familiereizen

Op zoek naar een leuke familiereis naar Azië of Afrika?

"We hebben met het hele gezin genoten. Onze kinderen hebben het nog steeds over het bezoek aan de bergstammen in het noorden van Thailand. En onze jongste dochter heeft via Facebook nog steeds contact met haar ‘penvriendin’ in Chiang Mai”. Zomaar een van de reacties van een van onze reizigers.

Voor het eerst een verre reis met kinderen

Voor het eerst met de kinderen naar een verre bestemming lijkt een hele onderneming. Als specialist in maatwerk reizen verzorgen we dit soort familiereizen regelmatig. Daarnaast reist een aantal mensen van ons team zelf ook met kleine kinderen. We hebben daarom veel ervaringen en kijken dus niet op van vreemde, praktische vragen. Als de kinderen hebben genoten, is de gezinsreis voor de ouder ook geslaagd. Dat is telkens weer ons doel!

Kijk hieronder voor inspiratie. Staat uw gewenste familiereis er niet bij? Met plezier stellen we een onvergetelijke reis voor het hele gezin samen. Uiteraard houden we rekening met de reisafstanden, activiteiten en selecteren we leuke accommodaties voor de kinderen. Bekijk ook alvast onze handige tips voor het reizen met kinderen ook als PDF te downloaden.

Elke reis kan geheel aan uw wensen aangepast worden

familiereis ervaringen

Africa on foot was fantastisch

22/11/2018 - Familie Trompert

Het was een leuk programma. Mooie locaties en gastvrij! 
Achteraf gezien hadden we het wellicht iets anders ingedeeld qua verblijfsduur.
Africa on foot was fantastisch!! Hier hadden we wel een dag langer verbleven. Tzaneen was niet zo veel voor ons te doen. 
Grootste boom te wereld is ingestort! Verder was alles perfect! Seychellen ook een mooie locatie, de beste baai voor ons met goede gastvrouw! 

lees meer

accommodaties waarin we verbleven waren allemaal even schitterend

04/10/2018 - familie Duizer

Ruud bedankt voor alle goede zorgen voor en tijdens onze reis naar Dubai en Maleisië. Alles was tot in de puntjes verzorgd en we hebben ons nergens druk over hoeven maken. Wat een geweldige reis hebben we gemaakt met ons gezin. Wat hebben we veel gezien en beleefd en de accommodaties waarin we verbleven waren allemaal even schitterend. Dikke pluim voor jou en je team.

maleisie-dubai-ervaringmaleisie-dubai-ervaringmaleisie-dubai-ervaringmaleisie-dubai-ervaringmaleisie-dubai-ervaringmaleisie-dubai-ervaringmaleisie-dubai-ervaringmaleisie-dubai-ervaringmaleisie-dubai-ervaring
lees meer

WANNEER MOGEN WE WEER??

26/09/2018 - familie van Walraven

Onlangs teruggekeerd van een individuele rondreis door Noord-India.
Als doorgewinterde verre-bestemmingen-reizigers, hebben we dit voorjaar voor het eerst kennisgemaakt met Pangea-travel.  We zochten een reisorganisatie die het best paste bij onze plannen India te bezoeken. Dit keer bestond ons reisgezelschap uit vader, moeder en twee dochters in de puberleeftijd. Mieke heeft ons in de voorbereidende fase heel veel goede ideeën aan de hand gedaan en dacht voortdurend mee. Zij reageerde snel en adequaat. Dit gaf ons een enorm vertrouwen in de rest van de organisatie.

De communicatie vóór, tijdens en ná de reis was perfect.

Bij aankomst in Delhi stond de manager van de lokaal agent ons midden in de nacht op te wachten om ons te begeleiden naar onze eerste overnachtingsplek. De volgende ochtend was er een meeting geregeld om kennis te maken met de gids die ons zou begeleiden en om het programma door te spreken. Er werd ons een mobiele telefoon verstrekt, mèt uiteraard bel- en internettegoed èn de telefoonnummers van de gidsen en tussenpersonen. Bijzonder attent.

