Taiwan

Howard Beach Resort Kenting - Kenting


Het Howard Beach Resort is een luxe 5-sterrenhotel op 15 minuten rijden van het Kenting Forest Recreation Area. De kamers zijn uitgerust met televisie, airconditioning en draadloos internet. Ter ontspanning biedt het Howard Beach Resort een fitnesscentrum, aerobics lessen en een squashbaan. Voor gasten die het liever iets rustiger aan doen is er een buitenzwembad en een whirlpool aanwezig. Voor het ontbijt, lunch of diner kunt u terecht bij een van de vijf eetgelegenheden op het terrein. Wilt u graag van de prachtige natuur genieten?

Howard Beach Resort Kenting is door 3 klanten van PANGEA Travel beoordeeld met een 4,0 op een schaal van 1 tot 5.Taiwan - Howard Beach Resort Kenting buitenkant
Taiwan - Howard Beach Resort Kenting kamer
Taiwan - Howard Beach Resort Kenting zwembad

Reiservaringen
Taiwan

 • “Afwisselend reizen door Taiwan”

  lees meer
  -
  Doreen Albers
 • “Efficiënt, punctueel en vriendelijk. Alle lof dus voor Pangea.”

  lees meer
  -
  Wim & Carol
 • “Wij hebben een super vakantie gehad.”

  lees meer
  -
  Cor Ooms
 • “Zowel de gids als de chauffeur waren zeer attent en vriendelijk”

  lees meer
  -
  Stanny Reijnst en Rose Hoorens van den Berg

Tip: Roselien vloog met haar dochter naar Taiwan

Taiwan met kinderen
Met je kind op reis naar Taiwan, een aantal redenen om dat te gaan doen!

Taiwan in beeld


Beelden van Daniel in Taiwan

Tip: Engelstalige rondleiding in het National Palace Museum

Via de website van het National Palace Museum kunt u gratis een Engelstalige rondleiding reserveren. Een meerwaarde voor uw bezoek aan het museum!

Tip: avondvermaak in Taipei

Bezoek 's avonds de Shilin Night Market of de Rohan Night Market. Deze markten vol met eet-, souvenir- en kledingstalletjes zijn vaak tot 3 uur ‘s nachts open! Ook de hippe en jonge wijk Ximen is leuk om 's avonds te bezoeken. Hier vindt u veel vermaak en verschillende winkels en eetgelegenheden.

Tip: actief bezigzijn in Hualien

Wilt u actief bezig zijn tijdens uw reis? Huur op het strand van Hualien dan surfboards bij de Surf Club, ga kajakken of raften, of huur een mountainbike om de omgeving te verkennen. Zelfs bergbeklimmen is mogelijk in de omgeving!