Dat hebben we dus flink uitgedeeld.

Elise & Martin

klantreactie madagaskar

 

lees meer
Bekijk meer reiservaringen