Mauritius

The Westin Turtle Bay Resort & Spa - Mauritius


Het luxe The Westin Turtle Bay Resort & Spa (voorheen The Grand Mauritian) is in 2008 geopend en een enorm ruim opgezet waardoor je niet merkt dat er 193 kamers zijn. Daarnaast is er veel aandacht voor detail en is de service erg goed. Het vijfsterren hotel ligt aan een mooi lang zandstrand en voor de kust ligt een groot beschermd marine-park. Hierdoor leven hier zeeschildpadden en is het een van de mooiste plekken voor snorkelen en duiken. De kamers zijn zeer compleet ingericht en zijn er in verschillende variaties, waarbij de eenvoudige kamers al bijzonder zijn (plasma TV, grote badkamer met ligbad, aparte douche etc.). Houdt u van goed eten, dan bent u hier aan het juiste adres. De chef uit Oostenrijk zorgt elke avond voor de mooiste gerechten, maar er kan ook gegeten worden in een van de andere restaurants. Echt een mooi hotel om te genieten van veel ruimte, faciliteiten en zeer goede service.

The Westin Turtle Bay Resort & Spa is door 2 klanten van PANGEA Travel beoordeeld met een 5,0 op een schaal van 1 tot 5.Mauritius - kamers exterior - foto: Berry ter Horst
Mauritius - uitzicht vanuit kamer - foto: Berry ter Horst
Mauritius - strand - foto: Berry ter Horst

Reiservaringen

 • Alle info die we in de offerte gekregen hebben klopte. We zijn niet voor onaangename verrassingen komen te staan en konden we ons zowel actief uitleven als rustig ontspannen.

  lees meer
  -
  Marc & An Monnens
 • We hadden wel verwacht dat het mooi zou zijn, maar dit!

  lees meer
  -
  Kevin Thewissen & Anouk Lommen
 • een hele fijne vakantie gehad!

  lees meer
  -
  Sandra de Meijer en Frank Hageman
 • We waren zeer verrast met de bos bloemen op Schiphol!

  lees meer
  -
  Marrit en Martin

Tip: Zo mooi is Mauritius

Tip: Goed nieuws van KLM!

De luchtvaartmaatschappij gaat vanaf 30 oktober 2017 rechtstreeks op Mauritius (MRU) gaat vliegen met een Boeing 787 Dreamliner. 

De vluchten worden 3x per week uitgevoerd op maandag, donderdag en zaterdag.

Tip: LUX* 3 Resorts in de mix

3 prachtige resorts in een Mauritius rondreis!

Bekijk ze alle drie!