Taiwan

Fullon Resort Kenting - Kenting


Het Fullon Resort is gevestigd in een Europees ogend pand in het Kenting National Park, met uitzicht op het Bashi Kanaal. Zowel de Grote Oceaan als de bergen van het nationale park zijn binnen handbereik. Het resort beschikt over 186 modern ingerichte kamers, allen voorzien van airconditioning. Voor het diner kunt u terecht in een van de restaurants, die uitzicht bieden over zee. De zonsondergangen kunnen hier erg mooi zijn. Bij het resort is tevens een zwembad, jacuzzi en een spa aanwezig, waar u terecht kunt voor de nodige ontspanning of een verfrissende duik. Bent u liever actief? Er is ook een fitnessruimte aanwezig voor de nodige lichaamsbeweging. Ook aan de kleintjes is gedacht, met faciliteiten zoals een speeltuin, bowlingbaan en een arcade. Vanuit het Fullon Resort maakt u gemakkelijk uitstapjes naar de Eluanbi Vuurtoren, Maobitou, Sheding Park en de avondmarkt van Kenting.

Fullon Resort Kenting is door 4 klanten van PANGEA Travel beoordeeld met een 3,8 op een schaal van 1 tot 5.Taiwan - Fullon Resort Kenting kamer
Taiwan - Fullon Resort Kenting restaurant
Taiwan - Fullon Resort Kenting zwembad

Reiservaringen
Taiwan

 • “Afwisselend reizen door Taiwan”

  lees meer
  -
  Doreen Albers
 • “Efficiënt, punctueel en vriendelijk. Alle lof dus voor Pangea.”

  lees meer
  -
  Wim & Carol
 • “Wij hebben een super vakantie gehad.”

  lees meer
  -
  Cor Ooms
 • “Zowel de gids als de chauffeur waren zeer attent en vriendelijk”

  lees meer
  -
  Stanny Reijnst en Rose Hoorens van den Berg

Tip: Roselien vloog met kind naar Taiwan

Taiwan met kinderen
Met je kind op reis naar Taiwan, redenen om dat te gaan doen!

Taiwan in beeld


Beelden van Daniel in Taiwan

Tip: Engelstalige rondleiding in het National Palace Museum

Via de website van het National Palace Museum kunt u gratis een Engelstalige rondleiding reserveren. Een meerwaarde voor uw bezoek aan het museum!

Tip: avondvermaak in Taipei

Bezoek 's avonds de Shilin Night Market of de Rohan Night Market. Deze markten vol met eet-, souvenir- en kledingstalletjes zijn vaak tot 3 uur ‘s nachts open! Ook de hippe en jonge wijk Ximen is leuk om 's avonds te bezoeken. Hier vindt u veel vermaak en verschillende winkels en eetgelegenheden.

Tip: actief bezigzijn in Hualien

Wilt u actief bezig zijn tijdens uw reis? Huur op het strand van Hualien dan surfboards bij de Surf Club, ga kajakken of raften, of huur een mountainbike om de omgeving te verkennen. Zelfs bergbeklimmen is mogelijk in de omgeving!