Menu

Huwelijksreizen

Op zoek naar romantische huwelijksreis bestemmingen?

Als newlyweds gaan jullie natuurlijk op zoek naar de meest romantische honeymoon bestemmingen. Vanaf je jeugd droom je er al van: samen wakker worden op een exotische bestemming onder een klamboe in je eigen huisje aan zee. Een ontbijt met tropische vruchten en een massage op het strand. Maar misschien zou je verloofde er wel gek van worden omdat hij niet stil kan zitten en houdt hij alleen van actieve vakanties?

PANGEA Travel is specialist in droomreizen. Dus die meisjesdroom gaat werkelijkheid worden. En de jongensdroom van jouw verloofde ook. Met veel kennis en ervaring in het organiseren van huwelijksreizen maken wij jullie unieke luxe honeymoon, aangepast op jullie wensen.

Populaire honeymoon bestemmingen:

Enkele prachtige en populaire honeymoon bestemmingen zijn de tropische eilanden als de Malediven, Mauritius en de Seychellen. Heerlijk liggen aan de parelwitte stranden en met fantastische duikmogelijkheden.

Kijk voor meer unieke huwelijksreis bestemmingen de onderstaande reizen eens door. Per bestemming zijn meer huwelijksreizen te vinden. Uiteraard kan elke reis als huwelijksreis gemaakt worden. Vertel ons je reiswensen en wij stellen met plezier jullie onvergetelijke honeymoon samen.

Elke reis kan geheel aan uw wensen aangepast worden

huwelijksreis ervaringen

Japan
huwelijksreis

Ervaren reisspecialisten

14/05/2024 - Marit & Jay

Zo fijn om ervaren reisspecialisten te spreken. Ze luisteren heel goed naar je eisen en wensen, wat je zoekt in een reis/vakantie en welk budget je daarvoor beschikbaar hebt. Zo maken ze je reis op maat, waarvan je weet dat dit 100% aansluit bij wat jij graag wil!

Het wordt echt enorm gewaardeerd dat we een bos bloemen kregen voor ons huwelijk! Ook de kleine attentie bij terugkomst was verrassend en zorgt ervoor dat we zeker bij jullie terugkomen voor de volgende reis!

lees meer
Maleisië
huwelijksreis

Grote complimenten!

13/02/2024 - Arjan

We hebben een fantastische reis gehad. De reis voldeed volledig aan onze verwachtingen. Grote complimenten voor Joran!

lees meer
Zuid-Afrika
Mauritius
huwelijksreis

Een onvergetelijke reis

13/11/2023 - Rob Slegers

We hebben Pangea Travel gevraagd om onze huwelijksreis te plannen een combinatie van een rondreis (safari) in Zuid Afrika, gevolgd door een strandvakantie op Mauritius. De voorbereiding, ondersteuning en het inregelen is prima verlopen, de basis voor een onvergetelijke reis. De keuzes voor de locaties in zowel Zuid Afrika even als het hotel in Mauritius sloten exact bij onze wensen aan.
 

 - foto: klantreactie
lees meer
Maleisië
huwelijksreis

Onze wensen zijn gehoord

02/11/2023 - Kyla Lowe - Donker

We hebben een heerlijke reis gehad. De eerste twee weken vonden we intens en vol, met name na onze bruiloft, maar we vonden de afsluiting op Pangkor Laut Resort de perfecte combinatie.

In Singapore hadden we een gids (Joyce) die echt als gids werkte. Ze ging met ons mee door Singapore en vertelde ons de geschiedenis en leuke info over de stad.

In Maleisië hadden we elke dag een chauffeur tot onze beschikking, wat heerlijk was. Hij was ontzettend geduldig en nam ons mee naar extra plekjes die niet op onze planning stond, maar waarvan hij dacht dat we het leuk vonden.

Ruud heeft onze wensen gehoord en we hadden geen mooiere reis kunnen wensen!

 - foto: klantreactie
lees meer
Maleisië
huwelijksreis

Reis is heel vlot en zonder zorgen verlopen!

10/10/2023 - Robin & Jolien

Wij zijn op huwelijksreis naar Maleisië geweest. We bezochten prachtige plekken, sliepen in aangename hotels en zagen zeer mooie natuur. Alles werd netjes georganiseerd door PANGEA travel! Onze reis is dus heel vlot en zonder zorgen verlopen.

lees meer
Zuid-Afrika
Mauritius
huwelijksreis

Super mooie reis

31/08/2023 - Joshua en Anouk

Super mooie reis, goed verzorgd door Pangea! Luc heeft ons zeer goed geholpen met het samenstellen van de reis en de tussentijdse aanpassing die nodig was, aangezien mijn vrouw zwanger is geworden.

lees meer
Bekijk meer reiservaringen
India
huwelijksreis

We hebben genoten van onze reis naar India.

14/08/2023 - Gaël en Jana

We hebben genoten van onze reis naar India. Het programma was volledig hoe wij het gevraagd hadden. Het was een zware reis, maar het was absoluut de moeite om het land op deze manier te verkennen. We willen ook graag Luc en de Indische delegatie in het bijzonder bedanken voor de goede zorgen en het samenstellen van deze onvergetelijke reis voor ons.

We zijn zeer tevreden over het verloop van deze reis. Alles was zeer goed geregeld, de hotels waren allemaal in orde en de service was ook zeer goed in alle hotels. De activiteiten waren zoals voorgesteld en de meeste gidsen deden wat van hen verwacht werd. We willen toch zeker Himmat vermelden, onze gids tijdens onze bezoeken aan onder andere Agra etc, we waren zeer tevreden over zijn uitgebreide uitleg en professionalisme.

lees meer
Maleisië
huwelijksreis

Bedankt PANGEA Travel voor de perfecte organisatie.

25/07/2023 - Tijs & Kristy

We hebben een fantastische honeymoon gehad. Wat is Maleisië een prachtig land en wat hebben we door het samengestelde programma veel kunnen zien in korte tijd. Het heeft onze verwachtingen overtroffen en we gaan hier nog heel lang van nagenieten! Bedankt PANGEA Travel voor de perfecte organisatie.

lees meer
Japan
huwelijksreis

Onze huwelijksreis was onvergetelijk

06/07/2023 - Jasper en Rowann

Ga zo door! We raden jullie bij andere mensen die graag reizen van harte aan! Het was super geregeld! Onze huwelijksreis was onvergetelijk. Ten opzichte van andere reisorganisaties heb je bij jullie een âechte reiservaringâ. Jullie leveren de tips en tools, en je kan zonder zorgen op reis door een onbekend land. Je hebt het gevoel dat je losgelaten wordt, terwijl alles toch geregeld is. Heerlijk! Het is fijn dat je bij een reisorganisatie terecht komt waar mensen zoals Ruud werken die weten waar ze over praten, waardoor je onbezorgd op reis kan!

