Menu

Contact met PANGEA Travel in Arnhem

Over PANGEA Travel
PANGEA Travel is specialist in reizen op maat naar Afrika en Azië. Bij ons werken enthousiaste reizigers, die hun reiservaringen naar Azië en Afrika graag met u delen. Of het nu gaat om uw huwelijksreis, rootsreis, combinatiereis of een luxe reis, bij ons bent u aan het juiste adres. Wij maken reizen op maat die geheel naar uw wensen aangepast kunnen worden en bieden daarvoor vrijblijvend reisadvies. Onze reisspecialisten kennen de bestemmingen uit eigen ervaring en helpen u graag verder.

Vrijblijvend, persoonlijk reisadvies
Voor een persoonlijk reisadvies maken we graag een afspraak. Dit kan tijdens kantooruren, maandag tot en met vrijdag van 09:00 - 17:30 uur. Spreekt u liever af buiten onze kantooruren? Geen probleem, we maken dan een afspraak op een ander tijdstip en ook dat kan op ons kantoor in Arnhem. Voor het maken van een afspraak kunt u ons bellen op 026 370 75 11 of gebruik het Vragenformulier.

Waar u ons kunt vinden?
Ons kantoor bevindt zich op loopafstand van het Centraal Station en van Parkeergarage Mediamarkt. De ingang van de parkeergarage bevindt zich aan de Spoorwegstraat 2.

PANGEA Travel
Jansbuitensingel 29
6811 AD Arnhem


Grotere kaart weergeven

Benieuwd naar hoe ons kantoor er uit ziet?

Bekijk hieronder een korte rondleiding door onze gezellige werkplek:

 

Overige gegevens

E-mail info@pangeatravel.nl
Skype pangeatravel
Kvk 09132129
ANVR 4983
SGR 2942
BTW-nummer NL813474929B01
Bankgegevens NL61 ABNA 0826 0286 67
BIC ABNANL2A

(betalingen via American Express kunnen wij helaas niet accepteren)

Blijf op de hoogte