huwelijksreizen

Op zoek naar romantische huwelijksreis bestemmingen?

Als newlyweds gaan jullie natuurlijk op zoek naar de meest romantische honeymoon bestemmingen. Vanaf je jeugd droom je er al van: samen wakker worden op een exotische bestemming onder een klamboe in je eigen huisje aan zee. Een ontbijt met tropische vruchten en een massage op het strand. Maar misschien zou je verloofde er wel gek van worden omdat hij niet stil kan zitten en houdt hij alleen van actieve vakanties?

PANGEA Travel is specialist in droomreizen. Dus die meisjesdroom gaat werkelijkheid worden. En de jongensdroom van jouw verloofde ook. Met veel kennis en ervaring in het organiseren van huwelijksreizen maken wij jullie unieke luxe honeymoon, aangepast op jullie wensen.

Populaire honeymoon bestemmingen:

Enkele prachtige en populaire honeymoon bestemmingen zijn de tropische eilanden als de Malediven, Mauritius en de Seychellen. Heerlijk liggen aan de parelwitte stranden en met fantastische duikmogelijkheden.

Kijk voor meer unieke huwelijksreis bestemmingen de onderstaande reizen eens door. Per bestemming zijn meer huwelijksreizen te vinden. Uiteraard kan elke reis als huwelijksreis gemaakt worden. Vertel ons je reiswensen en wij stellen met plezier jullie onvergetelijke honeymoon samen.

Elke reis kan geheel aan uw wensen aangepast worden

huwelijksreis ervaringen

we hebben nergens over na hoeven denken (iets wat heel fijn is na het plannen van een bruiloft)

10/07/2018 - Yaël en Robin
Wij zijn op huwelijksreis geweest naar Maleisië en dit was allemaal perfect geregeld. We verbleven in luxe hotels en resorts waardoor we een echt honeymoon gevoel kregen.

Het contact met Pangea was persoonlijk, na online wat informatie te hebben opgevraagd werd ik gebeld. Ook ontving ik een verjaardagskaartje en we kregen een kaart voor de bruiloft welke persoonlijk waren ondertekend. Dit zijn net van die extra dingetjes die je bij een hoop andere reisbureaus niet krijgt en die ik wel erg kan waarderen.

De reis zelf was helemaal compleet en we hebben nergens over na hoeven denken (iets wat heel fijn is na het plannen van een bruiloft :))
Ik zou Pangea zeker aanraden aan andere reizigers!

lees meer

Alle info die we in de offerte gekregen hebben klopte. We zijn niet voor onaangename verrassingen komen te staan en konden we ons zowel actief uitleven als rustig ontspannen.

13/07/2017 - Marc & An Monnens

Deze reis heeft al onze verwachtingen overtroffen en is in 1 woord geweldig te noemen. Er is geen enkel aspect waarover we teleurgesteld zijn.


Door Mauritius en Réunion te combineren in 1 reis was er veel afwisseling mogelijk en konden we ons zowel actief uitleven als rustig ontspannen.

Alle info die we in de offerte gekregen hebben klopte. We zijn niet voor onaangename verrassingen komen te staan en hadden vooraf een goed beeld over de financiële kant van de reis. We appreciëren het dat je je zo ingezet heeft in de zoektocht naar een voordelige vlucht met onnodige of lange tussenstops.

Doordat er ruimte was om een ander hotel uit de lijst te kiezen was het mogelijk om zelf invloed te hebben op de eindsom.

Réunion heeft ons nog meer verrast dan we aanvankelijk dachten. Dit voor ons onbekende eiland heeft heel wat te bieden. De resorts op Mauritus overtroffen al onze verwachtingen. De luxe was oneindig, veel meer dan we gewend zijn.

Heel erg bedankt voor de bloemen en het kaartje bij onze thuiskomst.  Jullie hebben onze huwelijksreis onvergetelijk gemaakt van begin tot einde.

We gaan jullie ten zeerste aanbevelen.
Marc & An Monnens

marc en an 1Marc en An 2

lees meer

We zullen dus ook heel graag onze volgende reis boeken via Pangea!!!

16/05/2017 - Ben en Stéphanie

Onze reis is ontzettend goed verlopen. Alles was tot in de puntjes geregeld. Overal waar we aankwamen was direct alles in orde. De hotels die we bezochten waar stuk voor stuk prachtig. Zowel qua accommodatie als qua eten waren het echte aanraders. Alles voldeed met andere woorden prima aan onze wensen.

Alles was wederom prima georganiseerd, net zoals onze vorige reis naar Dubai, Sri Lanka en de Maldiven. We zullen dus ook heel graag onze volgende reis boeken via Pangea!!!

lees meer

de service die jullie bieden hebben we nog maar weinig meegemaakt!

15/05/2017 - Anniek en Joey

We hebben zojuist het evaluatie formulier ingevuld. We zijn ontzettend te spreken over Pangea. We hebben al meerdere rondreizen gedaan bij verschillende reisaanbieders, maar de service die jullie bieden hebben we nog maar weinig meegemaakt!

klantreactiefoto-tak

lees meer

je hebt goed ingeschat wat bij ons past.

