Menu

Hong Kong

Reiservaringen Hong Kong

Hong Kong
Japan
luxe reis

Hong Kong heeft net als Japan altijd op mijn bucketlist gestaan

02/04/2019 - Ellen & Patrick, Alexander Kamerbeek

Hong Kong 3 april t/m 9 april 2019

Hong Kong heeft net als Japan altijd op mijn bucketlist gestaan om een keer te bezoeken. Alles was tot in de puntjes goed verzorgd door jullie en jullie partners in het buitenland. Hong Kong is eigenlijk te groot en te divers om in 6 dagen alles te zien. In deze korte periode hebben we 3 excursies gedaan nl Macau (dag), Hong Kong Island (1/2 dag) en Lantau (dag). Voor de tocht naar Macau werden we keurig door onze gids naar de boot gebracht en in Macau werden we opgewacht door een andere gids. Deze heeft ons niet alleen de casino’s maar ook het “echte” Macau laten zien. Op Lantau zijn we, buiten de tocht met kabelbaan , de Giant Buddha en het klooster, per boot door Tai O gevaren. Alles was gewoon perfect geregeld, dank je wel Floor.

Japan 9 april t/m 17 april 2019

Na ons bezoek aan Hong Kong doorgereisd naar Tokyo. Hier hebben wij per ongeluk een van onze koffers, achter de douane, laten staan. Wij kwamen daar pas bij het hotel achter. De medewerkers hebben alles in het werk gesteld om deze koffer zo spoedig mogelijk weer bij ons te krijgen. De volgende ochtend om 9 uur werd de betreffende koffer bij ons hotel bezorgd. Het is maar een klein stukje van Japan dat wij bezocht hebben; de reis was Tokyo – Hakone – Kyoto – Osaka. In alle steden waren we slechts een paar nachten. Zowel de gids in Tokyo als in Hakone dachten echt met ons mee, ook omdat het weer niet echt mee zat. De gids in Tokyo is de laatste dag ook nog met ons op zoek geweest naar een bepaalde Canon filter die in Europa nog niet op de markt was. Daarvoor hebben wij 3 verschillende fotozaken bezocht nadat de excursie was afgelopen. Aangezien de weersvoorspelling in Hakone slecht was (sneeuw) heeft onze gids het bezoek naar Owakudani (boiling valley) met een dag vervroegd zodat wij toch de geisers konden zien. De volgende dag heeft zij geregeld dat wij een bezoek mochten brengen aan een houtwerkerij waar de “secret boxes” gemaakt werden. Alles bij elkaar natuurlijk veel te kort maar het was ook voor ons een eerste kennismaking met dit fantastische land en zijn zeer vriendelijke beleefde bevolking.

Floor heel hartelijk bedankt voor de goede organisatie van onze combinatiereis met zijn vele excursies.
Ellen & Patrick, Alexander Kamerbeek

familie Kamerbeek in Lantau (Hongkong) familie Kamerbeek ontmoet een geisha in Japan
lees meer
Hong Kong

wat een fijn gevoel

24/10/2011 - Willy & Rob Verbon
Bij thuiskomst verrast met twee heerlijke flessen om alvast proostend uit te kijken naar onze reis naar HongKong - Bedankt! En wat een fijn gevoel dat de klant gehoord en gewaardeerd wordt!
lees meer
Hong Kong
studiereis

Er zijn veeeeel positieve reacties over de organisatie van de reis

01/11/2008 - Pezy Product Innovation
Er zijn veeeeel positieve reacties over de organisatie geweest vanuit de groep. De schema's sloten goed aan, goede hotels, overal stonden de gids op tijd klaar die ons netje opvingen en verder rondleidden. Leuk en zeer divers programma gehad in Hong Kong, de bezoeken aan de bedrijven, de excursies en met name de rondvaart op Aqua Luna was super! Alles hebben jullie netjes geregeld!
lees meer
Hong Kong

Alles tot in de puntjes geregeld

12/06/2009 - Sara & Joris
Het bezoek aan Hong Kong was onderdeel van onze lange reis door China. Ook voor Hong Kong geldt dat alles tot in de puntjes was geregeld. Het advies om in het Novotel Nathan Road te slapen was een goede. Direct aan de belangrijkste winkelstraat en lekker dicht bij de avondmarkt, ideaal. De tours die we gemaakt hebben waren ook erg leuk. Je krijgt zo echt een goed beeld van de stad.
lees meer
Hong Kong

Hong Kong vonden we het een erg interessante stad

13/05/2009 - Fam. Van Dijk
Ondanks dat we slechts een korte stop hadden in Hong Kong vonden we het een erg interessante stad. Jullie hadden een leuke stadstour voor ons geregeld waardoor we in de korte tijd toch veel hebben kunnen zien. Bedankt hiervoor.
lees meer