familiereizen

Op zoek naar een leuke familiereis naar Azië of Afrika?

"We hebben met het hele gezin genoten. Onze kinderen hebben het nog steeds over het bezoek aan de bergstammen in het noorden van Thailand. En onze jongste dochter heeft via Facebook nog steeds contact met haar ‘penvriendin’ in Chiang Mai”. Zomaar een van de reacties van een van onze reizigers.

Voor het eerst een verre reis met kinderen

Voor het eerst met de kinderen naar een verre bestemming lijkt een hele onderneming. Als specialist in maatwerk reizen verzorgen we dit soort familiereizen regelmatig. Daarnaast reist een aantal mensen van ons team zelf ook met kleine kinderen. We hebben daarom veel ervaringen en kijken dus niet op van vreemde, praktische vragen. Als de kinderen hebben genoten, is de gezinsreis voor de ouder ook geslaagd. Dat is telkens weer ons doel!

Kijk hieronder voor inspiratie. Staat uw gewenste familiereis er niet bij? Met plezier stellen we een onvergetelijke reis voor het hele gezin samen. Uiteraard houden we rekening met de reisafstanden, activiteiten en selecteren we leuke accommodaties voor de kinderen. Bekijk ook alvast onze handige tips voor het reizen met kinderen ook als PDF te downloaden.

Elke reis kan geheel aan uw wensen aangepast worden