Menu

Luzon & Palawan

Deze 3-weekse individuele reis door de Filipijnen is erg compleet en biedt een mooie mix van cultuur, natuur en strand. De reis start op het eiland Luzon waar u alle hoogtepunten aandoet: de hoofdstad Manila, de prachtige rijstterrassen van Banaue en Batad, de hangende doodskisten bij Sagada en de koloniale stad Vigan. Daarna vervolgt de reis naar Palawan. Vanuit Puerto Princesa gaat u o.a. eilandhoppen in Honda Bay en verkent u de ondergrondse rivieren in het Puerto Princesa Subterranean River National Park. De reis wordt afgesloten op twee paradijselijke plekken: El Nido en Dimakya Island. Hier vindt u prachtige witte stranden, een turquoise zee, kleine eilandjes en een kleurrijke onderwaterwereld. Genieten maar!

Reisduur: 21 dagen

Manila - Banaue / Batad - Sagada - Vigan - Manila - Palawan - Puerto Princesa - Sabang - El Nido - Dimakya Island - Manila

Vraag vrijblijvend een offerte aan »

Reisroute: Luzon & Palawan inklappen

Waarom deze reis?inklappen

 • Deze reis is een goede mix van cultuur, natuur en strand.
 • Naast de prachtige stranden / eilanden van Palawan maakt u ook kennis met de interessante cultuur, geschiedenis en natuur op Luzon.
 • Op alle locaties zijn excursies, op privé basis, inbegrepen.
 • Inclusief lokale vlieg- en boottickets.
 • Dagelijks ontbijt is inbegrepen, net zoals veel lunches en diners.
 • Met uniek verblijf op het ‘privé’ eiland Dimakya!
 • U reist per auto met privéchauffeur én Engelssprekende gidsen.
bekijk meer

Dag tot daginklappen

Palawan - Dimakya Island - Club Paradise Palawan - eiland - Intas - CTTO - foto: Intas
Dag 1 (Vliegreis op eigen gelegenheid) - Manila
Vandaag start uw reis met PANGEA Travel. Na aankomst op de luchthaven van Manila wordt u verwelkomd door onze lokale vertegenwoordiging. Aansluitend volgt een transfer naar een comfortabel hotel in de stad. De rest van de dag is vrij te besteden zodat u kunt bijkomen van de vliegreis en even kunt acclimatiseren.

Noot: eventueel kan PANGEA Travel ook uw internationale vlucht verzorgen.
Dag 2 Manila
Na een goede nachtrust is het tijd om Manila te verkennen. Manila is de hoofdstad van de Filipijnen en één van de grootste metropolen in Zuidoost-Azië. Samen met een Engelssprekende privégids maakt u een tour door de stad. U start bij het Rizal Park; een groene oase in het chaotische Manila. Daarna maakt u een wandeling door Intramuros, letterlijk vertaald als "binnen de muren", met o.a. Fort Santiago, de kerk van San Agustin, Casa Manila en het Bahay Tsinoy museum. Na de lunch (inbegrepen) verkent u de straatjes in Binondo; de oudste Chinatown ter wereld! De laatste stop is bij een lokale markt in het district Quiapo. Vervolgens wordt u terug gebracht naar uw hotel.

Tip: vanaf het dakterras van The Bayleaf Intramuros heeft u een fantastisch uitzicht over de stad.

Tip: een ludiek restaurant in Manila is Blackbird; deze voormalige luchthaven is nu een fine dining restaurant. Geniet van een drankje in de bar die eerder de check-in van het vliegveld was en diner vervolgens in de voormalige passagiersterminal. Heeft u zin in de Aziatische keuken, maar wilt u even iets anders dan chicken adobo of lechon? Reserveer dan bij het populaire Thaise People's Palace. Naast People's Palace ligt ook nog de gezellige Sala Bistro. Reserveren is overal aan te raden.
Dag 3 Manila - Banaue
Per auto met Engelssprekende privéchauffeur/gids reist u noordwaarts. Eindbestemming van vandaag is Banaue. Houd er rekening mee dat dit een volledige reisdag is (ca. 9 uur rijden). Onderweg wordt een lunch-stop gemaakt in San Jose (inbegrepen) en passeert u de Dalton Pass, Santa Fe en Bagabag. Langzaam rijdt u de bergen van de Cordillera in en kunt u genieten van de mooie omgeving. De komende twee nachten verblijft u in een eenvoudig hotel in Banaue. Het diner is beide avonden inbegrepen.

