Menu

Rondreizen Filipijnen

Rondreizen door de Filipijnen is voor iedereen een cadeautje. Of u nu puur voor de mooie eilanden die kant op reist of juist kennis wilt maken met de interessante cultuur… Of u nu dagen in de groene natuur doorbrengt of juist tussen de kleurrijke vissen onder water… Op de Filipijnen kan het allemaal!

Tijdens een reis door de Filipijnen heeft u de beschikking over een eigen auto / minibus met privéchauffeur en een gids. Dit is de meest efficiënte manier van reizen en tevens krijgt u de mogelijkheid om te stoppen waar u maar wilt. Langere afstanden worden per vliegtuig afgelegd en ook zult u regelmatig per boot reizen.

We kiezen er altijd voor om de rondreis te laten begeleiden door een lokale, Engelssprekende gids. Hij of zij kent het land goed en biedt veel meerwaarde. De gids begeleidt u tijdens de transfers en excursies en is er voor úw gemak. Op de vrije dagdelen en tijdens de maaltijden is de gids wel bereikbaar, maar niet bij u zodat u met uw eigen gezelschap bent.

In de meeste toeristische plaatsen heeft u keuze uit hotels in alle categorieën; van sfeervolle, kleinschalige accommodaties tot luxe resorts. Voor elk budget is er iets geschikts te vinden.

Hieronder staan onze Filipijnen rondreizen (deze worden nog uitgebreid). Maar maatwerk is natuurlijk ook mogelijk! De reizen op onze website zijn slechts een voorbeeld. Als het reisvoorbeeld voldoet aan uw wensen, kan deze uiteraard zonder aanpassingen geboekt worden. Maar elke reis kan ook geheel aan uw wensen aangepast worden. Wij kennen de Filipijnen uit eigen ervaring en adviseren u graag over de mogelijkheden.