Taiwan

Gloria Manor - Kenting


Het luxueuze Gloria Manor hotel is gelegen in het Kenting Recreation Forest Area (in het Nationale Park). Dit hotel is niet aan zee gelegen, maar op een minuut of tien rijden (het hotel biedt ook een shuttle service naar Kenting Road). Doordat het hotel hoog gelegen is heeft u wel een weids uitzicht over de baaien van Kenting. Ook het zwembad biedt een prachtig uitzicht over zee. Het boutique hotel heeft 60 kamers welke van alle gemakken zijn voorzien. Dit hotel is een echte beleving!Taiwan - Gloria Manor kenting hotel - foto: Marloes
Taiwan - Gloria Manor kenting omgeving - foto: Marloes
Taiwan - Gloria Manor kenting zwembad - foto: Marloes

Reiservaringen
Taiwan

 • “Afwisselend reizen door Taiwan”

  lees meer
  -
  Doreen Albers
 • “Efficiënt, punctueel en vriendelijk. Alle lof dus voor Pangea.”

  lees meer
  -
  Wim & Carol
 • “Wij hebben een super vakantie gehad.”

  lees meer
  -
  Cor Ooms
 • “Zowel de gids als de chauffeur waren zeer attent en vriendelijk”

  lees meer
  -
  Stanny Reijnst en Rose Hoorens van den Berg

Tip: Engelstalige rondleiding in het National Palace Museum

Via de website van het National Palace Museum kunt u gratis een Engelstalige rondleiding reserveren. Een meerwaarde voor uw bezoek aan het museum!

Tip: avondvermaak in Taipei

Bezoek 's avonds de Shilin Night Market of de Rohan Night Market. Deze markten vol met eet-, souvenir- en kledingstalletjes zijn vaak tot 3 uur ‘s nachts open! Ook de hippe en jonge wijk Ximen is leuk om 's avonds te bezoeken. Hier vindt u veel vermaak en verschillende winkels en eetgelegenheden.

Tip: actief bezigzijn in Hualien

Wilt u actief bezig zijn tijdens uw reis? Huur op het strand van Hualien dan surfboards bij de Surf Club, ga kajakken of raften, of huur een mountainbike om de omgeving te verkennen. Zelfs bergbeklimmen is mogelijk in de omgeving!