Een cijfer van 1 tot 10; een 11!

lees meer
Japan
huwelijksreis

De reis overtrof zelfs de verwachtingen!

20/06/2023 - Ruben Wouters

Top service en top organisatie!

lees meer
Indonesië
huwelijksreis

Zeer mooie reis die tot in de puntjes goed verzorgd was!

09/05/2023 - Anouk en Martijn

Zeer mooie reis die tot in de puntjes goed verzorgd was!
Enkel Nusa Penida viel wat tegen. Op zondag is dit eiland standaard al heel druk. Zondag meteen na de ramadan deed hier nog een schep bovenop.
Verder hadden we een geweldige en zorgeloze tijd in Bali.

lees meer
Japan
huwelijksreis

We hebben een geweldige reis gehad, de mooiste van ons leven.

25/04/2023 - Joeri en Jitske 

We hebben een geweldige reis gehad, de mooiste van ons leven. Japan is een land van dromen. Ongelofelijke steden waarin moderne ontwikkeling en traditie hand in hand gaan. Een prachtige cultuur waar we in het westen nog wel het een en ander van kunnen opsteken. Culinair was het uiteraard onvergetelijk.

Onze reis had een uitstekend reistempo, en een goede afwisseling tussen de grote steden en wat rustigere plekken. De accommodaties waren variërend van goed tot uitstekend.

Bij deze ook de complimenten aan Ruud, die deze geweldige reis voor ons heeft opgesteld. De organisatie vooraf en tijdens de reis was uitmuntend, alsook de communicatie.

Ik durf iedereen aan te raden een reis via PANGEA Travel te boeken.
 

lees meer
Bekijk meer reiservaringen
Zuid-Afrika
Mauritius
huwelijksreis

Het was fantastisch, magisch en geweldig!

02/11/2022 - Emma & Johan

Het was fantastisch, magisch en geweldig. Alleen maar superlatieven, wat een prachtige reis!

foto van klant in Zuid-Afrika - foto: klantreactie
lees meer
Zuid-Afrika
Seychellen
huwelijksreis

Veel gedaan terwijl het gelijk als vakantie voelde

02/11/2022 - Noor en Friso

Alles verliep soepel en contact met Martijn was perfect. Het reisschema was perfect!

We hebben heel veel gedaan terwijl het gelijk als vakantie voelde en naar onze beleving helemaal niet gehaast. Dit is een super combinatie. Ons verblijf overal was precies goed en er was voldoende ruimte voor eigen invulling.

lees meer
Réunion
Mauritius
huwelijksreis

Prachtige eilanden met hele mooie natuur

26/10/2022 - Arjan van der Blom

Afgezien van de problemen die wij gehad hebben met de vertraging en bagage op de heenweg hebben wij een hele mooie reis gehad!

De reis heeft zeker voldaan aan onze verwachtingen. We hebben geslapen in mooie hotels. Goede afwisseling tussen luxe en wat minder luxe. De locaties van de hotels waren ook perfect!

Het zijn 2 prachtige eilanden met hele mooie natuur. Wij hebben veel gezien en gedaan in 2,5 week zoals het maken van diverse hikes (Cilaos, Salazie en Piton de la Fournaise), het spotten van walvissen en het zwemmen met dolfijnen.

Klantfoto uitzicht Reunion en Mauritius - foto: klantreactie
lees meer
Rwanda
huwelijksreis

Een geweldige huwelijksreis in Rwanda gehad

26/10/2022 - Lodewijk & Laura

Met dank aan PANGEA een geweldige huwelijksreis in Rwanda gehad, super georganiseerd en het heeft ons aan niets ontbroken!

lees meer
Zuid-Afrika
huwelijksreis

De overnachtingen en de safari's waren fantastisch

08/08/2022 - Wouter en Daniela

Voor onze huwelijksreis naar Zuid-Afrika hebben we PANGEA ingeschakeld om de reis te organiseren. Al onze ideeën zijn meegenomen in de reis en kwamen ook met enkele goede tips voor lokale activiteiten.
De overnachtingen en de safari's waren fantastisch. De reisgids die we van PANGEA kregen was erg duidelijk en zeer handig om bij te hebben.

lees meer
Mauritius
huwelijksreis

Een hele fijne plek om te relaxen.

08/08/2022 - Vincent en Edith

We hebben genoten van Mauritius met de afwisselende natuur, de vriendelijke mensen, de prachtige stranden. Kortom, een hele fijne plek om te relaxen.

 - foto: klantreactie
lees meer
Bekijk meer reiservaringen
Mauritius
huwelijksreis

We werden continue verrast!

08/08/2022 - Rolf & Chantal

Fantastisch! Heerlijke Honeymoonvakantie. Genoeg afwisseling en te doen op Mauritius en ook tijd om te genieten aan het strand en te genieten van de natuur, het strand en de prachtige zee. Boven verwachting! We hadden ons bewust niet goed voorbereid op de reis, waardoor we continu verrast werden. Dat vonden we juist erg prettig!

lees meer
Thailand
huwelijksreis

Alles werd voor ons uit de kast getrokken

17/12/2021 - Thomas & Willemijn

Eind oktober 2021 wijzigden we onze plannen met PANGEA door alle veranderde coronamaatregelen. Zo werd alles uit de kast getrokken door Ruud en zijn collega's om onze actieve huwelijksreis door Thailand mogelijk te maken. Op onze reis was alles netjes geregeld en werden we door gidsen door het land meegenomen. We hebben in een korte tijd zeer veel mogen zien en ervaren. We zijn erg tevreden over onze keuze voor PANGEA als reisspecialist.

huwelijksreis Thailand - klantfoto - foto: klantreactie
lees meer
Kenia
huwelijksreis

Na 30 jaar opnieuw op huwelijksreis!

05/10/2021 - M&M Köllmann

Dank PANGEA Travel en Martijn, voor het wederom verzorgen van een prachtige jubileumreis. Na thuiskomst werden we nog verrast door een mooie bos bloemen!

Klantreactie - Safari - Kenia - foto: klantreactie
lees meer
Malediven
huwelijksreis

Zó fijn dat onze huwelijksreis eindelijk is doorgegaan

27/09/2021 - Shalini en Stefen

Door corona is ons huwelijk + huwelijksreis een aantal keren uitgesteld.  Rond eind juni/begin juli 2021 zelfs te horen gekregen dat alle vluchten buiten Europa geannuleerd worden, de bruiloft ging dan eindelijk wel door in Aug 2021.

