Korte arrangementen Hong Kong

Naast de complete rondreizen zijn er ook verschillende mogelijkheden voor korte arrangementen (bouwstenen) in Hong Kong. Het is een ideale bestemming voor een 'stopover' tijdens een rondreis naar bijvoorbeeld China, Indonesië, Maleisie of Vietnam. Hong Kong is verdeeld in vier gebieden; Kowloon, Hong Kong Island, de New Territories en de Outlying Islands waaronder Lantau Island. U kunt ervoor kiezen om in het Kowloon gedeelte te verblijven. Dit is het nog traditionele Hong Kong met tempels en veel lokale markten. Hong Kong Island is moderner. Hier vindt u bijvoorbeeld de langste roltrap ter wereld en ook 'The Peak' met een geweldig uitzicht over Hong Kong. Ter afsluiting van een rondreis door China raden we verblijf aan het strand van Hong Kong aan. Noot: een verblijf in Hong Kong reserveren we alleen i.c.m. een andere bestemming, als onderdeel van een complete rondreis.

De korte arrangementen op onze website zijn slechts een voorbeeld. Als het voorbeeld voldoet aan uw wensen, kan deze uiteraard zonder aanpassingen geboekt worden, in combinatie met een rondreis. Maar elke reis kan ook geheel aan uw wensen aangepast worden. Wij kennen Hong Kong uit eigen ervaring dus adviseren u graag over de mogelijkheden.

Reiservaringen
Hong Kong

 • “wat een fijn gevoel”

  lees meer
  -
  Willy & Rob Verbon
 • “Alles tot in de puntjes geregeld”

  lees meer
  -
  Sara & Joris
 • “Hong Kong vonden we het een erg interessante stad”

  lees meer
  -
  Fam. Van Dijk
 • “Er zijn veeeeel positieve reacties over de organisatie van de reis”

  lees meer
  -
  Pezy Product Innovation

Tip: Ontdek groen Hong Kong

Hong Kong kent ook een mooie groene kant. Ontdek dit tijdens een bezoek aan bijvoorbeeld Lantau Island. Op een half uur varen van het drukke stadscentrum zijn talloze wandelroutes, duidelijk gemarkeerd. Zie ook: www.discoverhongkong.com.

Tip: de 'Symphony of Lights'

’s Avonds is het leuk om de ‘Symphony of Lights’ bij te wonen; een indrukwekkende licht-, laser- en geluidshow.