Reizigers uit Utrecht
Zimbabwe - 28/06/16


Selfdrive Zuid-Afrika, Zimbabwe Mozambique/Zimbabwe

We hebben genoten! De reis was perfect door jullie geregeld. (Vooraf en tijdens.) We waren vooral onder de indruk van de leuke kleinschalige accommodaties op verrassende plekken.

Het was heel prettig om naast de routeomschrijving ook de extra (en verplichte) veiligheidsspullen bij aankomst al te ontvangen. Het lag allemaal keurig klaar en was goed verzorgt.

De routeomschrijving was zeer gedetailleerd. Er is duidelijk aandacht aanbesteed. Onze complimenten! (We hebben een paar kleine toevoegingen, welke we zullen uitwerken en apart mailen.)

Een aantal dingen was ondertussen veranderd: niet zelf rijden in Gorongosa, cross border letter per land i.p.v. per auto en militaire konvooi rijden. Dat kan gebeuren in een internationale omgeving, belangrijkste is dat e.e.a. adequaat en naar onze tevredenheid door jullie is opgepakt en afgehandeld.

De reis is boven verwachting verlopen omdat vooral de externe factoren zoals de politie(posten) geen negatieve invloed hebben gehad. Wij reizen vaak en hebben al wel het e.e.a. meegemaakt. Op basis hiervan vinden we wel dat deze reis i.v.m. de verschillende grensovergangen, de grote armoede, de politieposten onderweg, het konvooi en de politieke situaties niet zo maar voor iedereen geschikt is. Men hoeft zich er niet door af te laten schrikken, alleen moet men wel enige reiservaring hebben en avontuurlijk ingesteld zijn om te kunnen handelen in wat ongewone situaties. 

Bekijk ook andere reiservaringen in Zimbabwe