Tip: plan tussen Manila en Banaue een overnachting in Baguio in; deze plaats ligt ongeveer halverwege. Baguio ligt op ruim 1500 meter hoogte en heeft een aangenaam klimaat. In de zomer komen mensen vanuit het hele land naar Baguio om aan de hitte te ontsnappen. In de stad vindt u mooie parken en gekleurde huisjes. Leuk weetje: ieder jaar in februari wordt in Baguio "Panagbenga" gevierd; een groot bloemenfestival. U kunt dan genieten van parades, dans-shows, een vrolijke sfeer en heerlijk eten bij de eetkraampjes.
Dag 4 Banaue, Batad & Bangaan
Klaar om een dag te gaan wandelen? U spendeert deze hele dag in de bergen van de Cordillera (noord-Luzon). Hier vindt u zeer indrukwekkende rijstterrassen, die zeker tot de mooiste van geheel Azië behoren. Samen met een privégids wandelt u vandaag door de rijstterrassen bij Banaue, Batad en Bangaan. Deze zijn al meer dan 2000 jaar oud en destijds met de hand aangelegd door de Ifugao stam. De rijstvelden bij Batad hebben zelfs een eervolle vermelding op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Naast de rijstterrassen zijn er ook mooie watervallen en authentieke dorpjes te vinden. De oude generatie loopt zelfs nog in traditionele kleding en leiden een simpel bestaan. Onderweg wordt voor een smakelijke lunch gezorgd (inbegrepen).

Tip: denk aan stevige wandelschoenen!
Tip: de rijstterrassen van Banaue zijn het mooist groen in de maanden juni/juli en februari/maart, voor Batad is dit april/mei en oktober/november.
Dag 5 Banaue - Sagada
De reis vervolgt naar Sagada; wederom een bijzonder plekje op het eiland Luzon. Het staat bekend om de (hangende) doodskisten. Onderweg wordt een stop gemaakt bij het Bontoc Museum; een klein maar interessant museum met informatie over de bergstammen uit deze regio. Ook brengt u een bezoek aan de hangende doodskisten. Deze zijn te vinden in de Echo Vallei, op korte afstand van Sagada. De doodskisten hangen aan een steile rots. Het idee hierachter is dat hoe hoger je ligt, hoe dichter je bij de hemel bent. Een unieke plek! Na de lunch (inbegrepen) stopt u nog bij een lokaal weef-fabriekje. Daarna wordt u naar uw (eenvoudige) accommodatie in Sagada gebracht. Ook hier is beide avonden het diner inbegrepen.
Dag 6 Sagada & omgeving
Sagada is heel traditioneel in zijn koffiecultuur en ambachtelijke Filipijnse koffie hoort bij het dagelijks leven van de ‘locals’. Vandaag leert u hier meer over. U gaat de bergen in voor een bezoek aan een koffieboerderij en u maakt kennis met de gastvrije koffieboeren. Ze laten u graag zien hoe hun lokale koffie wordt geproduceerd en gebrouwen. Na de lunch (inbegrepen) is de rest van de dag vrij te besteden. Op eigen gelegenheid (of optioneel met uw gids) kunt u eventueel een bezoek brengen aan de Lumiang Burial Cave. Hier zijn meer dan 100 doodskisten opgestapeld, sommige meer dan 500 jaar oud. De grootste grot in deze omgeving is de Sumaging Cave. Verder zijn er vanuit Sagada mooie wandelingen door de valleien te maken.
Dag 7 Sagada - Vigan
Na het ontbijt reist u verder naar Vigan, waar u terug stapt in de tijd. De Spaanse, koloniale charme uit de 15e eeuw is nog steeds aanwezig door de geplaveide straten, de herenhuizen en de paardenkoetsen (‘kalesa’) die door de stad rijden. Must sees zijn Plaza Salcedo met de kathedraal van St. Paul, Plaza Burgos en het Mestizo District met o.a. de goed bewaarde Calle Crisologo. Niet voor niets is Vigan opgenomen op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Bij aankomst geniet u van de lunch (inbegrepen), waarna we een ‘Heritage Tour’ verzorgen. Hierbij maakt u kennis met oude kunstvormen, zoals weven en pottenbakken.
Dag 8 Vigan - Paoay - Laoag - Manila
U reist vandaag eerst nog een stukje noordwaarts; naar de luchthaven van Laoag. Onderweg wordt een stop gemaakt in Paoay. Hier staat een prachtige kerk in barok stijl, welke opgenomen is op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Vanaf Laoag vliegt u vervolgens naar Manila. Bij aankomst aldaar wordt u naar uw hotel gebracht.
Dag 9 Manila & omgeving
Vandaag kunt u kiezen uit drie verschillende dagexcursies vanuit Manila:

