Taiwan

Einhan Resort - Sun Moon Lake


Het in 2007 geopende Einhan Resort is een groot resort met 101 kamers, geïnspireerd op de Balinese en de lokale Thao cultuur. Het hotel heeft een goede prijs-kwaliteit verhouding. Daarnaast kan er gebruik worden gemaakt van de eigen parkeergelegenheid en (op vaste tijden) een gratis shuttle naar het Shueishe Visitors Center. Door de ideale ligging van het resort ten opzichte van de Sun Moon Lake Cable Car (10 minuten) kunt u de omgeving goed verkennen. Het hoogtepunt van het resort vindt u op de 10e verdieping, waar een platform is met uitkijk op het Sun Moon Lake en de omliggende bergen. Een prachtige locatie om te genieten van het uitzicht en in de avond van de sterrenhemel.

Einhan Resort is door 16 klanten van PANGEA Travel beoordeeld met een 4,1 op een schaal van 1 tot 5.Taiwan - Entree van het Einhan Resort in Sun Moon Lake - foto: Lokale agent
Taiwan - Kamer van het Einhan Resort in Sun Moon Lake - foto: Lokale agent
Taiwan - Restaurant van het Einhan Resort in Sun Moon Lake - foto: Lokale agent

Reiservaringen
Taiwan

 • “Afwisselend reizen door Taiwan”

  lees meer
  -
  Doreen Albers
 • “Efficiënt, punctueel en vriendelijk. Alle lof dus voor Pangea.”

  lees meer
  -
  Wim & Carol
 • “Wij hebben een super vakantie gehad.”

  lees meer
  -
  Cor Ooms
 • “Zowel de gids als de chauffeur waren zeer attent en vriendelijk”

  lees meer
  -
  Stanny Reijnst en Rose Hoorens van den Berg

Tip: Roselien vloog met haar dochter naar Taiwan

Taiwan met kinderen
Met je kind op reis naar Taiwan, een aantal redenen om dat te gaan doen!

Taiwan in beeld


Beelden van Daniel in Taiwan

Tip: Engelstalige rondleiding in het National Palace Museum

Via de website van het National Palace Museum kunt u gratis een Engelstalige rondleiding reserveren. Een meerwaarde voor uw bezoek aan het museum!

Tip: avondvermaak in Taipei

Bezoek 's avonds de Shilin Night Market of de Rohan Night Market. Deze markten vol met eet-, souvenir- en kledingstalletjes zijn vaak tot 3 uur ‘s nachts open! Ook de hippe en jonge wijk Ximen is leuk om 's avonds te bezoeken. Hier vindt u veel vermaak en verschillende winkels en eetgelegenheden.

Tip: actief bezigzijn in Hualien

Wilt u actief bezig zijn tijdens uw reis? Huur op het strand van Hualien dan surfboards bij de Surf Club, ga kajakken of raften, of huur een mountainbike om de omgeving te verkennen. Zelfs bergbeklimmen is mogelijk in de omgeving!