Kevin Thewissen & Anouk Lommen
Mauritius - 16/10/15


Bedankt voor het organiseren van deze ontzettend mooie reis!

In 2014 hebben we onze eerste reis gemaakt die georganiseerd was door Pangea Travel. Dit was ons zo goed bevallen dat we ook dit jaar weer een reis hebben laten samenstellen.

Deze keer met de bestemmingen Dubai & Mauritius. Ook deze reis heeft weer onze verwachtingen overtroffen!

Met Emirates vlogen we naar Dubai. Hier zijn we twee dagen gebleven. Vooral de hoogtepunten waren de moeite waard om te bezoeken. We hebben onze ogen uitgekeken. Omdat het toch wel heel erg warm was in de zomer zijn we de tweede dag lekker gaan afkoelen in het waterpark bij Atlantis the Palm. Ook dit was een hele ervaring.

Na twee dagen vlogen we verder naar Mauritius. Wauw, wat een prachtig eiland! We hadden wel verwacht dat het mooi zou zijn, maar dit.

Er is op Mauritius veel te ondernemen. Een van onze dromen kwam uit: zwemmen met wilde dolfijnen. Zo’n mooie ervaring, dit is eigenlijk niet te beschrijven. Dat zelfde geldt voor de walwissen die we hebben gezien. Twee fantastische activiteiten!

Maar ook de mooie natuur in het zuiden met schitterende uitzichten. Uiteindelijk kwamen we nog tijd tekort en keren we daarom zeker een keer terug.

Ook het hotel in Grand Baie (hotel 20 Degrees Sud) heeft ervoor gezorgd dat onze vakantie onvergetelijk was. Een erg leuk ingericht, luxe, kleinschalig hotel met erg vriendelijk personeel en heerlijk eten! Een absolute aanrader voor iedereen die Mauritius wil bezoeken.Kevin Thewissen & Anouk Lommen

 

Bekijk ook andere reiservaringen in Mauritius