Kevin & Anouk
Indonesië - 17/10/16


Voor het derde jaar hebben we afgelopen zomer bij Pangea travel geboekt. Dit keer met bestemming Indonesië. Allereerst werden we na onze boeking verrast met twee heerlijke flessen wijn, omdat we al voor de derde keer een boeking hadden gedaan. Een erg leuke attentie!

Ook deze reis is weer helemaal op onze wensen afgestemd: ondernemend, maar ook tijd voor ontspanning. 

Wij begonnen onze reis in Seminyak, een plaatsje naast Kuta. Seminyak is een stuk rustiger dan Kuta. We waren dan ook heel blij dat Hannah ons dit plekje had geadviseerd. Na Seminyak verbleven we in het mooie Ubud. Hier hebben we een leuke fiettstocht door de rijstvelden geboekt. De sunrise trekking op de Mount Batur vonden wij echt een super gave ervaring! Maar natuurlijk ook de mooie rijstterassen in Tegallalang zijn de moeite waard op te bezoeken.

Verder stond Amed op de planning. Na een kort verblijf zijn we vanuit hier met de boot naar Gili Trawangan gereisd. Een mooi bounty eiland, maar dit zouden we niet meer kiezen. Het was er namelijk heel erg druk en toeristisch. Lombok zelf vonden wij daarom een stuk mooier en zouden we zeker aanraden. Je kunt hier in tegenstelling tot Bali erg goed een scooter huren en de kust verkennen. Wij vlogen vanuit Lombok weer terug naar Bali. De laatste dagen verbleven we in Sanur. Vanuit Sanur zijn we nog een dagje naar Nusa Lembogang geweest. Dit vonden wij ook echt de moeite waard. Je kunt er een scooter huren en hele mooie plekjes bezoeken. 

Wij willen jullie bedanken voor alweer de 3e mooie reis. Wie weet tot ziens?!

collage Bali Lombok 

Bekijk ook andere reiservaringen in Indonesië