Hopeloos via google gezocht wie deze reis voor ons kan verzorgen, uiteindelijk terecht gekomen op PANGEA Travel. Eerste telefonisch contact met Rianne gehad, en ze gaf mij gelijk het gevoel dat ons droom huwelijksreis naar de Malediven mogelijk was in Augustus. Zeer duidelijk en behulpzaam geweest! 

Bedankt Rianne! We hebben een geweldige reis gehad. Alles was tot in de puntjes geregeld, boven verwachting. Voordat we vertrokken hebben we netjes alle reisdocumenten per post en mail ontvangen, een lief felicitatie kaartje + mail en ook bij terugkomst nogmaals een kaartje per post. Nog nooit eerder zo'n service meegemaakt! 

In de toekomst zullen wij jullie zeker weer benaderen!

 - foto: klantreactie
lees meer
Vietnam
huwelijksreis

Alle zaakjes op orde!

12/03/2020 - Leonie & Guido

We vonden het heel fijn om alle organisatie voor onze huwelijksreis uit handen te geven aan Floor. Ze luisterde goed naar onze wensen en we hebben een prachtige reis gehad. Alle hotels voldeden aan onze verwachtingen, informatie was goed doorgegeven. We hebben een prachtige indruk gekregen van Vietnam en heerlijk genoten. Als we ooit weer zo'n bijzondere reis maken zou ik zeker terug keren naar PANGEA travel. Zij en de lokale partner was super, behulpzaam en goed alle zaakjes op orde!

lees meer
Malediven
huwelijksreis

Over onze huwelijksreis kunnen wij kort zijn: deze was perfect!

01/07/2019 - Catharina en Jonas

Over jullie organisatie van onze huwelijksreis kunnen wij kort zijn: deze was perfect! Wij hebben enorm hard genoten van onze tocht door Maleisië, Borneo en de Malediven. Na 3 dagen Borneo (zeker lang genoeg, 2 dagen was eigenlijk genoeg geweest), zetten we koers richting de Malediven.
 
De Malediven overtroffen al onze verwachtingen! Ook het door jullie uitgekozen hotel had een uitstekende prijs - kwaliteit verhouding, dankzij de 'all inn' formule kwamen we ook niet voor verrassingen te staan op het einde van ons verblijf.
 
Daar zien ze ons zeker nog terug, om verder te genieten van het snorkelen tussen de prachtige rifhaaien, urenlang te staren naar de elegante manta's die onder het licht van de spot op het einde van de pier door het water lijken te dansen, te genieten van een hapje en een drankje in 1 van de bars of restaurants.. Hoewel het hotel erg groot is, is het zo ruim opgezet dat je nog steeds voldoende hoekjes en plekjes vindt om heel rustig van al dat moois te genieten.
 
Bedankt ook voor de bloemen en het kaartje bij thuiskomst, een erg fijne attentie!
 

 - foto: klantreactie  - foto: klantreactie  - foto: klantreactie
lees meer
Bekijk meer reiservaringen
Maleisië
huwelijksreis

Over onze huwelijksreis kunnen wij kort zijn: deze was perfect!

01/07/2019 - Catharina en Jonas

Over jullie organisatie van onze huwelijksreis kunnen wij kort zijn: deze was perfect! Wij hebben enorm hard genoten van onze tocht door Maleisië, Borneo en de Malediven.
 
Maleisië zelf was heel afwisselend; de drukte van metropool Kuala Lumpur, gevolgd door de rust en schoonheid van de theeplantages in Cameron Highlands, om tot slot te genieten van de smeltkroes van culturen en religies in het hippe Georgetown. Dan hebben we het nog niet gehad over de vriendelijke bevolking, de prachtige hotels en het overheerlijke eten (aanrader: de foodmarket Red Paradise in Georgetown!).
 
Onze gids was erg kundig en heel flexibel (een ommetje voor iets wat we in onze reisgids lazen maar eigenlijk niet in het programma was voorzien? Geen enkel probleem), ook kregen we voldoende vrijheid (over hoelang we ergens wensten te blijven, een keertje een iets later vertrekuur s ochtends om eens iets langer te kunnen uitslapen,.. allemaal met de glimlach).
 
Vervolgens zetten we onze tocht verder in Borneo. Gelukkig waren we voorbereid op het -reusachtige- verschil in accommodatie (5* vs 1*). Het orang utan centrum en dit hiernaast gelegen centrum van de kleine beertjes waren toch een beetje een teleurstelling (doet wat zoo'achtig aan), maar dat wordt goedgemaakt door de rivercuise's later op de dag, waar we het geluk hadden een grote kudde pygmee olifanten de rivier te zien overzwemmen.

 - foto: klantreactie  - foto: klantreactie  - foto: klantreactie
lees meer
Maleisië
huwelijksreis

De organisatie was tiptop in orde!

08/08/2019 - Eline en Mattias

We zijn intussen terug in België (jammer genoeg). We hebben Dheel erg genoten van onze reis! De organisatie was tiptop in orde. We hebben ons nooit zorgen moeten maken, van aankomst in de luchthaven tot vertrek was alles zeer goed geregeld.

Ook het contact met de lokale agent in Maleisië liep zeer vlot: als we een vraag hadden, antwoordde zij onmiddellijk via whatsapp. Alle info die we gekregen hebben was correct, alles ivm de auto (afhaal - oppikken) verliep heel vlot.

Qua accomodaties: alle hotels waren zeer in orde. Het eerder basic hotel in Taman Negara was zeker ook in orde (achteraf vonden we het ook niet zo erg dat we niet in Mutiara zaten, nu konden we meer de sfeer in het dorpje beleven). Het laatste hotel in Langkawi was misschien iets minder ons ding: heel groot resort, nogal toeristisch en wat geluidsoverlast in de kamer. Maar dan ben ik echt al aan het zoeken naar minpunten, want ook daar was het personeel heel vriendelijk en het ontbijt zeer lekker.

Qua periode was Langkawi misschien het minst interessant om nu te bezoeken, het heeft er vrij veel geregend toen wij er waren (maar anderzijds was het ook wel leuk dat het rustig op het strand was, dus dat had dan ook weer zijn voordeel).

 - foto: klantreactie
lees meer
Zuid-Afrika
Seychellen
huwelijksreis

Het was perfect en we hoefden nergens meer aan te denken

08/08/2019 - Tom & Heleen Siemes

Na een ontzettend mooie huwelijksdag op 10 mei zijn wij op 12 mei op het vliegtuig gestapt richting Johannesburg (ZA) voor onze huwelijksreis. Wat een fantastische ervaring was dit (weer). In Pilanesberg en Madikwe hebben we welgeteld 12 game drives mogen maken waarbij we weer veel moois hebben gezien.

