Menu
Vanwege het coronavirus hanteren wij tijdelijk versoepelde annuleringsvoorwaarden.
Tot 30 dagen voor vertrek kosteloos annuleren.
Meer info

Duurzaam PANGEA - Voorbeeldreizen

PANGEA Travel organiseert individuele maatwerkreizen waarbij u zelf een afweging maakt over de manier van reizen en over de bijdrage die u wilt leveren aan de bestemming die u bezoekt. U kunt dus zelf bepalen in hoeverre u met duurzaam reizen bezig wilt zijn.

In onze reisprogramma’s is het mogelijk om excursies te ondernemen, lokale projecten te bezoeken en in accommodaties te verblijven die een duurzaam karakter hebben. U kunt bijvoorbeeld in de omgeving van Fianarantsoa in Madagaskar bij lokale mensen van de Betsileo stam thuis lunchen en zo kennis maken met hun cultuur of een dorp ten noorden van Luang Prabang in Laos bezoeken waar u boeken kunt doneren. Ook kunt u zelf rijst planten, een weeshuis bezoeken en lokale kooklessen volgen, allerlei mogelijkheden waarbij u op een positieve manier een bijdrage levert tijdens uw bezoek.

In de reisprogramma’s die worden samengesteld komt u op afgelegen plekken waarbij onze voorkeur valt op verblijf in kleinschalige accommodaties die onder lokaal beheer vallen en waar streekproducten worden geserveerd. Hierdoor profiteert de lokale economie. Bekijk deze voorbeeldreizen om een idee te krijgen van de mogelijkheden.