Menu

Duurzaamheid per bestemming

Bestemmingen als Japan of Taiwan zijn al veel verder ontwikkeld dan bijvoorbeeld Cambodja of Ethiopië, ook op duurzaam gebied. In onze producten voor de meer ontwikkelde landen houden wij daar rekening mee en ligt de focus meer op techniek en hoe die toegepast kan worden om milieu en cultuur te behouden. In landen als Cambodja of Tanzania staat duurzaamheid nog in de kinderschoenen en zijn dit landen waar wij kiezen om ons meer op de socio-economische mogelijkheden te richten.

Voor PANGEA Travel is duurzaamheid voor iedere bestemming dus anders. Wij voeren duurzaamheid dan ook niet voor elke bestemming standaard door. Net zoals mensen, zijn bestemmingen ook uniek, en vragen daarom ook om een op-maat-gemaakte aanpak. Wij zien duurzaamheid in vier vormen, afgaande op bestemming:

  • Sociaal
  • Economisch
  • Cultureel
  • Natuur

Japan 3 - Cover.jpg Tanzania 4 - Cover.jpg Bale Mountain Lodge - veranda - Ethiopie

U kunt zelf bij elke bestemming of reis aangeven waar uw interesses liggen. U kunt per bestemming zelf aangeven of u liever met natuur of milieu bezig gaat, of toch meer wilt bijdragen aan het sociaal en/of economisch welzijn van de bevolking. Onze reisspecialisten hebben de kennis in huis om uw reis op elke manier naar uw wens aan te passen. Zo blijft u de regisseur van uw eigen reis, én geeft u nog meer diepgang aan uw reis.  Voor elke bestemming hebben wij een op-maat-gemaakte duurzaamheidspagina gecreëert, met mogelijkheden en ideeën voor de desbetreffende bestemming.

Direct naar de duurzaam pagina's van Afrika:

Direct naar de duurzaam pagina's van Azië:

Direct naar de duurzaam pagina's van Latijns-Amerika: