India

India reizen

“We willen een rondreis door Noord India. We willen comfortabel reizen, maar wel veel contact met de lokale bevolking. Wat we willen zien? Veel natuur, de Taj Mahal, het echte straatleven… En het zou geweldig zijn als we tijgers kunnen fotograferen.”

In India reist u het best in een auto met privéchauffeur. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om veel van het lokale leven te zien en mee te maken en te stoppen waar u wilt. Delhi, de Taj Mahal, Jaipur, Varanasi, alle highlights van het noorden zijn te combineren. Natuurpark Bandhavgarh heeft de hoogste tijgerdichtheid van de wereld en vormde de inspiratie voor het beroemde Jungle Book. Het zuiden biedt alle ingrediënten voor een ontspannen vakantie, en de Himalaya in het hoge noorden laat weer een heel ander landschap zien. India is werkelijk een continent op zich en een lust voor alle zintuigen!

Reiservaringen
India

 • “WANNEER MOGEN WE WEER??”

  lees meer
  -
  familie van Walraven
 • “(georganiseerde) fiets vakantie”

  lees meer
  -
  Harry de Mulder
 • “wat een indrukken en wat zijn die boeddhistische pelgrimsplaatsen indrukwekkend”

  lees meer
  -
  Hans en Jolanda
 • “Onwaarschijnlijk persoonlijke service, tot in de puntjes verzorgd”

  lees meer
  -
  Sofie en Joris

Tip: Sikkim in foto's

India Sikkim 2017 - Mieke
Bekijk het Sikkim fotoalbum van Mieke.

Tip: heerlijk vegetarisch eten en genieten van het uitzicht in Madurai

Houdt u van lekker vegetarisch eten? Probeer dan eens het eenvoudige restaurant op het dakterras van het Supreme Hotel. Naast de goede keuken, kunt u ook nog genieten van een mooi uitzicht over de stad.

Tip: boottocht op het Periyar Meer

Erg leuk is om een boottocht te maken op het Periyar Meer; het hart van het park. Vanuit de boot kunt u het wild in het park goed spotten. Zo heeft u kans om o.a. olifanten, wilde honden, zwarte langoers, otters, schildpadden en vele vogelsoorten te zien. Een interessante activiteit voor de natuurliefhebber.

Tip: de geluid- en lichtshow in Madurai

Wilt u een leuke invulling van de avond in Madurai? Woon dan 's avonds een geluids- en lichtshow bij in het Tirumalai Nayak paleis (1830-1930 uur).