huwelijksreizen

Op zoek naar romantische huwelijksreis bestemmingen?

Als newlyweds gaan jullie natuurlijk op zoek naar de meest romantische honeymoon bestemmingen. Vanaf je jeugd droom je er al van: samen wakker worden op een exotische bestemming onder een klamboe in je eigen huisje aan zee. Een ontbijt met tropische vruchten en een massage op het strand. Maar misschien zou je verloofde er wel gek van worden omdat hij niet stil kan zitten en houdt hij alleen van actieve vakanties?

PANGEA Travel is specialist in droomreizen. Dus die meisjesdroom gaat werkelijkheid worden. En de jongensdroom van jouw verloofde ook. Met veel kennis en ervaring in het organiseren van huwelijksreizen maken wij jullie unieke luxe honeymoon, aangepast op jullie wensen.

Populaire honeymoon bestemmingen:

Enkele prachtige en populaire honeymoon bestemmingen zijn de tropische eilanden als de Malediven, Mauritius en de Seychellen. Heerlijk liggen aan de parelwitte stranden en met fantastische duikmogelijkheden.

Kijk voor meer unieke huwelijksreis bestemmingen de onderstaande reizen eens door. Per bestemming zijn meer huwelijksreizen te vinden. Uiteraard kan elke reis als huwelijksreis gemaakt worden. Vertel ons je reiswensen en wij stellen met plezier jullie onvergetelijke honeymoon samen.

Elke reis kan geheel aan uw wensen aangepast worden