Familie Van Boekholt
Sri Lanka - 20/11/15


Dit was onze eerste reis met Pangea. Op aanraden van een bevriend reisbureau, hebben we voor onze reis naar Sri Lanka en de Malediven contact gezocht met Pangea en onze wensen kenbaar gemaakt. Wij houden van avontuur en bijzondere overnachtingen. En Karin van Pangea heeft hier heel goed naar geluisterd! Onze chauffeur is zelfs op plaatsen geweest waar hij nog nooit van had gehoord! De ene dag sliepen we in een luxe hotel dicht bij het strand ('Jungle Beach Resort' in Trincomalee), een andere nacht sliepen we in een boomhut Back of Beyond Dehigaha' in Sigiriaya) waar we 's ochtends wakker werden van de dierengeluiden. Vooral de kleinschalige accommodaties waren heel bijzonder ('Waterfall Homestay' in Ella). Ook onze kinderen vonden het fantastisch en genoten van de afwisseling.

Sri Lanka zelf was een bijzondere verrassing: we hebben veel gezien en gedaan. Een mooie combinatie tussen natuur (wilde olifanten, buffels, walvissen, dolfijnen, apen, theevelden, zee, jungle, bergen), cultuur (boeddhistische en Hindoeïstische tempels, ceremonie in de Tempel van de Tand, het 'volle maansfeest') en avontuur (snorkelen, raften, duiken, fietsen).

De vriendelijke en gastvrije mensen die we hebben ontmoet maakten deze vakantie compleet. Heerlijk om na het volle programma in Sri Lanka een paar dagen tot rust te kunnen komen op de Malediven, waar we - dankzij de verlichting van het hotel in de zee - de prachtige mantarog hebben gezien.

Kortom: een prachtige reis, goed georganiseerd door Pangea!Familie Van Boekholt

 

Bekijk ook andere reiservaringen in Sri Lanka