India

India reizen

“We willen een rondreis door Noord India. We willen comfortabel reizen, maar wel veel contact met de lokale bevolking. Wat we willen zien? Veel natuur, de Taj Mahal, het echte straatleven… En het zou geweldig zijn als we tijgers kunnen fotograferen.”

In India reist u het best in een auto met privé chauffeur. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om veel van het lokale leven te zien en mee te maken. Delhi, Agra, Jaipur, Varanasi, alle highlights van het noorden zijn te combineren. Natuurpark Bandhavgarh heeft de hoogste tijgerdichtheid van de wereld en vormde de inspiratie voor het beroemde Jungle Book. In Varanasi kunnen we een bezoek aan een Indiaase Yogi verzorgen waar u kunt genieten van een traditionele yogasessie of een massage.

Reiservaringen

 • Een fascinerend chaotisch land met bijzondere mensen

  lees meer
  -
  Peter en Wiecher van Lingen
 • Je vraagt je af met wie we de volgende keer op reis gaan?

  lees meer
  -
  Marijke Berkenbosch
 • Het is Pangea ook nu weer gelukt ons een prachtige reis te laten maken.

  lees meer
  -
  Familie Floot
 • Zonder al jouw hulp was de reis niet zo’n groot succes geworden

  lees meer
  -
  Studiereis Charaka Universiteit Twente

Tip: Sikkim in foto's

India Sikkim 2017 - Mieke
Bekijk het Sikkim fotoalbum van Mieke.

Tip: heerlijk vegetarisch eten en genieten van het uitzicht in Madurai

Houdt u van lekker vegetarisch eten? Probeer dan eens het eenvoudige restaurant op het dakterras van het Supreme Hotel. Naast de goede keuken, kunt u ook nog genieten van een mooi uitzicht over de stad.

Tip: boottocht op het Periyar Meer

Erg leuk is om een boottocht te maken op het Periyar Meer; het hart van het park. Vanuit de boot kunt u het wild in het park goed spotten. Zo heeft u kans om o.a. olifanten, wilde honden, zwarte langoers, otters, schildpadden en vele vogelsoorten te zien. Een interessante activiteit voor de natuurliefhebber.

Tip: de geluid- en lichtshow in Madurai

Wilt u een leuke invulling van de avond in Madurai? Woon dan 's avonds een geluids- en lichtshow bij in het Tirumalai Nayak paleis (1830-1930 uur).