Na inspanning (5.30 uur opstaan is toch best pittig) komt ontspanning en dat hebben we ook geweten. Na een vlucht van circa 6 uur kwamen we aan op de Seychellen (Mahé) waar we 3 nachten hebben genoten van zon, zee strand en lekker eten. Vervolgens nog 3 nachten op Praslin vertoefd waarna we weer
helemaal opgeladen huiswaarts zijn gegaan.

Martijn, ontzettend bedankt voor het professioneel regelen van onze huwelijksreis. Vanaf het eerste contact tot het ontvangen van de reis beschrijven. Van routebeschrijvingen, tickets tot de kofferlabels, aan alles is gedacht! Het was perfect en we hoefden nergens meer aan te denken behalve de ‘vakantieknop’ aan te
zetten. Super gedaan en wij raden jou/PANGEA Travel van harte aan!

Huwelijksreis Zuid-Afrika & de Seychellen - klantfoto - foto: klantreactie
lees meer
Maleisië
huwelijksreis

Maleisië heeft onze verwachtingen echt overtroffen!

01/08/2019 - Martijn en Marcella

Voor onze huwelijksreis wilden wij graag naar Maleisië, we wilden wat van het land zien maar zeker geen hele dagen in de auto doorbrengen. Wij hebben ons dan ook beperkt tot West-Maleisië. Ruud heeft ons super geholpen met het samenstellen van onze reis. Hierbij heeft hij echt begrepen waarnaar wij opzoek waren en hebben we een mooie mix gehad van stad en natuur met als afsluiting een paar dagen heerlijk relaxen op een prachtig eiland! Hierbij hebben de het rondje Kuala-Lumpur - Taman Negara - Cameron Highlands - Belum Rainforest - Georgetown - Pankor Laut gedaan, zeker een aanrader! 

Maleisië heeft onze verwachtingen echt overtroffen. De mensen zijn allemaal heel erg vriendelijk en behulpzaam, en niet onbelangrijk, ze laten iedereen in hun waarde. De Maleisische keuken heeft voor ieder wat wils, sla vooral de foodcourts niet over. Hier vindt je een heel divers aanbod aan eten, zowel lokaal als Europees, en is hartstikke gezellig.   De steden hebben ons aangenaam verrast, veel netter, schoner en ordelijker dan verwacht. De regenwouden zijn waanzinnig mooi, hier is het echt aan te raden een hike te maken, eventueel met gids om ook echt te beseffen waar je bent. Ook is het super leuk de Orang Asli te bezoeken, deze authentieke stammen leven nog van de natuur en dat is toch bijzonder om te zien! Ook de tempels zijn zeker een bezoek waard, maar daar kun je ook moeilijk omheen als je in Maleisië bent. Wij hebben afgesloten op het Pankor Laut Ressort. Dit prachtige eiland heeft alles wat je nodig hebt om heerlijk te ontspannen. Een "Diner on the rocks" is zeker aan te raden, een voortreffelijk 5-gangen (privé)diner bij ondergaande zon, dat maak je zelden mee.
 

Cameron Highlands in Maleisië (klantfoto) Hornbill op Pankor Laut in Maleisië (klantfoto) Taman Negara in Maleisië (klantfoto)
lees meer
Madagaskar
Mauritius
huwelijksreis

Honeymoon Madagaskar en Mauritius: een hele goede keuze

26/07/2019 - Titian & Marloes

Voor onze honeymoon zijn wij begin juni afgereisd naar Madagaskar en Mauritius. Een hele goede keuze. We hebben werkelijk onze ogen uitgekeken in Madagaskar en genoten van de uitgestrekte natuur, de diversiteit, haar gastvrije inwoners en de prachtige dieren. Alles was uitermate goed geregeld door PANGEA Travel en we hadden een hele ervaren, aardige en enthousiaste gids Valentin die ons vergezelde tijdens de rondreis (Ifaty naar Andasibe). De afwisseling van reisdagen en activiteiten was goed te doen, we hebben veel gezien en prachtige wandelingen gemaakt. Hoewel het fijn was om in Ifaty te beginnen met een paar dagen rust en strand. De hoogtepunten van onze reis waren Isalo, Fianarantsoa, Tsaranoro Valley, Andasibe en natuurlijk de vele lemurs en kameleons in het wild. De accommodaties waren schoon en voldeden aan onze verwachting. Aansluitend zijn we nog een week naar Mauritius geweest. Het doel van ons verblijf op Mauritius was om uit te rusten. Dit is goed gelukt. Het was een prachtig resort waar we heerlijk hebben kunnen relaxen en het eten was fantastisch. Samengevat, we hebben een heerlijke honeymoon gehad. We zijn zeer tevreden over PANGEA Travel (in het bijzonder en met speciale dank aan Martijn Visscher) en Madagaskar was duidelijk onze favoriet en zeer de moeite waard!"

Klantreactie huwelijksreis Madagaskar Klantreactie huwelijksreis Madagaskar
lees meer
Réunion
huwelijksreis

Esther en haar collega’s hebben ons erg goed geholpen!

05/07/2019 - Kees en Ilse

PANGEA Travel is een erg fijne reisorganisatie. Wij kwamen bij hen terecht door een aanbeveling van een collega die ervaring had met hen en ook zelf op Réunion is geweest. Tijdens de reis waren er wat natuur-gerelateerde problemen (we konden door een aantal stenen op de weg niet bij ons hotel komen) en PANGEA Travel heeft dat heel snel voor ons opgelost zodat we gelijk door konden rijden naar een ander hotel. Ook ons contact voorafgaande aan de reis was erg fijn. Esther en haar collega’s hebben ons erg goed geholpen in het vinden van de voor ons perfecte huwelijksreis. Dankjulliewel daarvoor!
 

lees meer
Bekijk meer reiservaringen
Namibië
huwelijksreis

Erg enthousiast over Namibië én PANGEA Travel

05/07/2019 - Jan & Lotte

"Voor onze huwelijksreis hebben wij bij PANGEA Travel een reis geboekt naar Namibië. Het was een 14-daagse reis, waarbij we met een huurauto een behoorlijk groot gedeelte van het land hebben kunnen zien. 

Zowel over het land Namibië, als over de organisatie van onze reis door PANGEA Travel zijn we erg enthousiast! Wij zochten naar een vakantie waarbij we veel mooie natuur en wilde dieren konden zien en naar enig comfort en ontspanning, zodat we van onze bruiloft konden nagenieten.

We hebben veel mooie dieren kunnen zien en prachtige duinlandschappen in de woestijn, maar daarnaast ook in zeer comfortabele lodges kunnen relaxen, waar vaak ook een zwembad aanwezig was. De lodges waren vaak met prachtig uitzicht op duinen, of midden in een park met uitzicht op zebra's, springbokken of andere dieren. 

Kortom wij hebben ontzettend genoten van een prachtig land, waarbij alles tot in de puntjes verzorgd was door PANGEA Travel. De accommodaties waren prachtig, de auto was ruim en comfortabel en de route die uitgestippeld was, heeft ons op geweldig mooie plekken gebracht. We hebben genoten! Jan en Lotte."

klantreactie van huwelijksreis Namibië
lees meer
Seychellen
huwelijksreis

De reis was tot in de puntjes geregeld

25/06/2019 - Anita & Maurice

Wij hebben een heerlijke huwelijksreis gehad op de Seychellen! De reis was tot in de puntjes geregeld door PANGEA en Mason's Travel (lokaal). Ons avontuur begon in een klein vliegtuige van Mahé naar Praslin. Wat een leuke belevenis! Op Praslin verbleven wij in Le Domaine de la Reserve in een mooi en groot appartement met uitzicht op zee. Het hotel had een privéstrand en een snorkelparadijs voor de deur. Omdat het onze huwelijksreis was, kregen we champagne en een romantisch diner cadeau. We zijn met de bus naar Vallée de Mai geweest en tevens naar Anse Lazio, prima te doen! Ook hebben we een tour naar onder andere Curieuse eiland gedaan met Mason's Travel. Dit was erg goed georganiseerd.

Op La Digue verbleven wij in Le Domaine de l'Orangeraie in een appartement. Het is een supergoed verzorgd hotel met een mooi zwembad en hemelse ligbedden. Op 5 minuten lopen kun je fietsen huren waarmee je de rest van het eiland kunt verkennen. Aanrader is ook om een diner bij restaurant Belle Vue te boeken via de organisatie. Je wordt dan tegen zonsondergang opgehaald bij je hotel en kunt genieten van een diner bovenop een berg tijdens zonsondergang met uitzicht op La Digue en Praslin.

Op Mahé hadden we Bliss Boutique Hotel geboekt. We hadden een goedverzorgd appartement met uitzicht op de tropische tuin. De service in het hotel is ontzettend goed en het eten was heerlijk. Ook ligt één van de beste snorkelplekken op het eiland voor het hotel. Gezien het onze huwelijksreis was, was onze kamer versierd bij aankomst en stond een grote schaal met tropisch fruit voor ons klaar. Ook kregen we een romantisch diner cadeau met champagne en een cocktail bij zonsondergang. Voor ons was dit hotel één van de beste hotels, omdat wij ons hier het meest 'in het zonnetje gezet' voelden. Ook vonden wij de service en het persoonlijke contact het beste.

klantfoto van huwelijksreis op de Seychellen (Mahé) klantfoto van huwelijksreis op de Seychellen (La Digue) klantfoto van huwelijksreis op de Seychellen (Praslin)
lees meer
Maleisië
huwelijksreis

PANGEA zet de puntjes op de i

01/04/2019 - Evy en Jens

We zijn enorm tevreden over Pangea. Onze vorige reis naar Maleisië was met een ander reisagentschap. Dat was ook zeer goed in orde, maar het is wel duidelijk dat PANGEA echt voor de puntjes op de i gaat om hun klanten tevreden te stellen.

lees meer
Maleisië
huwelijksreis

Grote complimenten voor jou en PANGEA Travel team

03/09/2018 - Cees en Emelin
Loes, grote complimenten voor jou en PANGEA Travel team in samenwerking met Pegasus, we hebben prettig contact met je gehad over de reis, goed advies gekregen en het programma was mooi en divers!
BEDANKT voor de goede zorgen.
 
maleisie reiservaringmaleisie reiservaringmaleisie reiservaringmaleisie reiservaringmaleisie reiservaring
maleisie reiservaringmaleisie reiservaringmaleisie reiservaringmaleisie reiservaringmaleisie reiservaring
lees meer
Maleisië
huwelijksreis

we hebben nergens over na hoeven denken (iets wat heel fijn is na het plannen van een bruiloft)

10/07/2018 - Yaël en Robin
Wij zijn op huwelijksreis geweest naar Maleisië en dit was allemaal perfect geregeld. We verbleven in luxe hotels en resorts waardoor we een echt honeymoon gevoel kregen.

Het contact met Pangea was persoonlijk, na online wat informatie te hebben opgevraagd werd ik gebeld. Ook ontving ik een verjaardagskaartje en we kregen een kaart voor de bruiloft welke persoonlijk waren ondertekend. Dit zijn net van die extra dingetjes die je bij een hoop andere reisbureaus niet krijgt en die ik wel erg kan waarderen.

De reis zelf was helemaal compleet en we hebben nergens over na hoeven denken (iets wat heel fijn is na het plannen van een bruiloft :))
Ik zou Pangea zeker aanraden aan andere reizigers!

lees meer
Mauritius
huwelijksreis

Alle info die we in de offerte gekregen hebben klopte. We zijn niet voor onaangename verrassingen komen te staan en konden we ons zowel actief uitleven als rustig ontspannen.

13/07/2017 - Marc & An Monnens

Deze reis heeft al onze verwachtingen overtroffen en is in 1 woord geweldig te noemen. Er is geen enkel aspect waarover we teleurgesteld zijn.


Door Mauritius en Réunion te combineren in 1 reis was er veel afwisseling mogelijk en konden we ons zowel actief uitleven als rustig ontspannen.

Alle info die we in de offerte gekregen hebben klopte. We zijn niet voor onaangename verrassingen komen te staan en hadden vooraf een goed beeld over de financiële kant van de reis. We appreciëren het dat je je zo ingezet heeft in de zoektocht naar een voordelige vlucht met onnodige of lange tussenstops.

Doordat er ruimte was om een ander hotel uit de lijst te kiezen was het mogelijk om zelf invloed te hebben op de eindsom.

Réunion heeft ons nog meer verrast dan we aanvankelijk dachten. Dit voor ons onbekende eiland heeft heel wat te bieden. De resorts op Mauritus overtroffen al onze verwachtingen. De luxe was oneindig, veel meer dan we gewend zijn.

Heel erg bedankt voor de bloemen en het kaartje bij onze thuiskomst.  Jullie hebben onze huwelijksreis onvergetelijk gemaakt van begin tot einde.

We gaan jullie ten zeerste aanbevelen.
Marc & An Monnens

marc en an 1Marc en An 2

lees meer
Bekijk meer reiservaringen
Réunion
huwelijksreis

de service die jullie bieden hebben we nog maar weinig meegemaakt!

15/05/2017 - Anniek en Joey

We hebben zojuist het evaluatie formulier ingevuld. We zijn ontzettend te spreken over Pangea. We hebben al meerdere rondreizen gedaan bij verschillende reisaanbieders, maar de service die jullie bieden hebben we nog maar weinig meegemaakt!

klantreactiefoto-tak

lees meer
Seychellen
huwelijksreis

We zullen dus ook heel graag onze volgende reis boeken via Pangea!!!

