Taiwan

Dynasty Hotel - Tainan


Midden in het centrum van Tainan ligt het Tainan Dynasty hotel. De locatie is het grootste voordeel van het hotel: op slechts 5 minuten reisafstand van het Tainan HSR station en op een kwartier rijden van de toeristische bezienswaardigheden. Wanneer u met de huurauto reist: onder het hotel is een grote parkeergarage, waar de auto veilig (en gratis) staat. De 117 kamers zijn wat verouderd, maar wel schoon. Er zijn twee restaurants aanwezig, voor Westerse en Chinese gerechten kunt u hier terecht. Ook het ontbijtbuffet is een combinatie van Westers en Chinees eten. Het diner kunt u ook buiten de deur nuttigen: genoeg keus in deze winkelstraat. Het hotelpersoneel kan u zeker tips geven, ze spreken goed Engels en staan graag voor u klaar.

Dynasty Hotel is door 11 klanten van PANGEA Travel beoordeeld met een 3,0 op een schaal van 1 tot 5.Taiwan - Tainan Dynasty hotelkamer - foto: Marloes
Taiwan - Tainan Dynasty hotel dinnerzaal - foto: Marloes
Taiwan - Tainan Dynasty hotelkamer - foto: Marloes

Reiservaringen
Taiwan

 • “Afwisselend reizen door Taiwan”

  lees meer
  -
  Doreen Albers
 • “Efficiënt, punctueel en vriendelijk. Alle lof dus voor Pangea.”

  lees meer
  -
  Wim & Carol
 • “Wij hebben een super vakantie gehad.”

  lees meer
  -
  Cor Ooms
 • “Zowel de gids als de chauffeur waren zeer attent en vriendelijk”

  lees meer
  -
  Stanny Reijnst en Rose Hoorens van den Berg

Tip: Roselien vloog met kind naar Taiwan

Taiwan met kinderen
Met je kind op reis naar Taiwan, redenen om dat te gaan doen!

Taiwan in beeld


Beelden van Daniel in Taiwan

Tip: Engelstalige rondleiding in het National Palace Museum

Via de website van het National Palace Museum kunt u gratis een Engelstalige rondleiding reserveren. Een meerwaarde voor uw bezoek aan het museum!

Tip: avondvermaak in Taipei

Bezoek 's avonds de Shilin Night Market of de Rohan Night Market. Deze markten vol met eet-, souvenir- en kledingstalletjes zijn vaak tot 3 uur ‘s nachts open! Ook de hippe en jonge wijk Ximen is leuk om 's avonds te bezoeken. Hier vindt u veel vermaak en verschillende winkels en eetgelegenheden.

Tip: actief bezigzijn in Hualien

Wilt u actief bezig zijn tijdens uw reis? Huur op het strand van Hualien dan surfboards bij de Surf Club, ga kajakken of raften, of huur een mountainbike om de omgeving te verkennen. Zelfs bergbeklimmen is mogelijk in de omgeving!