De rondreis was erg divers en redelijk inspannend. Maar er was voldoende evenwicht in de activiteiten en rustmomenten. Ook de geboekte accommodaties waren prima verzorgd. We houden van kleinschaligere overnachtingsplekken met sfeer en comfort. Die wens is volledig uitgekomen.

Dat Pangea-travel blijft monitoren en betrokken blijft, bleek wel uit het feit dat onze geplande reis letterlijk een andere wending kreeg.  Door de slechte weersomstandigheden konden we niet naar Zuid-India reizen om daar de backwaters te zien en onze rondreis af te sluiten met een weekje rust. Tijdens ons verblijf in de Himalaya moest er een andere bestemming en invulling worden gekozen. Ondanks het gebrek aan internet en bereik van telefoon, bleef Mieke voortdurend stand-by om ons hierdoorheen te loodsen. Chapeau voor de betrokkenheid van Mieke en collega’s!

Vliegtickets werden omgeboekt, hotels en reserveringen geannuleerd en nieuwe bestemmingen in overleg gekozen. Dat we in Sri Lanka zouden bijkomen van deze rondreis hadden we nooit kunnen bedenken!

Dank Pangea voor deze mooie reiservaring.

Voor ons is het nu niet zozeer welke reisorganisatie past bij onze volgende bestemming, maar welke bestemming heeft Pangea die bij ons past!!

Mieke, bedankt.

India Familiereis ervaring

India Familiereis ervaring India Familiereis ervaring

 

lees meer

Wie weet komt er nog eens een gelegenheid om Gili Meno te bezoeken

06/09/2018 - familie Postema

Wij hebben een geweldige reis naar Java en Bali gehad. Veel gezien, gehoord en beleefd. Alles was top geregeld door PANGEA. Loes heeft goed meegedacht, nuttige tips gegeven en de reis tot in de puntjes uitgewerkt.
De vriendelijke chauffeurs op Java hebben veel verteld over het land, de cultuur en gewoonten. De accommodaties waren over het algemeen prima; vooral de kleinschalige vonden we erg mooi.  
Hoogtepunten vonden wij de beklimming van de Ijen vulkaan, snorkelen op Bali (bij Taman Nasional Bali Barat), de zonsopkomst bij de Bromo vulkaan, bezoek aan de Borobudur en Prambanan tempel, raften op Bali en de prachtige rijstvelden. Maar ook de totale ervaring van het land, de vriendelijke mensen, het heerlijke eten en de bijzondere cultuur. Onder meer tijdens de fietstocht in de buurt van Yogyakarta hebben we hier een goed beeld van gekregen. 
Helaas konden we vanwege de aardbevingen op Lombok niet naar Gili Meno. In plaats daarvan hebben we een ander deel van Bali verkend. Wie weet komt er nog eens een gelegenheid om Gili Meno te bezoeken.

Nogmaals veel dank voor alles!

familiereis indonesie ervaring

lees meer

Normaal gesproken ben ik niet zo van de georganiseerde reizen, (...) maar ik ben helemaal om!

29/08/2018 - Mevrouw Atas

Normaal gesproken ben ik niet zo van de georganiseerde reizen, dacht altijd dat het een verplichting was wat je dan ging doen maar ik ben helemaal om! We hebben zó genoten en alles was tot in de puntjes geregeld dus vanaf nu zeg ik JA tegen een reis via PANGEA Travel!

thailand ervaring familiereis

lees meer

we hebben tempels gezien, gesnorkeld, gewandeld, gezwommen en we zijn op safari geweest!

28/08/2018 - Mevrouw Schuitemaker
Sri Lanka was een bijzondere en afwisselende reisbestemming: we hebben tempels gezien, gesnorkeld, gewandeld, gezwommen en we zijn op safari geweest! Marcus, onze gids en chauffeur heeft ons veel verteld over de cultuur, natuur en de samenleving en paste goed bij ons gezin. Een goede ervaring!
 
sri lanka ervaring
lees meer
Bekijk meer reiservaringen