16/05/2017 - Ben en Stéphanie

Onze reis is ontzettend goed verlopen. Alles was tot in de puntjes geregeld. Overal waar we aankwamen was direct alles in orde. De hotels die we bezochten waar stuk voor stuk prachtig. Zowel qua accommodatie als qua eten waren het echte aanraders. Alles voldeed met andere woorden prima aan onze wensen.

Alles was wederom prima georganiseerd, net zoals onze vorige reis naar Dubai, Sri Lanka en de Maldiven. We zullen dus ook heel graag onze volgende reis boeken via Pangea!!!

lees meer
Indonesië
huwelijksreis

Wij gaan Pangea Travel zeker aanbevelen als betrouwbare partner

30/08/2016 - Arne en Evy
Dag Ruud,
Ik wilde graag nog even persoonlijk terugkomen op onze huwelijksreis die we ondertussen achter de rug hebben. Allereerst bedankt voor het kaartje en de bloemen, heel attent van jullie om zo mooi rekening te houden met jullie klanten.
Wij hebben verder een prachtige reis achter de rug, er valt geen negatief punt te vinden over de hele lijn.
Bij het vertrek op Schiphol had ons vliegtuig meteen meer dan een uur vertraging wegens een software probleem, waardoor we ook al zeker waren dat we onze aansluiting in Singapore zouden missen. Bij aankomst in Singapore was ons ticket al omgeboekt en konden we meteen instappen in een volgende vlucht naar Denpasar, en zelfs onze bagage was binnen dat half uur ingeladen.Bij aankomst in Denpasar werd ik meteen door Manumadi gecontacteerd, omdat we niet op het afgesproken uur van de landing binnengekomen waren. Ik smste kort dat onze vlucht vertraging had en we stonden de wachten in de aankomsthal. Binnen de 5 minuten stond onze chauffeur terug ter plaatse met het bordje "Honeymoon - Arne Goudeseune - Pangea Travel'.Ondanks de vertraging is dus alles prachtig en aaneensluitend opgelost geweest. De chauffeur die ons vervoerde hebben we bij elke rit terug gezien (heette Okky, kwam uit Java denk ik). Vanwege zijn attentheid, grappige benadering etc hebben we zelf aan Manumadi gevraagd om heb nadien voor elke rit te boeken. Hele leuke en vriendelijke chauffeur, met wie we ook hartelijk hebben kunnen lachen.
De keuzes van resorts die je hebt gemaakt waren top. Je hebt perfect begrepen dat we wel houden van enige luxe, maar toch ook avontuurlijk zijn aangelegd. We hebben kunnen genieten van het toeristische Kuta, waarna we naar het rustige en enigszins authentiek Legian geweest zijn. Nadien hebben we volledig kunnen relaxen en het heel luxueuze Kayon Resort in Ubud. Via Candidasa nog even kunnen uitblazen in Gili Trawangan heeft ons ook zeker met een relaxte noot kunnen doen eindigen. Elk resort was heel goed afgestemd op onze wensen en situatie. Elk hotel en elke gids was op de hoogte van de planning en activiteiten. Ik denk ook dat dit mede komt door een heel goede samenwerking met Manumadi als lokale agent. Schitterend dat jullie zo'n betrouwbare lokale partner hebben.
De reisinformatie en het Pangea-boekje dat je meestuurde is heel goed van pas gekomen. Zo hebben we op de terugvlucht in Singapore gebruik gemaakt van de vouchers, en hebben we ook de tour gedaan. Dit waren zaken die we zonder jullie info zeker over het hoofd hadden gezien. Kijk, het was voor onze best wel een dure reis. Maar ik kan met 300% zekerheid toegeven dat deze huwelijksreis via jullie organisatie zijn geld meer dan waard was. Was het goedkoper geweest als we alles zelf hadden geregeld? Waarschijnlijk had ons dat wel een mooi bedrag bespaard. Maar nu hebben we ons werkelijk op geen enkel moment zorgen moeten maken, alles was tot in de puntjes geregeld. Het gebeurt zelden dat ik enkel positief kan zijn. Natuurlijk zijn er ook dingen in Bali die me iets minder bevielen, maar dit is natuurlijk eigen aan elke reis die je maakt. Wat door jullie kòn geregeld worden, was tot in de kleinste details uitgewerkt.
Mijn excuses voor de lange mail, maar ik wil jouw (en je team) dan ook oprecht bedanken voor de fijne reis die je voor ons hebt geregeld. Tegen onze vrienden die in de toekomst trouwen kunnen wij Pangea Travel zeker aanbevelen als betrouwbare partner voor een schitterende huwelijksreis.Bedankt voor alles ;-)
Met vriendelijke groeten,
Arne Goudeseune en Evy Present
lees meer
Madagaskar
huwelijksreis

je hebt goed ingeschat wat bij ons past.

16/09/2016 - Evelien en Jochem

We zitten rustig koffie te drinken op Charles de Gaule. Geen stress om de overstap te halen, omdat de vlucht uit Madagascar was vertraagd. Goede keuze geweest dus. :)

Wat was het geweldig! Er zijn niet voldoende superlatieven om reizen door Madagascar te beschrijven. Wat een ervaring en wat een prachtig land. Een absolute aanrader. Ook zijn we flink verrast met mooie bloemen op bed in de vorm van een hart, gelukswensen en zelfs een aluminium hartje als cadeau. Och, en ze wensten ons ook allemaal zeven zonen en zeven dochters, naar goed Malagassisch gebruik wanneer een koppel trouwt.

Hartelijk dank, je hebt goed ingeschat wat bij ons past. Een mooi begin van ons huwelijk :)

Het formulier zullen we zeker invullen.

Groet Evelien en Jochem

huwelijksreis ervaring pangea travel

lees meer
Zuid-Afrika
huwelijksreis

Zoals we van jullie gewend zijn was alles weer goed geregeld.

01/09/2015 - Valerie & Anne Jaap
Zoals we van jullie gewend zijn was alles weer goed geregeld. Bedankt hiervoor! Alle hotels waren op de hoogte dat het onze huwelijksreis was en regelden daardoor iets extra's, heel leuk! Ook de bloemen bij aankomst op Schiphol waren een hele leuke verrassing!Valerie & Anne Jaap
lees meer
Sri Lanka
huwelijksreis

Wij hebben een prachtige huwelijksreis gehad

23/07/2015 - Denise en Maikel
Wij hebben een prachtige huwelijksreis gehad en zijn heel tevreden over Pangea. Kuma was een geweldig lieve man!
lees meer
Bekijk meer reiservaringen
Zuid-Afrika
huwelijksreis

Het was een fantastische reis met vele hoogtepunten

20/07/2015 - Foeke en Evelien
Het was voor ons een zeer luxe en bijzondere huwelijksreis. Vooral het gedeelte in Zuid-Afrika was top verzorgd. De routebeschrijvingen waren uitstekend! Het was een fantastische reis met vele hoogtepunten, te veel om op te noemen!

