Menu

India

Castle Kanota Hotel

Verspreid over een enorm terrein aan de oostkant van Jaipur ligt dit kasteel uit 1872. Met recht een paleisje! Alles, van de schilderijen tot het meubilair, herinnert aan de tijd dat de Rajput adel deze regio bestierde. Het leuke aan deze accommodatie is dat de koninklijke familie nog altijd een deel van het pand bewoont en fungeert als gastheren en - vrouwen. En dat doen ze met verve!
Op het terrein is ook een museum aanwezig met erfstukken uit de familie en een bibliotheek met zeldzame boeken. De caretaker maakt de ruimtes met alle liefde voor u open als u een kijkje wilt nemen. In het restaurant en op het sfeervolle terras (dat overigens schreeuwt om een high tea!) worden gerechten geserveerd waarbij de eeuwenoude familie-kookboeken nog altijd nauwgezet worden gevolgd. Een verblijf hier is als een stap in de teletijdmachine, en zeker een aanrader voor eenieder die wat meer wil weten over de adellijke geschiedenis van deze streek. Voor filmliefhebbers: Best exotic Marigold Hotel deel 2 is hier opgenomen.

Naar de website van Castle Kanota Hotel


Hotels India

Agra Amritsar Anandpur Sahib Aurangabad Backwaters Bandhavgarh National Park Bangalore Bera/Jawai Bharatpur Bhubaneswar Bikaner Bundi Chennai Cochin Coimbatore Darjeeling Delhi Dharamsala Ghanerao Goa Hassan Jaipur Jaisalmer Jispa Jodhpur Kabini Kanha Kanha National Park Karauli Kaziranga National Park Kaziranga NP Khajuraho Khejarla Kolkata Kovalam Kumarakom Kumbhalgarh Ladakh Lamayuru Madurai Mahabalipuram Manali Mandawa Mararikulam Mathura Mcleod Ganj Mumbai Munnar Murshidabad Mysore Nagarhole National Park Nashik Ooty Orchha Panna Nationaal Park Pench Periyar Pollachi Pondicherry Pune Pushkar Rajasthan Ranthambore Ranthambore National Park Rishikesh Sasan Gir Sikkim Sunderbans National Park Tadoba National Park Tanjore Thekkady Trivandrum Udaipur Varanasi