1. Taal vulkaan
De Taal vulkaan is één van de gevaarlijkste vulkanen van Zuidoost-Azië en ligt op Volcano Island, midden in het Taal meer. U reist hier per ‘bangka’ (houten bootje) naar toe. Vanaf Volcano Island wandelt u naar de top van de krater (per paard kan eventueel ook). Hier vandaan heeft u een geweldig uitzicht over het blauwgroene kratermeer.

2. Pagsanjan
In Pagsanjan vaart u per bootje over de stroomversnellingen van de Pagsanjan rivier. Tijdens deze avontuurlijke tocht passeert u steile kloven en tropische vegetatie. De tour eindigt bij de wonderlijke Pagsanjan watervallen.

3. Hidden Valley
Hidden Valley is een ondergrondse vallei, die duizenden jaren geleden gevormd is tijdens een vulkaanuitbarsting. Het wordt omgeven door regenwouden met eeuwenoude bomen, reusachtige varens, wilde orchideeën en mineraalwaterbaden met wisselende temperaturen. Kabbelende beekjes en natuurpaden leiden naar een waterval die diep in het dal verscholen ligt.

Noot: één van deze excursies is inbegrepen (de kosten zijn hetzelfde). Alle drie de locaties liggen op ca. 1,5 à 2,5 uur rijden van Manila. De excursies worden uitgevoerd per auto met Engelssprekende privéchauffeur/gids en zijn inclusief lunch. Meer informatie over deze excursies is op aanvraag.
Dag 10 Manila - Puerto Princesa
Transfer naar de luchthaven van Manila voor de vliegreis naar Puerto Princesa; de hoofdstad van Palawan. Bij aankomst staat er een stadstour op het programma. U bezoekt o.a. een krokodillen boerderij, de weef-fabriek Binuatan Creations, Baker’s Hill en Plaza Quartel. Ook de Iwahig Prison & Penal Farm wordt aangedaan. Deze gevangenis is uniek omdat er geen muren omheen staan en iedereen vrij kan rondlopen. Een bijzonder en onvergetelijk bezoek! Lunch is tijdens de tour inbegrepen. Na afloop wordt u naar uw hotel gebracht.
Dag 11 Puerto Princesa - Honda Bay - Sabang
Na het ontbijt checkt u uit en maakt u zich klaar voor een boottocht door Honda Bay. Vergeet uw zwemkleding (en snorkel-set) niet! Per privé bootje hopt u van eiland naar eiland. U ziet de eilanden Luli, Cowrie en Starfish; elk met hun eigen ‘bijzonderheid’. Hier heeft u tijd om te relaxen op het strand, te zwemmen en te snorkelen. De onderwaterwereld is bijzonder (kleur)rijk hier. Op Cowrie Island wordt de lunch geserveerd (inbegrepen). Na een fijne dag op (en onder) het water reist u per auto verder naar Sabang, waar u twee nachten verblijft. Het diner is beide avonden inbegrepen bij de accommodatie.
Dag 12 Sabang & Puerto Princesa Subterranean River NP
U brengt vandaag een bezoek aan het Puerto Princesa Subterranean River National Park, dat (zeer terecht) geplaatst is op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Het is één van ‘s werelds langste ondergrondse rivieren, met indrukwekkende grotten en rotsformaties. Met een bootje verkent u het park. De lunch vindt plaats in een lokaal restaurant (inbegrepen). Eenmaal terug in Sabang is de rest van de dag vrij te besteden.
Dag 13 Sabang - El Nido
De reis gaat verder naar het noordelijkste puntje van het hoofdeiland van Palawan: El Nido. Hier verblijft u de komende nachten in een boutique hotel bij Lio Beach. De rest van de dag is vrij te besteden. Lio Beach behoort tot het Lio Tourism Estate; een ecologische en duurzame bestemming. Hier vindt u geen massatoerisme; het lange zandstrand deelt u met weinig anderen. Er zijn enkele restaurantjes. Voor meer vertier kunt u een bezoek brengen aan (het meer toeristische) El Nido, gelegen op ca. 15 minuten rijden.
Dag 14 El Nido & Bacuit Archipel
Per privé boot gaat u vandaag de prachtige stranden en lagunes bij het eiland Miniloc verkennen. Miniloc is waarschijnlijk het mooiste eiland van de Bacuit Archipel. Hier vindt u vele witte zandstranden, lagunes, té blauw/groen water, karstgebergtes, prachtige snorkelplekjes en ga zo maar door! U ziet o.a. de Big Lagoon, Shimizu Island, Payong Payong Beach en Seven Commando Beach. Oftewel; een dag in het paradijs! Er is voldoende tijd om te zwemmen, te snorkelen en foto’s te maken. Voor de lunch wordt gezorgd (inbegrepen).
Dag 15 El Nido / Lio Beach
Dag ter vrije besteding, bijvoorbeeld om te relaxen op het zandstrand van Lio Beach. Mocht u nog meer van de Bacuit Archipel willen zien dan zou u eventueel opnieuw een boottocht kunnen maken (optioneel). Vaar vandaag bijvoorbeeld naar de eilanden Cadlao en Matinloc.
Dag 16 El Nido - Coron - Dimakya Island
Transfer naar de luchthaven van El Nido voor de korte vlucht naar Coron (Busuanga). Aansluitend wordt u per auto en boot naar uw accommodatie gebracht (op indeling met andere reizigers). We hebben voor u een resort op Dimakya Island geselecteerd; een heerlijke plek om de rondreis af te sluiten.
Dag 17 Dimakya Island
Dag ter vrije besteding op Dimakya Island. Dit waanzinnige eiland is gelegen voor de kust van Busuanga, in het uiterste noorden van Palawan. Er is slechts één accommodatie; Club Paradise Palawan. Dit zorgt voor een ultiem eilandgevoel. Ontspannen kan op het 700 meter lange witte zandstrand maar er is ook een geweldig huisrif. Zo kunt u o.a. snorkelen tussen de schildpadden! Er worden verschillende excursies op het water aangeboden, waaronder boottochtjes, duiken en eilandhoppen. Een aanrader is een boottocht waarbij u op zoek gaat naar zeekoeien.