Foeke en Evelien

lees meer
Maleisië
huwelijksreis

We hebben van begin tot einde genoten van onze huwelijksreis

08/10/2014 - Max & Nicole Camp

Afgelopen juli hebben wij een huwelijksreis geboekt naar Maleisie bij Pangea Travel. Vanaf het eerste moment hadden wij 100% vertrouwen in deze organisatie en merkte we dat Pangea expertise en persoonlijkheid uitstraalde. We hebben van begin tot einde genoten van onze huwelijksreis. Vooral de goede organisatie van Pangea heeft ervoor gezorgd dat we zonder zorgen op reis konden gaan en optimaal konden genieten van onze droomreis. We willen via deze weg nogmaals Ruud bedanken voor zijn betrokkenheid en bovenal voor het organiseren van onze droomreis. We zullen Pangea Travel aan iedereen willen aanraden die een overgetelijke (huwelijks)reis naar Azië of Afrika wil maken.

Groetjes,

Max & Nicole Camp

lees meer
Sri Lanka
huwelijksreis

We hebben door de goede organisatie vooraf, echt maximaal kunnen genieten van onze honeymoon!

15/08/2014 - Dave en Danielle van Wissen

Beste Floor,

Het was een fantastische reis. De afwisseling tussen natuur, cultuur. De afwisseling in klimaat van strand, naar droge zone en dan de hooglanden, allemaal binnen een paar uur rijden. Het land Sri Lanka is zo rijk aan diversiteit, van planten (groente en fruit, kokos, en rijst) tot tempels maar zeker ook van dieren tot gerechten. De mensen zijn rustig en zeer vriendelijk. We hebben het land echt als een verademing ervaren. We waren verrast door het irrigatie systeem van vroeger, de hoogte van de leeuwenrots en de vele olifanten die we gezien hebben. Het is bovendien een schoon en zeer groen land. We zouden deze bestemming direct weer boeken !

De Malediven, met watervliegtuig was zeer speciaal. Het relaxe luxe leven wat daar heerst is iets waar je snel aan kunt wennen. Het zonnige weer, de schoonheid van het eiland en het all-in pakket. De kleuren van het water zijn mooi, maar de pracht onder water is onbeschrijfelijk. Deze sprookjesachtige onderwaterwereld met nemo's schildpadden en haaien was voor ons de kers op de taart.

We hebben door de goede organisatie vooraf, echt maximaal kunnen genieten van onze honeymoon ! Heel erg bedankt. Ook voor het cadeautje achteraf :)

Dave en Danielle Van Wissen.

lees meer
Indonesië
huwelijksreis

Bedankt voor alle attenties en aandacht

02/12/2013 - Hans en Ralf

Allereerst willen wij jullie bedanken voor alle attenties en aandacht die we van PANGEA Travel en jullie lokale vertegenwoordiging gedurende de aanloop, de reis en bij thuiskomst hebben gekregen. We hebben een fantastische vakantie gehad in Bali. Putu, onze gids, was zeer vriendelijk en behulpzaam en wist de mooie plekjes goed te vinden. Ook additionele excursies werden goed geregeld en waren prima verzorgd.

Na een uitputtende huwelijksdag en vliegreis was het heerlijk bijkomen in Naya Gawana resort. Vooral het mooie uitzicht op de baai en de zeer vriendelijke bediening in het restaurant waren pluspunten. Vervolgens gingen we door naar het Komenka at Bisma. Dit was niet het hotel dat we in eerste instantie geboekt hadden, maar vanuit het hotel waar we zouden blijven kregen we een gratis upgrade naar dit hotel. Ook de upgrade ging fantastisch. We mochten zelfs naar het andere hotel en als we het niets vonden konden we gewoon weer terug. Alles werd voor ons geregeld. Het was een heerlijk resort met uitmuntende service. Ook het huwelijkstaartje na het ontbijt op de eerste ochtend was subliem. Het hotel is ontzettend mooi van opzet en zeer ruim met een eigen wandelpad en watervallen. Het Sudamala was een klein en intiem resort. Omdat het dicht bij de restaurants van Sanur lag hebben we hier niet veel tijd op het hotel doorgebracht maar zijn we vooral de omgeving gaan verkennen en hebben we heerlijk gegeten in de restaurants van Sanur.Tot slot zijn we naar het Annora geweest in Seminyak. Ook dit was een heerlijk klein en intiem resort. Het zwembad hadden we de meeste tijd door ons alleen. Ook ligt het hotel op loopafstand van het strand. Excursies: super geregeld, gids wist de goede plekken voor foto's.

Uiteraard hebben we ook nog tips voor mensen in Bali:

Excursie:

  • Olifanten park is echt top!!!
  • Sobek raften echt geweldig (wel uit de boot gevallen)

Sanur:
Geweldige Engelse Pub: Cat 'n' Fiddle om te borrelen, zou er niet gaan eten.

Seminyak:
  • SOS restaurant, goed eten (Frans). Daar kun je genieten van een fantastische zonsondergang. Het restaurant / lounge is gelegen op de bovenste verdieping van het hotel waar het bij hoort. (De zonsondergang is beter dan in Jimbaran. Daar viel wat ons betreft het eten tegen. Ook wordt de zonsondergang vanuit je tafel geblokkeerd door andere toeristen.)
  • Pearl, een top frans restaurant
  • Mixwell, gezellige homo kroeg met ook Balinese kroeg gangers

Groetjes,
Hans en Ralf

lees meer
Mauritius
huwelijksreis

We waren zeer verrast met de bos bloemen op Schiphol!

15/11/2013 - Marrit en Martin

Wij zijn net terug van onze huwelijksreis!Ik wil graag de complimenten geven aan de goede zorg en service.We waren zeer verrast met de bos bloemen op Schiphol!Dank daarvoor!

Als we volgende keer richting Afrika gaan, zullen we zeker bij jullie boeken.

Groetjes Marrit en Martin

lees meer
Indonesië
huwelijksreis

Bedankt voor deze prachtige reis.