16/09/2016 - Evelien en Jochem

We zitten rustig koffie te drinken op Charles de Gaule. Geen stress om de overstap te halen, omdat de vlucht uit Madagascar was vertraagd. Goede keuze geweest dus. :)

Wat was het geweldig! Er zijn niet voldoende superlatieven om reizen door Madagascar te beschrijven. Wat een ervaring en wat een prachtig land. Een absolute aanrader. Ook zijn we flink verrast met mooie bloemen op bed in de vorm van een hart, gelukswensen en zelfs een aluminium hartje als cadeau. Och, en ze wensten ons ook allemaal zeven zonen en zeven dochters, naar goed Malagassisch gebruik wanneer een koppel trouwt.

Hartelijk dank, je hebt goed ingeschat wat bij ons past. Een mooi begin van ons huwelijk :)

Het formulier zullen we zeker invullen.

Groet Evelien en Jochem

huwelijksreis ervaring pangea travel

lees meer

Wij gaan Pangea Travel zeker aanbevelen als betrouwbare partner

30/08/2016 - Arne en Evy
Dag Ruud,
Ik wilde graag nog even persoonlijk terugkomen op onze huwelijksreis die we ondertussen achter de rug hebben. Allereerst bedankt voor het kaartje en de bloemen, heel attent van jullie om zo mooi rekening te houden met jullie klanten.
Wij hebben verder een prachtige reis achter de rug, er valt geen negatief punt te vinden over de hele lijn.
Bij het vertrek op Schiphol had ons vliegtuig meteen meer dan een uur vertraging wegens een software probleem, waardoor we ook al zeker waren dat we onze aansluiting in Singapore zouden missen. Bij aankomst in Singapore was ons ticket al omgeboekt en konden we meteen instappen in een volgende vlucht naar Denpasar, en zelfs onze bagage was binnen dat half uur ingeladen.Bij aankomst in Denpasar werd ik meteen door Manumadi gecontacteerd, omdat we niet op het afgesproken uur van de landing binnengekomen waren. Ik smste kort dat onze vlucht vertraging had en we stonden de wachten in de aankomsthal. Binnen de 5 minuten stond onze chauffeur terug ter plaatse met het bordje "Honeymoon - Arne Goudeseune - Pangea Travel'.Ondanks de vertraging is dus alles prachtig en aaneensluitend opgelost geweest. De chauffeur die ons vervoerde hebben we bij elke rit terug gezien (heette Okky, kwam uit Java denk ik). Vanwege zijn attentheid, grappige benadering etc hebben we zelf aan Manumadi gevraagd om heb nadien voor elke rit te boeken. Hele leuke en vriendelijke chauffeur, met wie we ook hartelijk hebben kunnen lachen.
De keuzes van resorts die je hebt gemaakt waren top. Je hebt perfect begrepen dat we wel houden van enige luxe, maar toch ook avontuurlijk zijn aangelegd. We hebben kunnen genieten van het toeristische Kuta, waarna we naar het rustige en enigszins authentiek Legian geweest zijn. Nadien hebben we volledig kunnen relaxen en het heel luxueuze Kayon Resort in Ubud. Via Candidasa nog even kunnen uitblazen in Gili Trawangan heeft ons ook zeker met een relaxte noot kunnen doen eindigen. Elk resort was heel goed afgestemd op onze wensen en situatie. Elk hotel en elke gids was op de hoogte van de planning en activiteiten. Ik denk ook dat dit mede komt door een heel goede samenwerking met Manumadi als lokale agent. Schitterend dat jullie zo'n betrouwbare lokale partner hebben.
De reisinformatie en het Pangea-boekje dat je meestuurde is heel goed van pas gekomen. Zo hebben we op de terugvlucht in Singapore gebruik gemaakt van de vouchers, en hebben we ook de tour gedaan. Dit waren zaken die we zonder jullie info zeker over het hoofd hadden gezien. Kijk, het was voor onze best wel een dure reis. Maar ik kan met 300% zekerheid toegeven dat deze huwelijksreis via jullie organisatie zijn geld meer dan waard was. Was het goedkoper geweest als we alles zelf hadden geregeld? Waarschijnlijk had ons dat wel een mooi bedrag bespaard. Maar nu hebben we ons werkelijk op geen enkel moment zorgen moeten maken, alles was tot in de puntjes geregeld. Het gebeurt zelden dat ik enkel positief kan zijn. Natuurlijk zijn er ook dingen in Bali die me iets minder bevielen, maar dit is natuurlijk eigen aan elke reis die je maakt. Wat door jullie kòn geregeld worden, was tot in de kleinste details uitgewerkt.
Mijn excuses voor de lange mail, maar ik wil jouw (en je team) dan ook oprecht bedanken voor de fijne reis die je voor ons hebt geregeld. Tegen onze vrienden die in de toekomst trouwen kunnen wij Pangea Travel zeker aanbevelen als betrouwbare partner voor een schitterende huwelijksreis.Bedankt voor alles ;-)
Met vriendelijke groeten,
Arne Goudeseune en Evy Present
lees meer
Bekijk meer reiservaringen