Leuk weetje: van december tot februari fungeert Dimakya Island als schildpaddenreservaat. Tijdens het broedseizoen bezoeken bedreigde zeeschildpadden het eiland om 's nachts eieren te leggen. In deze periode kunt u zelf helpen om babyschildpadjes naar zee te leiden.
Dag 18 Dimakya Island & omgeving
Vandaag neemt u deel aan een excursie naar drie eilanden in de omgeving van Dimakya: Malpagalen, Dimalanta en Diatoy. Deze eilandjes zijn nog niet ontdekt door het massatoerisme. Geniet van de rust, de mooie omgeving, de kleurrijke onderwaterwereld en meer. Voor een heerlijke lunch wordt gezorgd (inbegrepen).

Noot: deze excursie is op indeling met andere reizigers.
Dag 19 Dimakya Island
Opnieuw een vrije dag op Dimakya Island. Geniet nog even van dit paradijs!
Dag 20 Dimakya Island - Coron - Manila
Een deel van de dag kunt u nog doorbrengen op Dimakya Island. In de middag reist u per boot en auto naar de luchthaven van Coron / Busuanga (op indeling met andere reizigers). Hier checkt u in voor de binnenlandse vlucht naar Manila. Bij aankomst aldaar wordt u naar uw hotel gebracht voor een laatste overnachting.

Noot: vanwege de kans op vertraging op binnenlandse vluchten in de Filipijnen adviseren wij om één overnachting in Manila in te plannen voordat u terug naar huis vliegt.
Dag 21 Manila - (vliegreis op eigen gelegenheid)
Afhankelijk van uw terugvlucht heeft u mogelijk nog vrije tijd in Manila. U kunt deze uurtjes bijvoorbeeld gebruiken om te winkelen. In de stad zijn veel leuke marktjes maar ook grote shoppingmalls te vinden. Op tijd wordt u bij uw accommodatie opgehaald en naar de luchthaven van Manila gebracht. Hier eindigt uw reis met PANGEA Travel.

Noot: eventueel kan PANGEA Travel ook uw internationale vlucht verzorgen.
 
bekijk meer

Inclusief / exclusiefinklappen

De volgende zaken zijn inbegrepen en niet inbegrepen in deze reis.

