huwelijksreizen

Op zoek naar romantische huwelijksreis bestemmingen?

Als newlyweds gaan jullie natuurlijk op zoek naar de meest romantische honeymoon bestemmingen. Vanaf je jeugd droom je er al van: samen wakker worden op een exotische bestemming onder een klamboe in je eigen huisje aan zee. Een ontbijt met tropische vruchten en een massage op het strand. Maar misschien zou je verloofde er wel gek van worden omdat hij niet stil kan zitten en houdt hij alleen van actieve vakanties?

PANGEA Travel is specialist in droomreizen. Dus die meisjesdroom gaat werkelijkheid worden. En de jongensdroom van jouw verloofde ook. Met veel kennis en ervaring in het organiseren van huwelijksreizen maken wij jullie unieke luxe honeymoon, aangepast op jullie wensen.

Populaire honeymoon bestemmingen:

Enkele prachtige en populaire honeymoon bestemmingen zijn de tropische eilanden als de Malediven, Mauritius en de Seychellen. Heerlijk liggen aan de parelwitte stranden en met fantastische duikmogelijkheden.

Kijk voor meer unieke huwelijksreis bestemmingen de onderstaande reizen eens door. Per bestemming zijn meer huwelijksreizen te vinden. Uiteraard kan elke reis als huwelijksreis gemaakt worden. Vertel ons je reiswensen en wij stellen met plezier jullie onvergetelijke honeymoon samen.

Elke reis kan geheel aan uw wensen aangepast worden

huwelijksreis ervaringen

Grote complimenten voor jou en PANGEA Travel team

03/09/2018 - Cees en Emelin
Loes, grote complimenten voor jou en PANGEA Travel team in samenwerking met Pegasus, we hebben prettig contact met je gehad over de reis, goed advies gekregen en het programma was mooi en divers!
BEDANKT voor de goede zorgen.
 
maleisie reiservaringmaleisie reiservaringmaleisie reiservaringmaleisie reiservaringmaleisie reiservaring
maleisie reiservaringmaleisie reiservaringmaleisie reiservaringmaleisie reiservaringmaleisie reiservaring
lees meer

we hebben nergens over na hoeven denken (iets wat heel fijn is na het plannen van een bruiloft)

10/07/2018 - Yaël en Robin
Wij zijn op huwelijksreis geweest naar Maleisië en dit was allemaal perfect geregeld. We verbleven in luxe hotels en resorts waardoor we een echt honeymoon gevoel kregen.

Het contact met Pangea was persoonlijk, na online wat informatie te hebben opgevraagd werd ik gebeld. Ook ontving ik een verjaardagskaartje en we kregen een kaart voor de bruiloft welke persoonlijk waren ondertekend. Dit zijn net van die extra dingetjes die je bij een hoop andere reisbureaus niet krijgt en die ik wel erg kan waarderen.

De reis zelf was helemaal compleet en we hebben nergens over na hoeven denken (iets wat heel fijn is na het plannen van een bruiloft :))
Ik zou Pangea zeker aanraden aan andere reizigers!

lees meer

Alle info die we in de offerte gekregen hebben klopte. We zijn niet voor onaangename verrassingen komen te staan en konden we ons zowel actief uitleven als rustig ontspannen.

13/07/2017 - Marc & An Monnens

Deze reis heeft al onze verwachtingen overtroffen en is in 1 woord geweldig te noemen. Er is geen enkel aspect waarover we teleurgesteld zijn.


Door Mauritius en Réunion te combineren in 1 reis was er veel afwisseling mogelijk en konden we ons zowel actief uitleven als rustig ontspannen.

Alle info die we in de offerte gekregen hebben klopte. We zijn niet voor onaangename verrassingen komen te staan en hadden vooraf een goed beeld over de financiële kant van de reis. We appreciëren het dat je je zo ingezet heeft in de zoektocht naar een voordelige vlucht met onnodige of lange tussenstops.

Doordat er ruimte was om een ander hotel uit de lijst te kiezen was het mogelijk om zelf invloed te hebben op de eindsom.

Réunion heeft ons nog meer verrast dan we aanvankelijk dachten. Dit voor ons onbekende eiland heeft heel wat te bieden. De resorts op Mauritus overtroffen al onze verwachtingen. De luxe was oneindig, veel meer dan we gewend zijn.

Heel erg bedankt voor de bloemen en het kaartje bij onze thuiskomst.  Jullie hebben onze huwelijksreis onvergetelijk gemaakt van begin tot einde.

We gaan jullie ten zeerste aanbevelen.
Marc & An Monnens

marc en an 1Marc en An 2

lees meer

We zullen dus ook heel graag onze volgende reis boeken via Pangea!!!

16/05/2017 - Ben en Stéphanie

Onze reis is ontzettend goed verlopen. Alles was tot in de puntjes geregeld. Overal waar we aankwamen was direct alles in orde. De hotels die we bezochten waar stuk voor stuk prachtig. Zowel qua accommodatie als qua eten waren het echte aanraders. Alles voldeed met andere woorden prima aan onze wensen.

Alles was wederom prima georganiseerd, net zoals onze vorige reis naar Dubai, Sri Lanka en de Maldiven. We zullen dus ook heel graag onze volgende reis boeken via Pangea!!!

lees meer

de service die jullie bieden hebben we nog maar weinig meegemaakt!

15/05/2017 - Anniek en Joey

We hebben zojuist het evaluatie formulier ingevuld. We zijn ontzettend te spreken over Pangea. We hebben al meerdere rondreizen gedaan bij verschillende reisaanbieders, maar de service die jullie bieden hebben we nog maar weinig meegemaakt!

klantreactiefoto-tak

lees meer

je hebt goed ingeschat wat bij ons past.

16/09/2016 - Evelien en Jochem

We zitten rustig koffie te drinken op Charles de Gaule. Geen stress om de overstap te halen, omdat de vlucht uit Madagascar was vertraagd. Goede keuze geweest dus. :)

Wat was het geweldig! Er zijn niet voldoende superlatieven om reizen door Madagascar te beschrijven. Wat een ervaring en wat een prachtig land. Een absolute aanrader. Ook zijn we flink verrast met mooie bloemen op bed in de vorm van een hart, gelukswensen en zelfs een aluminium hartje als cadeau. Och, en ze wensten ons ook allemaal zeven zonen en zeven dochters, naar goed Malagassisch gebruik wanneer een koppel trouwt.

Hartelijk dank, je hebt goed ingeschat wat bij ons past. Een mooi begin van ons huwelijk :)

Het formulier zullen we zeker invullen.

Groet Evelien en Jochem

huwelijksreis ervaring pangea travel

lees meer
Bekijk meer reiservaringen