Menu

India

Karohi Haveli

Ervaar de adellijke haveli levensstijl in Karohi Haveli, op een prachtige locatie aan het Pichola meer. Begin met een bezoekje aan de bar op het dakterras. Gewoon genieten van uw drankje met rustgevende muziek, een verkoelend briesje en een prachtig uitzicht. Karohi Haveli werd gebouwd in 1820 residentie van de adellijke Karohi familie. Het huidige heritage hotel wordt nog steeds gerund door de Karohi's, die u gastvrij en vriendelijk zullen ontvangen. De specialiteit van Karohi Haveli is de traditionele Rajasthani-architectuur. De 35 kamers zijn smaakvol ingericht en gemoderniseerd, zonder de traditionele Rajastahaanse kenmerken te verliezen. Neem plaats in uw eigen traditionele Jharokha (balkon/alkoof), en geniet van een prachtig uitzicht op het meer, de omliggende bomen die regelmatig onderdak bieden aan apen en op de oude stad.
Voor een heerlijk diner met 360 graden uitzicht kunt u terecht in het restaurant op het dakterras. Een heerlijk plekje, bij het licht van olielampen en zicht op de lichtjes van de stad: magisch! Het restaurant serveert een gevarieerd menu van internationale en lokale traditionele gerechten, maar met name de Indiase gerechten verdienen aanbeveling. Wij probeerden een gerecht van gegrilde aubergines, waar we nu nog met weemoed aan terugdenken!

Naar de website van Karohi Haveli


Hotels India

Agra Amritsar Anandpur Sahib Aurangabad Backwaters Bandhavgarh National Park Bangalore Bera/Jawai Bharatpur Bhubaneswar Bikaner Bundi Chennai Cochin Coimbatore Darjeeling Delhi Dharamsala Ghanerao Goa Hassan Jaipur Jaisalmer Jispa Jodhpur Kabini/Nagarhole National Park Kanha National Park Karauli Kaziranga National Park Khajuraho Khejarla Kolkata Kovalam Kumarakom Kumbhalgarh Ladakh Lamayuru Madurai Mahabalipuram Manali Mandawa Mararikulam Mathura Mcleod Ganj Mumbai Munnar Murshidabad Mysore Nashik Ooty Orchha Panna National Park Pench National Park Periyar/Thekkady Pollachi Pondicherry Pune Pushkar Rajasthan Ranthambore National Park Rishikesh Sasan Gir Sikkim Sunderbans National Park Tadoba National Park Tanjore Trivandrum Udaipur Varanasi