Inbegrepen

  • binnenlandse vluchten: Laoag - Manila, Manila - Puerto Princesa, El Nido - Busuanga en Busuanga - Manila
  • genoemde transfers en vervoer tijdens excursies per auto met privéchauffeur
   * transfers Busuanga - Dimakya Island v.v. zijn op indeling met andere reizigers
  • begeleiding door deskundige Engelssprekende gidsen
  • alle overnachtingen conform programma
  • genoemde maaltijden
  • alle services zoals genoemd in bovenstaand programma
  • genoemde excursies op privé basis, incl. entreegelden
   * excursie Dimakya & omgeving is op indeling met andere reizigers
  • uitgebreid informatiepakket met landeninfo, vouchers, e-tickets en hotellijst bij uw reisbescheiden
  • assistentie tijdens uw reis (24 uur per dag bereikbaar)
  • bijdrage SGR: € 5 per persoon
  • bijdrage Calamiteitenfonds: € 2,50 per boeking (per 9 personen)
  • boekingskosten: € 25 per boeking

Niet inbegrepen

  • internationale vliegreis (eventueel ook via PANGEA Travel te boeken)
  • vertrekbelasting op luchthavens of zeehavens
  • vervoer op de dagen / dagdelen ter vrije besteding (zonder excursies)
  • optionele / niet genoemde excursies
  • conservation en/of camera fees nationale parken
  • fooien
  • evt. vroege incheck / late uitcheck
  • evt. hoogseizoen-toeslagen
  • reis- en annuleringsverzekering
bekijk meer

Prijsinklappen

Prijsindicatie: € 5.000 - € 6.000

Onze reizen worden geheel op uw wensen afgestemd. De invulling van de reis is hierdoor uniek en specifiek voor uw reisgezelschap. Bovenstaande prijs is per persoon, de exacte prijs is afhankelijk van:

 • aantal reizigers (deze prijsindicatie is o.b.v. twee personen samenreizend)
 • vertrekperiode (prijsindicatie is o.b.v. het laagseizoen)
 • invulling van de reis (u kunt de inhoud van de reis naar wens aanpassen)
 • categorie van accommodaties

We rekenen vrijblijvend de exacte reissom voor u uit. Uiteraard helpen we u graag met advies en met het samenstellen van uw persoonlijke reis, immers wij kennen de bestemming uit eigen ervaring. Bekijk onze contactgegevens en reisspecialisten.

bekijk meer

Accommodatiesinklappen

Hotel Céleste - Manila
Het 3-sterren Hotel Celeste is een kleinschalig, boetiek hotel in Europese / Victoriaanse stijl en uniek in Manila. Het is centraal gelegen in de wijk Makati en hierdoor een goede uitvalsbasis om Manila te verkennen. Er liggen veel restaurants, winkels, etc. om de hoek. De 30 kamers zijn elegant ingericht, met een mooie houten vloer en veel decoratie (elke kamer is anders). Verder staat het personeel te allen tijde voor u klaar.

Banaue Hotel - Banaue
Allereerst; naar Banaue kom je niet voor het hotel, maar voor de omgeving! Het Banaue Hotel is eenvoudig maar een prima keus voor een verblijf in Banaue. De kamers zijn ruim, maar ietwat gedateerd. Het uitzicht over de rijstvelden maakt veel goed! Er zijn 81 kamers, in drie verschillende categorieën. Het hotel beschikt verder over een zwembad en diverse overige faciliteiten, zoals tafeltennis en biljart. Wi-Fi is beschikbaar in de lobby.

Saint Joseph Resthouse - Sagada
In het centrum van Sagada, met een fraai uitzicht op de groene omgeving, ligt het Saint Joseph Resthouse. Het is een eenvoudige accommodatie, maar (ons inziens) de beste keus in Sagada (centrum). Dit komt door de locatie, maar ook door het gastvrije personeel én u steunt met uw verblijf enkele sociale projecten. De Resthouse bestaat uit ca. 20 houten huisjes en kamers, verspreidt over verschillende gebouwen. De grootte en de voorzieningen verschillen per kamer; in principe boeken wij een kamer met eigen badkamer. Verwacht verder geen luxe. Er is een (eenvoudig) restaurant, maar u kunt eventueel ook terecht in het centrum voor een hapje en een drankje. Het Saint Joseph Resthouse is een goede uitvalsbasis voor o.a. een bezoek aan de Echo Vallei, met de hangende doodskisten.

