Menu

Actueel reisadvies Hong Kong

De grenzen van Hong Kong zijn open, reizigers zijn van harte welkom! Bekijk hier het actuele reisadvies en de huidige inreis-regels. 

Noot: vanwege de soms wisselende situaties per land kunnen wij niet garanderen dat de informatie op deze pagina altijd actueel is. Houd er rekening mee dat de maatregelen anders kunnen zijn ten tijde van uw vertrek. Aan deze informatie kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. Controleer altijd de website van het Ministerie van Buitenlandse Zaken voor de laatste nieuwsupdates.  

Reisadviespagina - Hong Kong

Het reisadvies voor Hong Kong is op dit moment groen wat betekent dat u kunt reizen naar deze bestemming. De veiligheidssituatie kan veranderen. Houd daarom het reisadvies in de gaten.

BENODIGDE DOCUMENTEN VOOR UW REIS NAAR Hong Kong

Voor een reis naar Hong Kong heeft u de volgende documenten nodig:

  • een geldig paspoort (minimaal 1 maand geldig na vertrek uit Hong Kong). Wij adviseren u altijd om 6 maanden na vertrek aan te houden;
  • voor Hong Kong heeft u geen visum nodig als u maximaal 90 dagen in Hong Kong verblijft.

Er zijn op dit moment geen restricties meer ten aanzien van COVID die van invloed kunnen zijn op uw terugreis. Voor de meest actuele informatie verwijzen wij u naar de website van het Ministerie van Buitenlandse Zaken.

We helpen u graag met het samenstellen en boeken van uw reis naar Hong Kong. Vraag vrijblijvend een offerte aan bij één van onze reisspecialisten.