Menu

Actueel reisadvies Filipijnen

De grenzen van de Filipijnen zijn open, reizigers zijn van harte welkom! Bekijk hier het actuele reisadvies en de huidige inreis-regels.

Noot: vanwege de soms wisselende situaties per land kunnen wij niet garanderen dat de informatie op deze pagina altijd actueel is. Houd er rekening mee dat de maatregelen anders kunnen zijn ten tijde van uw vertrek. Aan deze informatie kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. Controleer altijd de website van het Ministerie van Buitenlandse Zaken voor de laatste nieuwsupdates.  

reisadvies-pagina-Filipijnen.png

Het reisadvies voor de Filipijnen is op dit moment grotendeels geel, wat betekent dat u kunt reizen naar deze bestemming. Een deel van het land is rood, reizen naar deze gebieden worden door ons niet uitgevoerd. De veiligheidssituatie kan veranderen. Houd daarom het reisadvies in de gaten.

Benodigde documenten voor uw reis naar de filipijnen

Voor een reis naar de Filipijnen heeft u de volgende documenten nodig:

  • een geldig paspoort (nog 6 maanden geldig na vertrek uit de Filipijnen);
  • gratis registratie via de eTravel Registration. Dit is mogelijk vanaf 3 dagen voor vertrek. Voor het registreren heeft u naast bovenstaande documenten ook een boekingsbevestiging van uw hotels en retour vliegticket nodig. Na registratie ontvangt u een QR-code, deze dient u mee te nemen naar de Filipijnen (zowel digitaal als geprint).

We helpen u graag met het samenstellen en boeken van uw reis naar de Filipijnen. Vraag vrijblijvend een offerte aan bij één van onze reisspecialisten.