Hotel Luna - Vigan
In het hart van Vigan vindt u dit bijzondere ‘museum hotel’. Hotel Luna (4-sterren) is gevestigd in een historisch gebouw en beschikt over ruim 50 elegante kamers. Er zijn verschillende kamertypes maar allemaal bieden ze comfort en veel sfeer. Het hotel behoort niet voor niets tot de favoriete hotels van Vigan. Aan het einde van de dag is het heerlijk om een duik te nemen in het zwembad.

Best Western Plus The Ivywall Hotel - Palawan / Puerto Princesa
Het Best Western Plus Ivywall Hotel is een modern middenklasse hotel (4-sterren) in het centrum van Puerto Princesa. Het is een goede uitvalsbasis om de stad te verkennen maar ook om uitstapjes in de omgeving te maken. De 120 kamers en suites zijn modern en van warme kleurtinten voorzien. U heeft keuze uit verschillende kamertypes, waaronder familiekamers. Overige faciliteiten zijn o.a. een zwembad, een fitness center en een restaurant. Ook kunt u genieten van een massage.

Daluyon Beach and Mountain Resort - Palawan / Sabang
Sabang Beach staat bekend als een 'geheim' paradijs vanwege de ongerepte natuur en de serene rust die er heerst. Het is (nog) niet ontdekt door het massatoerisme. Een verblijf in het Daluyon Beach and Mountain Resort (3 à 4-sterren) is mede daarom een aanrader als u op zoek bent naar een ontspannen ervaring. Het resort ligt in een groene omgeving en aan één van de mooiste stranden van Palawan; Sabang Beach. Het Daluyon Beach and Mountain Resort kan worden gezien als rolmodel voor duurzaam toerisme en heeft zelfs de eerste nationale groene certificering voor duurzaamheid in de Filipijnen weten te bemachtigen. De meeste kamers zijn bijvoorbeeld gebouwd met duurzame materialen en draaien op zonne-energie. Het resort beschikt over 25 kamers, met tuin- of zeezicht. Voor gezinnen zijn er speciale familiekamers. De Daluyon Grand Suite is zelfs geschikt voor max. zes personen en beschikt over een eigen zwembad! Ontspannen kan natuurlijk op het strand, maar u kunt ook een duik nemen in het zwembad of genieten van een massage-behandeling. Aanschouw ook zeker de magische zonsondergang; één van de mooiste in de Filipijnen!

Huni Lio - Palawan / El Nido / Lio Beach
Huni Lio (4-sterren) is een kleinschalig, boutique hotel gelegen in het Lio Tourism Estate; een ecologische en duurzame bestemming in het noorden van Palawan. Lio Beach ligt op loopafstand van het hotel. Hier is geen massatoerisme; het lange zandstrand deelt u met weinig anderen. Ook kunt u een duik nemen in het zwembad of een hapje eten bij het restaurant. Maar Huni Lio is tevens een goede uitvalsbasis om te gaan eilandhoppen in de prachtige Bacuit Archipel; een 'must do'! De 50 kamers bieden voldoende comfort en dit hotel beschikt tevens over familiekamers.

Club Paradise Palawan - Palawan / Dimakya Island
Club Paradise Palawan is gelegen op het privé eiland Dimakya; een klein eiland voor de kust van Busuanga, in het uiterste noorden van Palawan. Doordat er geen andere accommodaties op Dimakya liggen, ervaart u hier het ultieme eilandgevoel. Dit 4-sterren hotel is ruim opgezet en beschikt over 50 kamers, in drie categorieën: Garden Suites, Sunrise Villa’s en Sunset Villa’s. Deze liggen verspreid over het eiland. Alle kamers zijn comfortabel en beschikken over alle moderne voorzieningen. Optimaal genieten? Boek dan een Deluxe Sunset Villa! Ontspannen kan op het 700 meter lange witte zandstrand maar er is ook een geweldig huisrif. O.a. zeeschildpadden laten zich hier elke dag zien! Tevens beschikt Club Paradise over een restaurant, een bar, een Spa, fitness faciliteiten en een zwembad. Liever op excursie? U kunt o.a. boottochtjes maken, snorkelen, duiken, eilandhoppen, fietsen op Coron, een bezoek brengen aan het Calauit Safari Park of een ‘hiking trail’ volgen. Nog een leuk weetje: van december tot februari fungeert Dimakya Island als schildpaddenreservaat. Tijdens het broedseizoen bezoeken bedreigde zeeschildpadden het eiland om 's nachts eieren te leggen. In deze periode kunt u zelf helpen om babyschildpadjes naar zee te leiden.

bekijk meer
Vraag vrijblijvend een offerte aan »