Taiwan

Howard Plaza Hotel Kaohsiung - Kaohsiung


In het hart van het zakelijke district van Kaohsiung bevindt zich het Howard Plaza Hotel Kaohsiung. U bereikt het hotel eenvoudig vanaf de belangrijkste snelweg en het station. Bent u een echte winkelliefhebber? Dan bent u bij het Howard Plaza Hotel Kaohsiung aan het juiste adres. In de directe nabijheid van het hotel treft u namelijk diverse winkelcentra en de levendige Liuho Tourist Night Market aan. Verblijven kan in één van de klassiek ingerichte kamers welke zijn ingericht met houten meubels en Chinese kunstwerken. Zo heeft u de keuze uit Deluxe Rooms, Rosewood Club Rooms en Rosewood Suites. Verken de omgeving of maak gebruik van de faciliteiten die het Howard Plaza Hotel Kaohsiung te bieden heeft. Geniet bijvoorbeeld van een heerlijke Chinese of Westerse maaltijd in één van de zes restaurants van het hotel, nuttig een drankje in de Sky Lounge terwijl u uitkijkt op het centrum van Kaohsiung, snuffel rond in de Shopping Boutique, werk uw conditie bij in het fitnesscentrum of neem een verfrissende duik in het buitenzwembad dat gelegen is op de tiende verdieping. Bij het zwembad vindt u tevens ligbedden en een jacuzzi. In het Howard Plaza Hotel Kaohsiung hoeft het u aan niets te ontbreken!

Howard Plaza Hotel Kaohsiung is door 7 klanten van PANGEA Travel beoordeeld met een 4,6 op een schaal van 1 tot 5.Taiwan - Howard Plaza Hotel Kaohsiung kamer
Taiwan - Howard Plaza Hotel Kaohsiung Sky Lounge
Taiwan - Howard Plaza Hotel Kaohsiung Zwembad

Reiservaringen
Taiwan

 • “Afwisselend reizen door Taiwan”

  lees meer
  -
  Doreen Albers
 • “Efficiënt, punctueel en vriendelijk. Alle lof dus voor Pangea.”

  lees meer
  -
  Wim & Carol
 • “Wij hebben een super vakantie gehad.”

  lees meer
  -
  Cor Ooms
 • “Zowel de gids als de chauffeur waren zeer attent en vriendelijk”

  lees meer
  -
  Stanny Reijnst en Rose Hoorens van den Berg

Tip: Roselien vloog met kind naar Taiwan

Taiwan met kinderen
Met je kind op reis naar Taiwan, redenen om dat te gaan doen!

Taiwan in beeld


Beelden van Daniel in Taiwan

Tip: Engelstalige rondleiding in het National Palace Museum

Via de website van het National Palace Museum kunt u gratis een Engelstalige rondleiding reserveren. Een meerwaarde voor uw bezoek aan het museum!

Tip: avondvermaak in Taipei

Bezoek 's avonds de Shilin Night Market of de Rohan Night Market. Deze markten vol met eet-, souvenir- en kledingstalletjes zijn vaak tot 3 uur ‘s nachts open! Ook de hippe en jonge wijk Ximen is leuk om 's avonds te bezoeken. Hier vindt u veel vermaak en verschillende winkels en eetgelegenheden.

Tip: actief bezigzijn in Hualien

Wilt u actief bezig zijn tijdens uw reis? Huur op het strand van Hualien dan surfboards bij de Surf Club, ga kajakken of raften, of huur een mountainbike om de omgeving te verkennen. Zelfs bergbeklimmen is mogelijk in de omgeving!