Formule 1 reizen

Formule 1 reizen op maat

"Zoekend naar geschikte Formule 1 reizen kom ik veel aanbieders tegen die alleen tickets en hotelovernachtingen rondom de Grand Prix verzorgen. Maar ik wil meer; de race meemaken én een land ontdekken. Daarom ben ik op zoek naar een organisatie die niet alleen Formule 1 reizen aanbiedt, maar ook een specialist die me kan helpen bij wat ik verder wil zien en ontdekken. Een volledig verzorgde rondreis waar de Grand Prix een onderdeel van is, dát is wat ik zoek.”

Formule 1 race combineren met een rondreis

Als specialist in individuele maatwerkreizen naar Azië en Afrika adviseren wij u met plezier over de mogelijkheden om uw ideale Formule 1 reis samen te stellen. In 2018 kunnen wij rondom de volgende races een mooie reis voor u samenstellen:

  • Grand Prix China (Shanghai) – 13 t/m 15 april
  • Grand Prix Singapore – 14 t/m 16 september
  • Grand Prix Japan (Suzuka) – 5 t/m 7 oktober
  • Grand Prix Abu Dhabi – 23 t/m 25 november

De tickets voor de Formule 1 race (voor het hele weekend vanaf de vrije trainingen, of bijvoorbeeld alleen voor de daadwerkelijke race op zondag) kunnen wij voor u verzorgen. Wanneer u deze echter al geregeld heeft of liever via een andere weg reserveert, dan is dat uiteraard ook geen enkel probleem.

In China en Japan kunnen we uiteraard een reis samenstellen in het land zelf. Singapore is bijvoorbeeld perfect te combineren met een rondreis in Indonesië of Maleisië, en Abu Dhabi met bijvoorbeeld Zuid-Afrika, Sri Lanka of India. Onderstaand worden een aantal voorbeeldreizen aangegeven die geschikt zijn om samen te stellen als Formule 1 reizen, maar uiteraard zijn ook andere combinaties mogelijk indien gewenst.

Meer weten?
Vul het vragenformulier in of neem telefonisch contact met ons op.

Vragenformulier

Noot: het is niet mogelijk om alleen Formule 1 tickets en/of hotelovernachtingen voor het betreffende weekend via PANGEA Travel te reserveren. Een rondreis dient onderdeel van het reisplan te zijn.

Elke reis kan geheel aan uw wensen aangepast worden

Formule 1 reis ervaringen