Maleisië

D'Coconut Lagoon Resort - Lang Tengah Island


Wilt u na een rondreis door Maleisië verblijven op een echt bounty eiland ? Lang Tengah Island ligt voor de oostkust van West-Maleisië en is een eiland met witte stranden, snorkel- en duikmogelijkheden en een beperkt aantal toeristen dat hier komt. D’Cococnut Lagoon is een kleinschalig middenklasse resort met slechts 45 kamers. Wij raden de Executive Deluxe rooms in de West Wing aan, aangezien deze wat luxer zijn dan de kamers in de East Wing. Er zijn twee zwembaden aanwezig en een restaurant waar zowel lokale als westerse gerechten verkrijgbaar zijn. D’Çocunut Lagoon beschikt over een duikschool en u kunt er kayaks huren of een jungle trekking op het eiland maken. Vanuit Merang vaart u in minder dan een uur naar het eiland. Er gaan meerdere boten per dag. Wat ons betreft is dit resort zowel voor koppels als voor gezinnen een goede keuze.

D'Coconut Lagoon Resort is door 5 klanten van PANGEA Travel beoordeeld met een 4,2 op een schaal van 1 tot 5.Lang Tengah - kamer
Lang Tengah - zwembad
Lang Tengah - bovenaanzicht zwembad

Hotels Maleisië


Batang Ai
Bilit / Sukau (Kinabatangan rivier)
Cameron Highlands
Danum Valley
Gaya Island
Kapalai
Kota Kinabalu
Kuala Lumpur
Kuantan
Kuching
Lake Kenyir
Lang Tengah
Langkawi
Langkayan Island
Mabul Island
Malacca
Pankor Laut
Penang Georgetown
Sandakan
Selingan Island
Sepilok
Tabin Wildlife Reserve
Taman Negara
Tioman Island

Reiservaringen

 • de reis van on leven!

  lees meer
  -
  Dirk, Bernadette, Christophe en Dolores
 • Geweldige vakantie gehad in Maleisië en Borneo

  lees meer
  -
  Danielle en Bart
 • De route sloot perfect aan bij onze wensen.

  lees meer
  -
  Saskia en Robert-Jan
 • Het was weer een prachtige reis in fijn gezelschap met een tot in de puntjes verzorgde reisbegeleiding

  lees meer
  -
  An, Koen, Suzanne en Wouter

Tip: bezoek Malacca in het weekend

Staat Malacca op uw lijstje? Probeer Malacca dan in het weekend in te plannen, zodat u de levendige night market op Jonker Street kunt bezoeken!

Tip: fietsen in Georgetown

Het is erg leuk om te gaan fietsen in Georgetown, de hoofdstad van Penang en tweede stad van Maleisië. Sinds 2008 staat Georgetown op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.

Tip: Petaling Street by night

's Avonds is een bezoek aan Petaling Street in Kuala Lumpur een aanrader. Hier vindt u vele kraampjes met (namaak) merkkleding, terrassen en eetstalletjes. Deze plek staat bekend om de hoge kwaliteit van het eten dat er verkocht wordt op straat.