groepsreizen op maat

GROEPSREIZEN MET UW EIGEN GEZELSCHAP

Prive-groep

Wilt u met uw eigen groep op reis naar Azië of Afrika? Heeft u al plannen qua reisroute en bestemming of zoekt u juist advies? Bij PANGEA Travel bent u aan het juiste adres. Als specialist in maatwerkreizen kennen wij de landen uit eigen ervaring en besteden veel aandacht aan uw persoonlijke wensen en aan de details. Zo maken we ook elke groepsreis geheel op basis van uw wensen en ons advies.

U reist altijd met uw eigen gezelschap, met een eigen (mini)bus en indien gewenst met een eigen gids of reisleider. Of het nu is voor zes personen of voor zestig, het wordt uw reis met uw eigen gezelschap. Het is dus uw eigen privéreis en geen standaard groepsreis.

  

De voordelen van een groepsreis met uw eigen gezelschap:

  • U bepaalt de inhoud van de reis
  • U reist met uw eigen gezelschap
  • U heeft een vaste contactpersoon vanaf de offerte t/m terugkomst van uw reis
  • Aandacht voor details
  • Geen standaardreis
  • Uitgebreid advies op basis van onze kennis en reiservaring (wij kennen de bestemming!)

 

Meer weten?
Vul het vragenformulier in of neem telefonisch contact met ons op. U ontvangt geheel vrijblijvend een advies op maat. Uiteraard komen we graag bij u langs om uw groepsreis te bespreken.

Vragenformulier

 

Bekijk ook onze Lustrumreizen en onze Studiereizen

Elke reis kan geheel aan uw wensen aangepast worden

groepsreis op maat ervaringen

Je stond zelfs op Schiphol voor ons, bedankt daarvoor!

10/01/2019 - Groepsreis PV Swentibold

Beste Ruud. Dankjewel voor het organiseren van onze Groepsreis naar Dubai in november 2018. Het programma dat jij voor ons hebben samengesteld was top. Wij hebben allemaal ontzettend genoten. Tijdens de voorbereiding van onze reis heb jij ontzettend veel werk verricht om al onze wensen en vragen uit te zoeken en te beantwoorden. Onze Reisgids ter plaatse, Bennie, was een toppertje. Er werd echt geluisterd naar de wensen van de mensen. Dat hebben wij erg gewaardeerd. Ook willen je bedanken dat jij de moeite hebt genomen om op de vertrek dag speciaal voor ons naar Schiphol te komen om behulpzaam te zijn bij het inchecken en ons uit te zwaaien. Bij thuiskomst lang een kaartje op de deurmat, dat was erg attent van je. Al met al een geweldige groepsreis die vooraf erg zorgvuldig en nauwkeurig door jou is voorbereid.PANGEA hartelijk dank voor deze geweldige ervaring.
PV Swentibold uit Sittard.

lees meer