Menu

India

Hotel Kohinoor Continental

Het Kohinoor Continental is een modern viersterrenhotel in Mumbai. In deze prijsklasse zijn de 137 kamers van dit hotel een goede keuze. De kamers zijn schoon en in rustige tinten vormgegeven. Voor Mumbaise begrippen zijn de kamers vrij ruim, maar dat is aan de kleine kant vergeleken met hotelkamers in andere Indiase plaatsen. Wel is er plaats voor een bureautje en een zitje/bank.
Voor een lekker maaltje en een drankje hoeft u de deur niet uit; er zijn een restaurant een koffielounge en een bar aanwezig. Een zwembad is er niet.

Naar de website van Hotel Kohinoor Continental


Hotels India

Agra Amritsar Anandpur Sahib Athirapilly Aurangabad Backwaters Bandhavgarh Bandhavgarh National Park Bangalore Bera Bharatpur Bhubaneswar Bikaner Chennai Cochin Coimbatore Darjeeling Delhi Dharamsala Ghanerao Goa Hassan Jaipur Jaisalmer Jispa Jodhpur Kabini Kanha Karauli Kaziranga NP Khajuraho Khejarla Kolkata Kovalam Kumarakom Ladakh Madurai Mahabalipuram Manali Mandawa Mararikulam Mathura Mcleod Ganj Mumbai Munnar Murshidabad Mysore Nagarhole National Park Nashik Ooty Orchha Panna Nationaal Park Pench Periyar Pollachi Pondicherry Pune Pushkar Rajasthan Ranthambore Rishikesh Sasan Gir Sikkim Sunderbans National Park Tadoba National Park Tanjore Thekkady Trivandrum Udaipur Varanasi