Menu

India

Taj Jai Mahal Palace

Leven als een vorst? Het kan in het Jai Mahal Palace in Jaipur. Gebouwd in 1745 is dit een prachtig stukje erfgoed van Rajasthan, een mooi voorbeeld van Indo-Saraceense architectuur, te midden van een grootse Mughal-tuin. Het paleis was ooit de residentie van drie premiers van de prinselijke staat Jaipur. Het is zorgvuldig gerestaureerd en onlangs opnieuw ingericht en is nu een luxe vijfsterren Taj-heritage hotel, voorzien van alle moderne gemakken.

De 94 kamers en zes suites bieden u een geweldig uitzicht op de stad en de paleistuinen. Het hotel is centraal gelegen in het hart van de stad, dichtbij de belangrijkste winkelstraten en de belangrijkste historische bezienswaardigheden, zoals Amber Fort, Hawa Mahal en het stadspaleis.
Jai Mahal Palace beschikt over twee specialiteitenrestaurants, een authentiek Royal Indian keuken en een hedendaagse Italiaans restaurant. Daarnaast biedt het populaire restaurant Marble Arch een mengeling van smaken. Na een dag in de stad geniet u in de trendy Marigold Bar van exclusieve cocktails en een mooie selectie van single malts en sigaren. Ontspan met behandelingen en therapieën in de Jiva Spa, of kies voor yoga en meditatie.
 

Naar de website van Taj Jai Mahal Palace


Hotels India

Agra Alleppey/Backwaters Amritsar Anandpur Sahib Aurangabad Bandhavgarh National Park Bangalore Bera/Jawai Bharatpur Bhubaneswar Bikaner Bundi Chennai Cochin Coimbatore Darjeeling Delhi Dharamsala Ghanerao Goa Hassan Jaipur Jaisalmer Jispa Jodhpur Kabini/Nagarhole National Park Kanha National Park Karauli Kaziranga National Park Khajuraho Khejarla Kodaikanal Kolkata Kovalam Kumarakom Kumbhalgarh Ladakh Madurai Mahabalipuram Manali Mandawa Mararikulam Mathura Mcleod Ganj Mumbai Munnar Murshidabad Mysore Nashik Ooty Orchha Panna National Park Pench National Park Periyar/Thekkady Pollachi Pondicherry Pune Pushkar Rajasthan Ranthambore National Park Rishikesh Sasan Gir Sikkim Sunderbans National Park Tadoba National Park Tanjore Trivandrum Udaipur Varanasi