Menu

Actueel reisadvies Hong Kong

De grenzen van Hong Kong zijn geopend, reizigers worden van harte welkom geheten. Bekijk hier het actueel reisadvies en lees welke inreisregels er momenteel gelden. 

Noot: vanwege de vaak wisselende omstandigheden per land kunnen wij niet garanderen dat de informatie op deze pagina altijd actueel is. Houd er rekening mee dat de maatregelen anders kunnen zijn ten tijde van uw vertrek. Aan deze informatie kan dan ook geen rechten worden ontleend. Controleer altijd de website van het Ministerie van Buitenlandse Zaken voor de laatste nieuwsupdates.  

Reisadviespagina - Hong Kong

Het reisadvies voor Hong Kong is op dit moment groen wat betekent dat u kunt reizen naar deze bestemming. De veiligheidssituatie kan veranderen. Houd daarom het reisadvies in de gaten.

BENODIGDE DOCUMENTEN VOOR UW REIS NAAR Hong Kong

Voor een reis naar Hong Kong heeft u de volgende documenten nodig:

  • een geldig paspoort (minimaal 1 maand geldig na vertrek uit Hong Kong);
  • voor Hong Kong heeft u geen visum nodig als u maximaal 90 dagen in Hong Kong verblijft.

Na aankomst in Hong Kong

Na aankomst in Hong Kong kunt u het volgende verwachten:

  • er kan een gezondheidsscreening plaats vinden (o.a. controle op lichaamstemperatuur);
     
  • bij de immigratie- en gezondheidscontrole punten wordt u gecontroleerd op de benodigde documenten.

tijdens de reis in Hong Kong

Graag attenderen wij u nog op het volgende:

  • blijf waakzaam en volg de plaatselijke richtlijnen m.b.t. het eventueel dragen van een mondkapje, de social distancing en hygiëne op.

Er zijn op dit moment geen restricties meer ten aanzien van COVID die van invloed kunnen zijn op uw terugreis. Voor de meest actuele informatie verwijzen wij u naar de website van het Ministerie van Buitenlandse Zaken.

We helpen u graag verder met het samenstellen en boeken van uw reis naar Hong Kong. Vraag vrijblijvend een offerte aan bij één van onze reisspecialisten.