Menu

Groepsreis op maat

GROEPSREIZEN MET UW EIGEN GEZELSCHAP

Prive-groep

Wilt u met uw eigen groep op reis naar Azië of Afrika? Heeft u al plannen qua reisroute en bestemming of zoekt u juist advies? Bij PANGEA Travel bent u aan het juiste adres. Als specialist in maatwerkreizen kennen wij de landen uit eigen ervaring en besteden veel aandacht aan uw persoonlijke wensen en aan de details. Zo maken we ook elke groepsreis geheel op basis van uw wensen en ons advies.

U reist altijd met uw eigen gezelschap, met een eigen (mini)bus en indien gewenst met een eigen gids of reisleider. Of het nu is voor zes personen of voor zestig, het wordt uw reis met uw eigen gezelschap. Het is dus uw eigen privéreis en geen standaard groepsreis. 

De voordelen van een groepsreis met uw eigen gezelschap:

  • U bepaalt de inhoud van de reis
  • U reist met uw eigen gezelschap
  • U heeft een vaste contactpersoon vanaf de offerte t/m terugkomst van uw reis
  • Aandacht voor details
  • Geen standaardreis
  • Uitgebreid advies op basis van onze kennis en reiservaring (wij kennen de bestemming!)

Hoe gaan we te werk?
Bekijk ons reisaabod van Azië of Afrika ter inspiratie. Wanneer u een reis vindt die u aanspreekt, geef het dan aan ons door via het vragenformulier of neem telefonisch contact met ons op. Geef hierbij aan dat het een groepsreis betreft.

Heeft u al een bestemming of reisplan voor ogen? Vul het vragenformulier in of neem telefonisch contact met ons op en vermeld dat het een groepsreis betreft. 

U ontvangt geheel vrijblijvend een advies op maat. Onze reisspecialst gaat samen met u kijken wat voor uw reisgezelschap de beste opties zijn. Uiteraard komen we graag bij u langs om uw groepsreis te bespreken.

Groepsreis samenstellen

Bekijk ook onze Lustrumreizen en onze Studiereizen

Elke reis kan geheel aan uw wensen aangepast worden

ervaringen

China

Hoe het zakenleven in zijn werk gaat in deze nieuwe wereldmacht!

22/03/2019 - EuroCollege Hogeschool

In maart zijn de studenten van EuroCollege Hogeschool naar China geweest.  In 10 dagen tijd hebben de studenten van het EuroCollege drie dynamische steden bezocht om te ervaren hoe het internationale zakenleven in zijn werk gaat in deze nieuwe wereldmacht. Ze vertellen over hun programma:

'De reis begon op Schiphol. Na een vliegreis van ongeveer 14 uur begon de reis in Harbin, een stad in het noordoosten van China. Hier hebben we een kijk gekregen op de hotel wereld.  Met een bezoek aan het Wanda Vista en Aoluguya Hotel hebben we kunnen kijken in twee verschillende concepten van hotel design en hospitality. Daarnaast verbleven we in het Crowne Plaza hotel waar de beginselen van roomservice worden overgenomen door robots. Sommige van ons hebben de robot roomservice zelf ervaren tijdens hun verblijf! Met de nachttrein zijn we naar Beijing gegaan en het internationale zakenleven ontdekt dat hand in hand gaat met de Chinese tradities. Hier stond onder andere een bezoek aan het Beijing Olympic and Paralympic Winter Games Exhibitor Centre op het programma, afgesloten met een diner in The Birdsnest en gevolgd door een traditionele KTV. Met de bullettrain gingen we naar de laatste stad, namelijk Shanghai. Deze moderne hub is een stad waar vele culturen samensmelten. Met een traditionele Chinese acrobatische voorstelling werden we ondergedompeld in de Chinese vorm van entertainment en werd de dag afgesloten bij een rooftopbar met uitzicht op de Bund. De reis werd afgesloten met de verassing dag. We moesten onder het motto ‘eat what you make’ een eigen lunch koken en het was één van de lekkerste maaltijden tijdens de reis. Met een goed gevulde maag zijn we de French Quarter gaan verkennen per fiets. We hebben hier onder andere een bezoek gebracht aan de dierenmarkt en fake market. De reis is op grote hoogte afgesloten met een diner in de Oriental Pearl Tower op de 269ste verdieping. Met een adembenemend uitzicht in dit revolving restaurant vond het laatste diner in China plaats, waarna we voor een laatste keer hebben geproost in club M1NT'.

Eurocollege bij het stadion van Beijing in China (groepsreis) Eurocollege tijdens kookles in China (groepsreis) Eurocollege in China (groepsreis) Eurocollege tijdens diner in China (groepsreis)
lees meer
Indonesië

PANGEA Travel was een uitmuntende partner voor het organiseren en begeleiden van onze groepsreizen

03/04/2019 - Personeelsvereniging Alliander

De reiscommissie Alliander heeft (samen met PANGEA Travel) in 2018 een drietal groepsreizen naar Indonesië georganiseerd voor haar leden. Het betrof een 23-daagse rondreis waarin we Sumatra, Java en Bali hebben bezocht, waarbij we ons doel was om goede indruk te krijgen van de mooie natuur, de diverse culturen en de rijke geschiedenis die ons land ook met Indonesië verbindt. We hebben in PANGEA Travel een uitmuntende partner gevonden voor het organiseren en begeleiden van onze groepsreizen. Een zeer gevarieerde en uitgebalanceerde reis, ondanks de grote afstanden en het drukke verkeer, met goede en ook heel bijzonder hotels. Een compleet excursieprogramma zorgde ervoor dat we een heel breed palet van indrukken hebben overgehouden aan deze prachtige reis!

Enkele reacties van de reizigers zelf:

  • Mede namens Margriet wil ik jullie bedanken voor de prachtige reis naar Sumatra, Java en Bali. Het zat goed in elkaar en daarvoor onze complimenten voor de compleetheid. Wij gingen met vragen, gebrekkige inzichten etc. Maar zijn volledig aan onze trekken gekomen. Een reis voorbereiden is letten op ieder detail en dat is jullie gelukt.
  • We hebben genoten van onze reis door Indonesië. Het was een zeer complete reis, die zeker aan onze verwachtingen heeft voldaan. We hebben veel mooie dingen gezien en ervaren.
Alliander groepsreis Indonesië (Sumatra-Java-Bali) Alliander groepsreis Indonesië (Sumatra-Java-Bali)
lees meer
Dubai

Je stond zelfs op Schiphol voor ons, bedankt daarvoor!

10/01/2019 - Groepsreis PV Swentibold

Beste Ruud. Dankjewel voor het organiseren van onze Groepsreis naar Dubai in november 2018. Het programma dat jij voor ons hebben samengesteld was top. Wij hebben allemaal ontzettend genoten. Tijdens de voorbereiding van onze reis heb jij ontzettend veel werk verricht om al onze wensen en vragen uit te zoeken en te beantwoorden. Onze Reisgids ter plaatse, Bennie, was een toppertje. Er werd echt geluisterd naar de wensen van de mensen. Dat hebben wij erg gewaardeerd. Ook willen je bedanken dat jij de moeite hebt genomen om op de vertrek dag speciaal voor ons naar Schiphol te komen om behulpzaam te zijn bij het inchecken en ons uit te zwaaien. Bij thuiskomst lang een kaartje op de deurmat, dat was erg attent van je. Al met al een geweldige groepsreis die vooraf erg zorgvuldig en nauwkeurig door jou is voorbereid.PANGEA hartelijk dank voor deze geweldige ervaring.
PV Swentibold uit Sittard.

lees meer