04/11/2013 - Celine Lonis en Jan Hogendoorn
Ruud, bedankt voor deze prachtige reis. We hebben genoten van alle moois van Java en zijn teruggekomen met prachtige herinneringen. Het programma van de reis was erg divers en overtrof onze verwachtingen. De lokale chauffeur heeft ons het authentieke java laten zien. Daarnaast hebben we mogen overnachten in prachtige hotels, hadden we de beschikking over goed geinformeerde gidsen, en was er ook buiten het originele reisprogramma nog invulling voor onze wensen. Wij gaan zeker nog een keer terug naar Java, deze reis smaakte naar meer. Uiteraard melden wij ons dan weer bij jullie voor een vervolg van deze reis. Het bloemetje op schiphol hebben wij enorm gewaardeerd.
lees meer
Bekijk meer reiservaringen
Maleisië
huwelijksreis

Will highly recommend PANGEA Travel

27/09/2013 - Natasja & Jens Ribbert
Thank you for putting together a great trip and also for the fact that everything ran so smoothly!! Loved all the little touches, like the travel pack, wedding card and the flowers on return! Will highly recommend PANGEA Travel to our friends and hope to travel with you again.
Thanks again, Natasja and Jens.
lees meer
Indonesië
huwelijksreis

Alles was goed geregeld, met oog voor de details.

22/08/2013 - Stijn Vincent en Iris Opdenacker
Alles was goed geregeld, met oog voor de details. Nederlands sprekende gids, betrouwbare chauffeurs, geschenkjes ivm huwelijk. Simpel en duidelijke afhandeling. Voor mij voor het eerst zonder echt in een reisbureau op bezoek te gaan. Ik raad het iedereen aan!
lees meer
Indonesië
huwelijksreis

Een mooie kennismaking met Azië

05/08/2013 - Tim en Martine Clerckx

Beste Floor,Inmiddels zijn we veilig terug thuisgekomen. Bij de aankomst op Schiphol werden we nog verrast met een prachtig boeket bloemen en thuis vonden we jouw kaartje terug. Bedankt!

Graag hadden we jou en PANGEA bedankt voor de schitterende huwelijksreis die we achter de rug hebben. De voorbereiding verliep vlekkeloos en als er tijdens de reis iets niet volledig volgens plan verliep, konden we steeds rekenen op jouw hulp en snelle oplossing. We hebben genoten, zowel van onze citytrip in Singapore de avontuurlijke rondrit op Java en het relaxen in Bali. Het waren eigenlijk drie totaal verschillende reizen in één. Kortom, een mooie kennismaking met Azië.Als we in de toekomst opnieuw een verre reis plannen, zullen we zeker terug beroep doen op jullie expertise. Nogmaals dank!

lees meer
Malediven
huwelijksreis

We hebben erg genoten van onze huwelijksreis!

01/01/1970 - Bart & Ilse Oud
Hoi Floor, We hebben erg genoten van onze huwelijksreis! Het resort op de Malediven was werkelijk een paradijsje! Sri Lanka was kort, maar erg leuk! Bedankt ook voor de leuke attenties hier en daar (bijv. de bloemen bij terugkomst!). Ook de voorbereiding was uitstekend. Er werd goed naar onze wensen geluisterd en de communicatie was prima. gr, Bart & Ilse Oud
lees meer
Maleisië
huwelijksreis

Onze huwelijksreis door Maleisië was echt fantastisch mede dankzij jullie.

27/07/2012 - Maureen en Ramon Voorn
Onze huwelijksreis door Maleisië was echt fantastisch mede dankzij jullie. Ook de hotels die jullie voor ons hebben uitgekozen waren echt super met name die in Kuala Lumpur, Cameron Highlands en het laaste resort Tanjong Jara waar we 5 dagen konden bijkomen van de rondreis die veel indruk op ons heeft gemaakt.In Maleisië zijn we ook verwend door de hotelmedewerkers die heel erg attent waren en zeer vriendelijk. Het was ook zeer prettig om te weten dat wij, bij vragen of problemen, altijd zouden kunnen terugvallen op Pangea Travel en de lokale reisorganisatie Pegasus Travel.
lees meer
Kenia
huwelijksreis

Fantastische huwelijksreis

20/07/2012 - Stephanie en Jochem van den Berg
Wat een prachtige huwelijksreis hebben wij gemaakt door Kenia, Tanzania en Zanzibar! Via internet hadden we Pangea Travel gevonden en mede door hen was de voorbereiding op de reis al een feest. De standaard reis door Kenia, Tanzania en Zanzibar werd nog verder naar onze wensen aangepast en met het reisboek dat we van Pangea kregen kon de voorpret echt beginnen.Na onze huwelijksdag vertrokken we, toch wel een beetje gespannen, omdat dit onze eerste keer in Afrika zou zijn! Wat was het allemaal geweldig mooi en alles was tot in de puntjes geregeld door Pangea, waardoor onze reis helemaal perfect was. Mooie lodges, goede gidsen die ons overal over konden vertellen in zeer goed Engels, onbeschrijfelijke landschappen en de dieren - al deze elementen maakten deze reis fantastisch! The Big Five gezien uiteraard :) Echt een aanrader - Pangea: bedankt!
lees meer
Bekijk meer reiservaringen
Indonesië
huwelijksreis

Zowel voor als achteraf was het contact prettig en duidelijk!

18/11/2011 - Paul Jeene & Inge van Empel-Jeene
In het geheel zijn wij zeer tevreden met de organisatie. Zowel vooraf als achteraf was het contact prettig en duidelijk. Wij hebben de service als zeer compleet en attent ervaren. Ook de kaart voor ons huwelijk en de bloemen op Schiphol waren erg aardig. Al met al zijn w erg tevreden en kunnen Pangea iedereen aanraden. Dank voor de prettige samenwerking,
lees meer
Madagaskar
huwelijksreis

wij echt een geweldige vakantie hebben gehad!!!

09/11/2008 - Joyce Heijgen
Beste Omar, Allereerst wil ik je via deze weg vast laten weten dat wij echt een geweldige vakantie hebben gehad!!!We hebben weinig opmerkingen m.b.t. de inhoud en organisatie van de reis. Een aantal kleine dingen misschien om het nog beter te maken dan het al was... Dus bij deze vast BEDANKT!
lees meer
Mauritius
huwelijksreis

Het was echt een perfecte huwelijksreis

31/07/2009 - Simone Brasker
Hoi Martijn, Bedankt voor het organiseren van onze reis, het was echt een perfecte huwelijksreis. Alles was super geregeld! Groeten,Simone
lees meer
Thailand
huwelijksreis

We wanted to thank you for the excellent service.

06/07/2009 - Michelle Hill
Hi Floor, Thank you very much for the wonderful bouquet of flowers that you send us upon arrival back from our honeymoon. It was a lovely thought and was a great welcome home. We also wanted to thank you for the excellent service. We had a fantastic holiday and very much appreciated your attentive service and flexibility in changing our itinerary several times. Thanks again for everything you and your colleagues have done at Pangea to make our holiday so special.
lees meer