Menu
Vanwege het coronavirus hanteren wij tijdelijk versoepelde annuleringsvoorwaarden.
Tot 30 dagen voor vertrek kosteloos annuleren.
Meer info

Filipijnen

Hotels Filipijnen

In de Filipijnen is een groot assortiment aan accommodaties te vinden. Waar u in Manila vaak verblijft in een (groot) stadshotel, zijn de accommodaties op de rest van het eiland Luzon vaak kleinschalig. Op de toeristische eilanden vindt u hotels in alle categorieën; van sfeervolle, kleinschalige accommodaties tot luxe resorts. Voor elk budget is er iets geschikts te vinden. Op zoek naar iets speciaals? We kunnnen u ook helpen met een verblijf op een privé eiland. In het hoogseizoen stijgen de kamerprijzen en zijn veel hotels vaak vroegtijdig volgeboekt.

De hieronder genoemde hotels zijn opgenomen in onze voorbeeldreizen. Het is uiteraard geen probleem om andere hotels in uw persoonlijke reisplan op te nemen. We informeren u graag over de mogelijkheden.

Palawan - Dimakya Island - Club Paradise Palawan - eiland - Intas - CTTO - foto: Intas
Sheridan Beach Resort - Sabang - foto: Sheridan Beach Resort
Casa Kalaw - El Nido - foto: Casa Kalaw

Hotels Filipijnen

Banaue Bohol / Panglao Island Boracay Cebu / Mactan Island Cebu City Manila Negros / Dumaguete / Dauin Palawan / Dimakya Island Palawan / El Nido / Lio Beach Palawan / El Nido / Miniloc Island Palawan / Puerto Princesa Palawan / Sabang Sagada Siquijor Sumilon Vigan