Menu

Actueel reisadvies Dubai

De grenzen van Dubai zijn geopend, reizigers worden van harte welkom geheten. Bekijk hier het actueel reisadvies en lees welke inreisregels er momenteel gelden. 

Noot: vanwege de vaak wisselende omstandigheden per land kunnen wij niet garanderen dat de informatie op deze pagina altijd actueel is. Houd er rekening mee dat de maatregelen anders kunnen zijn ten tijde van uw vertrek. Aan deze informatie kan dan ook geen rechten worden ontleend. Controleer altijd de website van het Ministerie van Buitenlandse Zaken voor de laatste nieuwsupdates.  

Dubai uitzicht - skyline

Het reisadvies voor Dubai (Verenigde Arabische Emiraten) is op dit moment geel wat betekent dat u kunt reizen naar deze bestemming. De veiligheidssituatie kan veranderen. Houd daarom het reisadvies in de gaten.

BENODIGDE DOCUMENTEN VOOR UW REIS NAAR Dubai

Voor een reis naar Dubai hebt u de volgende documenten nodig:

  • een geldig paspoort (nog 6 maanden geldig na aankomst in Dubai);

na aankomst in Dubai

Na aankomst in Dubai kunt u het volgende verwachten:

  • bij de immigratie- en gezondheidscontrole punten wordt u gecontroleerd op de benodigde documenten.

Let op: volg, indien u via Dubai overstapt, ook de regels op van uw eindbestemming.

tijdens de reis in Dubai

Graag attenderen wij u nog op het volgende:

  • blijf waakzaam en volg de plaatselijke richtlijnen m.b.t. het eventueel dragen van een mondkapje, de social distancing en hygiëne op.

Er zijn op dit moment geen restricties meer ten aanzien van COVID die van invloed kunnen zijn op uw terugreis. Voor de meest actuele informatie verwijzen wij u naar de website van het Ministerie van Buitenlandse Zaken.

We helpen u graag verder met het samenstellen van een reis naar Dubai. Vraag vrijblijvend een offerte aan bij één van onze reisspecialisten.