Korte arrangementen Hong Kong

Naast de complete rondreizen zijn er ook verschillende mogelijkheden voor korte arrangementen (bouwstenen) in Hong Kong. Het is een ideale bestemming voor een 'stopover' tijdens een rondreis naar bijvoorbeeld China, Indonesië, Maleisie of Vietnam. Hong Kong is verdeeld in vier gebieden; Kowloon, Hong Kong Island, de New Territories en de Outlying Islands waaronder Lantau Island. U kunt ervoor kiezen om in het Kowloon gedeelte te verblijven. Dit is het nog traditionele Hong Kong met tempels en veel lokale markten. Hong Kong Island is moderner. Hier vindt u bijvoorbeeld de langste roltrap ter wereld en ook 'The Peak' met een geweldig uitzicht over Hong Kong. Ter afsluiting van een rondreis door China raden we verblijf aan het strand van Hong Kong aan.

De korte arrangementen op onze website zijn slechts een voorbeeld. Als het voorbeeld voldoet aan uw wensen, kan deze uiteraard zonder aanpassingen geboekt worden, in combinatie met een rondreis. Maar elke reis kan ook geheel aan uw wensen aangepast worden. Wij kennen Hong Kong uit eigen ervaring dus adviseren u graag over de mogelijkheden.

Hong Kong Specialist

Reiservaringen

 • wat een fijn gevoel

  lees meer
  -
  Willy & Rob Verbon
 • Alles tot in de puntjes geregeld

  lees meer
  -
  Sara & Joris
 • Hong Kong vonden we het een erg interessante stad

  lees meer
  -
  Fam. Van Dijk
 • Er zijn veeeeel positieve reacties over de organisatie van de reis

  lees meer
  -
  Pezy Product Innovation

Tip: Ontdek groen Hong Kong

Hong Kong kent ook een mooie groene kant. Ontdek dit tijdens een bezoek aan bijvoorbeeld Lantau Island. Op een half uur varen van het drukke stadscentrum zijn talloze wandelroutes, duidelijk gemarkeerd. Zie ook: www.discoverhongkong.com.

Tip: de 'Symphony of Lights'

’s Avonds is het leuk om de ‘Symphony of Lights’ bij te wonen; een indrukwekkende licht-, laser- en geluidshow.