Menu

Bouwstenen Hong Kong

Naast de complete rondreizen zijn er ook verschillende mogelijkheden voor korte arrangementen (bouwstenen)  in Hong Kong. Het is een ideale bestemming voor een 'stopover' tijdens een rondreis naar bijvoorbeeld China, Indonesië, Maleisie of Vietnam. Hong Kong is verdeeld in vier gebieden; Kowloon, Hong Kong Island, de New Territories en de Outlying Islands waaronder Lantau Island. U kunt ervoor kiezen om in het Kowloon gedeelte te verblijven. Dit is het nog traditionele Hong Kong met tempels en veel lokale markten. Hong Kong Island is moderner. Hier vindt u bijvoorbeeld de langste roltrap ter wereld en ook 'The Peak' met een geweldig uitzicht over Hong Kong. Ter afsluiting van een rondreis door China raden we verblijf aan het strand van Hong Kong aan.

Noot: een verblijf in Hong Kong reserveren we alleen i.c.m. een andere bestemming, als onderdeel van een complete rondreis.

De reizen op onze website zijn slechts een voorbeeld. Als het reisvoorbeeld voldoet aan uw wensen, kan deze uiteraard zonder aanpassingen geboekt worden. Maar elke reis kan ook geheel aan uw wensen aangepast worden. Wij kennen Hong Kong uit eigen ervaring en adviseren u graag over de mogelijkheden.