Menu

Dubai

Veelgestelde vragen Dubai

Wat zijn de bepalingen voor de geldigheid van het paspoort en het visum voor Dubai?

Voor reizigers met de Nederlandse nationaliteit is voor Dubai een paspoort vereist dat na vertrek uit Nederland nog drie maanden geldig moet zijn (voor zakenreizen zes maanden). Tevens is een visum vereist. Deze ontvangt u zonder betaling bij aankomst op de luchthaven. Het visum is maximaal 30 dagen geldig en kan niet verlengd worden. 



Bovenstaande gegevens kunnen tussentijds wijzigen en het is raadzaam deze te controleren op de website www.visuminternational.nl (algemene informatie visum). Reizigers die niet de Nederlandse nationaliteit hebben, kunnen ook op deze website terecht voor informatie.



terug naar veelgestelde vragen Dubai