Dunja Bosch
Japan - 26/09/16


Toen we besloten dat we eindelijk eens naar Japan wilden, zijn we na lang zoeken en overwegen uitgekomen bij Pangea Travel. Vanaf het allereerste contact hadden we een goed, positief en betrouwbaar gevoel.

We hebben uiteindelijk gekozen voor een combinatiereis Japan en Dubai, deze hebben we op maat laten aanpassen. We hadden tijdens het plannen vele vragen en deze werden telkens geduldig en keurig beantwoord, zowel telefonisch als per mail.

Het was grandioos. En we zijn zeer goed voorgelicht, van de grootte van de hotelkamers in Japan tot de ontzettende hitte in Dubai in de zomer.

We hebben een rondreis gemaakt en de steden Tokyo en mount Fuji, Kyoto, Osaka, Hiroshima en Nagasaki bezocht. Elke stad heeft een geheel eigen sfeer. De drukte in Tokyo en het indrukwekkende Hiroshima we hebben van elk uur genoten. En wat zijn Japanse mensen ontzettend lief en behulpzaam.

In Dubai werden we allerhartelijkst ontvangen. Zowel op de luchthaven als in het hotel. We kregen zelfs een upgrade naar een suite! Dat was nog eens een leuke verrassing.

Het was een fantastische reis en een onvergetelijke ervaring. We gaan zeker nog een keer terug naar Japan en Dubai.

Als we weer een rondreis gaan maken komen we ZEKER terug bij Pangea.

Mensen, en in het bijzonder Ruud: hartelijk dank voor een onvergetelijke ervaring. 

Bekijk ook andere reiservaringen in Japan