Taiwan

Fleur de Chine Hotel - Sun Moon Lake


Dit middenklasse hotel ligt aan de noordkant van het Sun Moon Lake. Er zijn 211 kamers in verschillende prijsklasses. De kamers zijn comfortabel ingericht en zijn voorzien van een badkamer met ‘hot spring’ bad en een eigen balkon. Hier vandaan heeft u een fantastisch uitzicht op de bergen of het meer. Overige faciliteiten zijn: meerdere restaurants en een fitness centrum. Maar neem ook zeker een kijkje bij ‘Water World’ met onder andere een spa en zwembaden.

Fleur de Chine Hotel is door 6 klanten van PANGEA Travel beoordeeld met een 4,8 op een schaal van 1 tot 5.Sun Moon Lake - kamer
Sun Moon Lake - zwembad
Sun Moon Lake - vooraanzicht

Reiservaringen
Taiwan

 • “Afwisselend reizen door Taiwan”

  lees meer
  -
  Doreen Albers
 • “Efficiënt, punctueel en vriendelijk. Alle lof dus voor Pangea.”

  lees meer
  -
  Wim & Carol
 • “Wij hebben een super vakantie gehad.”

  lees meer
  -
  Cor Ooms
 • “Zowel de gids als de chauffeur waren zeer attent en vriendelijk”

  lees meer
  -
  Stanny Reijnst en Rose Hoorens van den Berg

Tip: Roselien vloog met kind naar Taiwan

Taiwan met kinderen
Met je kind op reis naar Taiwan, redenen om dat te gaan doen!

Taiwan in beeld


Beelden van Daniel in Taiwan

Tip: Engelstalige rondleiding in het National Palace Museum

Via de website van het National Palace Museum kunt u gratis een Engelstalige rondleiding reserveren. Een meerwaarde voor uw bezoek aan het museum!

Tip: avondvermaak in Taipei

Bezoek 's avonds de Shilin Night Market of de Rohan Night Market. Deze markten vol met eet-, souvenir- en kledingstalletjes zijn vaak tot 3 uur ‘s nachts open! Ook de hippe en jonge wijk Ximen is leuk om 's avonds te bezoeken. Hier vindt u veel vermaak en verschillende winkels en eetgelegenheden.

Tip: actief bezigzijn in Hualien

Wilt u actief bezig zijn tijdens uw reis? Huur op het strand van Hualien dan surfboards bij de Surf Club, ga kajakken of raften, of huur een mountainbike om de omgeving te verkennen. Zelfs bergbeklimmen is mogelijk in de omgeving!