Menu

PANGEA duurzaamheidslabel

Reizen wordt vaak als niet duurzaam bestempeld vanwege de impact op het milieu dat het vliegen met zich meebrengt. Maar is dit wel een eerlijke afweging? Er zijn talloze manieren waarop reizen namelijk wel bijdraagt aan een duurzamere planeet. PANGEA Travel neemt duurzaamheid dan ook uiterst serieus en streeft ernaar om op elke bestemming bij te dragen aan de ontwikkeling en bescherming van mens en milieu. Wij focussen samen met onze lokale partners op het ontwikkelen van duurzaamheid op gebied van vervoer, verblijf en vermaak.

Thailand - Khao Sok National Park - Elephant Hills -donatie aan kinderen

Het PANGEA Duurzaamheidslabel Duurzaam - Logo Hotels - Pangea Travel

Speciaal voor onze accommodaties die wij aanbieden hebben wij een duurzaamheidslabel ontwikkeld. Accommodaties met dit logo gaan volgens ons nét een stapje verder op het gebied van duurzaamheid. Dit label staat voor een bepaalde garantie die is samengesteld uit dezelfde kern zoals boven genoemd.

Het is belangrijk voor ons dat duurzaamheid meet- en tastbaar is. U kunt met uw eigen ogen zien dat uw bezoek een positieve bijdrage levert aan uw gastheer/vrouw en de omgeving. Voor ons is duurzaamheid geen gevoel of ideaalbeeld. In tegendeel, duurzaamheid is een daad die standaard in veel van onze reizen verwerkt is.