Menu

India

Bari Kothi

De Bari Kothi is gebouwd aan het einde van de 18e eeuw. De naam van het huis, Bari Kothi (letterlijk het Paleis van de Oudere), werd in de late jaren 1800 bedacht omdat het het huis was van de oudere (bari) broer Rai Bahadur Budh Sing Dudhoria. Bari Kothi is bekend in Murshidabad als een van de meest architectonisch belangrijke huizen in de regio met de Griekse, Romeinse en Franse architectuur. De Bari Kothi is verspreid over drie-vierde hectare land en herbergt onder andere een Sheesh Mahal, bibliotheek, muziekkamer, Durbar Hall, Janana Chowk, Gaddi Ghar, Halwai Khana, Gulabi Chawara en andere delen van het huis. 
 
Bari Kothi is een uniek luxe boetiekhotel in Azimganj, Murshidabad in West-Bengalen. Sinds medio 2018 kunt u in Bari Kothi terecht in een van de 15 luxueuze Heritage Suites in het voorouderlijk huis van de Dudhoria-familie van Azimganj. Het verblijf voor een gast omvat het ervaren van de lokale 'Sheherwali' cultuur, keuken en levensstijl en het zien van het verloren erfgoed van Murshidabad. De activiteiten van Bari Kothi worden gerund door de lokale gemeenschap, die er zo voor zorgen dat de hele gemeenschap wordt ontwikkeld; Bari Kothi is een uniek sociaal programma en garandeert u een geweldige ervaring.

Naar de website van Bari Kothi


Hotels India

Agra Amritsar Anandpur Sahib Athirapilly Aurangabad Backwaters Bandhavgarh Bandhavgarh National Park Bangalore Bera Bharatpur Bhubaneswar Bikaner Chennai Cochin Coimbatore Darjeeling Delhi Dharamsala Ghanerao Goa Hassan Jaipur Jaisalmer Jispa Jodhpur Kabini Kanha Karauli Kaziranga NP Khajuraho Khejarla Kolkata Kovalam Kumarakom Ladakh Madurai Mahabalipuram Manali Mandawa Mararikulam Mathura Mcleod Ganj Mumbai Munnar Murshidabad Mysore Nagarhole National Park Nashik Ooty Orchha Panna Nationaal Park Pench Periyar Pollachi Pondicherry Pune Pushkar Rajasthan Ranthambore Rishikesh Sasan Gir Sikkim Sunderbans National Park Tadoba National Park Tanjore Thekkady Trivandrum Udaipur Varanasi